- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Én kikapcsolt állapotban szoktam a portreplikátorra rakni és levenni a T40-esem, de szerintem így se lesz semmi baja, monitorkábelt, hangkábelt egyébként is minden gond nélkül lehet ki-be dugogatni működés közben.
EasyEject Utility nevű program azt hiszem ahol ezeket be lehet állítani.T40-be bele lehet rakni egy 1.7ghz-es M735 Dothan procit az 1.5ghz-es M705 Banias helyére?
-
BFeco
aktív tag
"...Okay, it seems that disabling the "Intel Smart 2D Display Technology" (whatever that is) setting at the power feature tab for the graphics driver "solves" the problem. I only hope this is a software/driver issue and not caused by an underlying hardware problem..."
Ismerős T500 gépén is előjött ez a jelenség (XP-n). "Intel Smart 2D Display Technology" tiltása megoldotta.
itt Crow ua. problémájaFecó
-
marcitp
őstag
Szia!
És ha valamivel megkergeted a VGA-t nem csinálja? Azt lenne jó tudni, hogy szoftveres, vagy hardveres hiba. Ha tápról meg jól megy... akkor inkább hardver, nem? Másik akku? Lehet, nem elég a szufla?
Az is érdekes, hogy a tálcádat már nem érinti a csíkosodás, ha jól láttam. -
evone
őstag
Én ilyen grafikai hibakrol WinXP alatt hallottam ezeknel a gepeknel, talan valaki panaszkodott is az elozo topicban, lenyeg hogy Vista alatt nem csinalja. Sajnos az XP már nem ezekre a gepekre van. De lehet hogy hulyeseg. Csak szerintem lehet ez igy. Viszont ha kiprobalnad Vistaval vagy Win7el es ha ott is csinalna, akkkor sztem vidd szervizbe.
Ugy emlekszem ez olyan gep volt aminek lehetett valtogatni a videokartyat, hogy ATi-t hasznaljon vagy Intelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest