- iPhone topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Én kikapcsolt állapotban szoktam a portreplikátorra rakni és levenni a T40-esem, de szerintem így se lesz semmi baja, monitorkábelt, hangkábelt egyébként is minden gond nélkül lehet ki-be dugogatni működés közben.
EasyEject Utility nevű program azt hiszem ahol ezeket be lehet állítani.T40-be bele lehet rakni egy 1.7ghz-es M735 Dothan procit az 1.5ghz-es M705 Banias helyére?
-
BFeco
aktív tag
"...Okay, it seems that disabling the "Intel Smart 2D Display Technology" (whatever that is) setting at the power feature tab for the graphics driver "solves" the problem. I only hope this is a software/driver issue and not caused by an underlying hardware problem..."
Ismerős T500 gépén is előjött ez a jelenség (XP-n). "Intel Smart 2D Display Technology" tiltása megoldotta.
itt Crow ua. problémájaFecó
-
marcitp
őstag
Szia!
És ha valamivel megkergeted a VGA-t nem csinálja? Azt lenne jó tudni, hogy szoftveres, vagy hardveres hiba. Ha tápról meg jól megy... akkor inkább hardver, nem? Másik akku? Lehet, nem elég a szufla?
Az is érdekes, hogy a tálcádat már nem érinti a csíkosodás, ha jól láttam. -
evone
őstag
Én ilyen grafikai hibakrol WinXP alatt hallottam ezeknel a gepeknel, talan valaki panaszkodott is az elozo topicban, lenyeg hogy Vista alatt nem csinalja. Sajnos az XP már nem ezekre a gepekre van. De lehet hogy hulyeseg. Csak szerintem lehet ez igy. Viszont ha kiprobalnad Vistaval vagy Win7el es ha ott is csinalna, akkkor sztem vidd szervizbe.
Ugy emlekszem ez olyan gep volt aminek lehetett valtogatni a videokartyat, hogy ATi-t hasznaljon vagy Intelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő