- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
TexT-BoY #3396 üzenetére
ha valaki nem jogos tulajdonosa valaminek, akkor eladáskor a tulajdon jogot sem ruházhatja át jogosan. lopásból származó tárgyaknak így nyilván nem lehet tulajdonosa az elkövető vagy az orgazda.
ha ennyi elég lenne a tulajdon megszerzéséhez, elég lenne párosával és biankó szerződéssel mászkálni az utcán és ami éppen megtetszik, arról szerződést írni és ellopni. ettől legális lenne?
egyébként az eredetvizsga lényegében ezért jött létre. ha megtalálták az autót szó nélkül elvitték, és simán maradt utána a hitel.
-
g.gergo
senior tag
válasz
TexT-BoY #3389 üzenetére
éls ha lopott a gép? közöd van hozzá? johiszemü vásárló vagy...
Igen, úgy mondod, csak a btk. és ptk. szerint nem te vagy a gép jogos birtokosa. Így ha kiderül, h nálad van, akkor ugrott a gép, és azt gondolom bánná mindenki. És ez alapján nem számít, h jóhiszemű vásárló voltál vagy sem, a gép ugrik, te meg egyet tehetsz, polgári peres úton érvényesítheted a károdat azzal szemben akitől megvetted. Úgyhogy nem olyan egyszerű ez, mint ahogy hangzik, nosza én jóiszemű voltam, és levagytok szarva, a gép meg az enyém. ....
-
Mac!
aktív tag
válasz
TexT-BoY #3389 üzenetére
De ez nem ez a topic. Ti se offoljátok szét.
Mint ahogy az előbbi hsz-edből kiderült, Te is belátod a gépkeresés, -választás, -vásárlás fontosságát. Mert, ha az ember elég figyelmes, akkor sokkal olcsóbban is hozzá lehet jutni a kiszemelt géphez, vagy az adott keretből sokkal több hozható ki kockázatmentesen is.
Ennek elősegítéséhez szerintem sok hasznos infó volt olvasható ezekben a szétoffoló hsz-ekben, de elnézést mindenkitől, hogy foglaltuk a helyet az első hsz-ben leírtakra rákérdezők elől. -
kingabo
őstag
válasz
TexT-BoY #3345 üzenetére
Bios-ban van nálam valahol egy olyan beállítás, hogy ha egyszer lenyomod, akkor ő "lenyomva tartja" amíg újra le nem nyomod az fn billentyűt. (x széria)
A recovery particióról hogy lehet visszarakni az eredeti oprendszert? Eredetileg vista volt rajta, de ki akartam probálni a w7et, így töröltem a vistát, de a particiókhoz nem nyúltam. Tehát megvan a vinyó elején lévő is (ennek a boot szektorát a w7 szerintem elrontotta
), meg a végén lévő is a rajtuk lévő adatok is megvannak. Probáltam post alatt a thinkvantage gombot, de az csak egy menüt hozott be, hogy boot folytatása, boot eszköz választó, meg belépés a bios-ba. Lenovo oldalán nem találtam erről leírást.(vagy csak rossz helyen kerestem?
)
-
buherka
addikt
válasz
TexT-BoY #1602 üzenetére
Cső tesó
Sikerült megkaparintanom a T500-ast. Még barátkozom vele. A Win7 kiszivatott, mert nem tudtam drivert rakni a 3650-es VGA-hoz.
Pénteken a Lurdy-nál, amit mutattam pöcökegér gumit, most már ki is tudom próbálni...főleg, ha külső egeret használok
Jövő hét pénteken is megpróbálok kimenni a talira és akkor visszük Winerrel a kismocit, majd vadulhatunk a parkolóban(#1600) _ak_...kipróbáltam LCD TV-n a notit. mint a két VGA-val ad jelet D-subon.
Talán az ATI-val kicsit erősebbek a színek. Automatikusan felismerte az LG-t, minden további nélkül. Beállította magának az 1360X768-at. Szép éles képed ad mind a kettő.Már csak a Display portra vagyok kíváncsi.
-
Tim82
félisten
válasz
TexT-BoY #1209 üzenetére
Akkor pont belefutottál egybe. Azért az autós kivégzés elég barbár.
Evone: tök másért kérdeztem pü-ben, nem zavar különösebben, hogy fény derül a topikban arra, hogy volt egy T41, amelyiket érintett a típushiba, hiszen ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy minden T41 (ill. T40, T42 és ATI-s T43 is) szar (és más nem ajánlhat gépet, csak Te).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest