- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

adm őstag válasz  TexT-BoY

üzenetére TexT-BoY

üzenetéreha valaki nem jogos tulajdonosa valaminek, akkor eladáskor a tulajdon jogot sem ruházhatja át jogosan. lopásból származó tárgyaknak így nyilván nem lehet tulajdonosa az elkövető vagy az orgazda. ha ennyi elég lenne a tulajdon megszerzéséhez, elég lenne párosával és biankó szerződéssel mászkálni az utcán és ami éppen megtetszik, arról szerződést írni és ellopni. ettől legális lenne? egyébként az eredetvizsga lényegében ezért jött létre. ha megtalálták az autót szó nélkül elvitték, és simán maradt utána a hitel. 
- 

g.gergo senior tag válasz  TexT-BoY

üzenetére TexT-BoY

üzenetéreéls ha lopott a gép? közöd van hozzá? johiszemü vásárló vagy... Igen, úgy mondod, csak a btk. és ptk. szerint nem te vagy a gép jogos birtokosa. Így ha kiderül, h nálad van, akkor ugrott a gép, és azt gondolom bánná mindenki. És ez alapján nem számít, h jóhiszemű vásárló voltál vagy sem, a gép ugrik, te meg egyet tehetsz, polgári peres úton érvényesítheted a károdat azzal szemben akitől megvetted. Úgyhogy nem olyan egyszerű ez, mint ahogy hangzik, nosza én jóiszemű voltam, és levagytok szarva, a gép meg az enyém. ....  
- 

Mac! aktív tag válasz  TexT-BoY

üzenetére TexT-BoY

üzenetéreDe ez nem ez a topic. Ti se offoljátok szét. Mint ahogy az előbbi hsz-edből kiderült, Te is belátod a gépkeresés, -választás, -vásárlás fontosságát. Mert, ha az ember elég figyelmes, akkor sokkal olcsóbban is hozzá lehet jutni a kiszemelt géphez, vagy az adott keretből sokkal több hozható ki kockázatmentesen is. 
 Ennek elősegítéséhez szerintem sok hasznos infó volt olvasható ezekben a szétoffoló hsz-ekben, de elnézést mindenkitől, hogy foglaltuk a helyet az első hsz-ben leírtakra rákérdezők elől.
- 

kingabo őstag válasz  TexT-BoY

üzenetére TexT-BoY

üzenetéreBios-ban van nálam valahol egy olyan beállítás, hogy ha egyszer lenyomod, akkor ő "lenyomva tartja" amíg újra le nem nyomod az fn billentyűt. (x széria) A recovery particióról hogy lehet visszarakni az eredeti oprendszert? Eredetileg vista volt rajta, de ki akartam probálni a w7et, így töröltem a vistát, de a particiókhoz nem nyúltam. Tehát megvan a vinyó elején lévő is (ennek a boot szektorát a w7 szerintem elrontotta  ), meg a végén lévő is a rajtuk lévő adatok is megvannak. Probáltam post alatt a thinkvantage gombot, de az csak egy menüt hozott be, hogy boot folytatása, boot eszköz választó, meg belépés a bios-ba. Lenovo oldalán nem találtam erről leírást.(vagy csak rossz helyen kerestem? ), meg a végén lévő is a rajtuk lévő adatok is megvannak. Probáltam post alatt a thinkvantage gombot, de az csak egy menüt hozott be, hogy boot folytatása, boot eszköz választó, meg belépés a bios-ba. Lenovo oldalán nem találtam erről leírást.(vagy csak rossz helyen kerestem? ) )
- 

buherka addikt válasz  TexT-BoY

üzenetére TexT-BoY

üzenetéreCső tesó  Sikerült megkaparintanom a T500-ast. Még barátkozom vele. A Win7 kiszivatott, mert nem tudtam drivert rakni a 3650-es VGA-hoz. 
 Pénteken a Lurdy-nál, amit mutattam pöcökegér gumit, most már ki is tudom próbálni...főleg, ha külső egeret használok  
 Jövő hét pénteken is megpróbálok kimenni a talira és akkor visszük Winerrel a kismocit, majd vadulhatunk a parkolóban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  (#1600) _ak_...kipróbáltam LCD TV-n a notit. mint a két VGA-val ad jelet D-subon. 
 Talán az ATI-val kicsit erősebbek a színek. Automatikusan felismerte az LG-t, minden további nélkül. Beállította magának az 1360X768-at. Szép éles képed ad mind a kettő.Már csak a Display portra vagyok kíváncsi.  
- 

Tim82 félisten válasz  TexT-BoY

üzenetére TexT-BoY

üzenetéreAkkor pont belefutottál egybe. Azért az autós kivégzés elég barbár.  Evone: tök másért kérdeztem pü-ben, nem zavar különösebben, hogy fény derül a topikban arra, hogy volt egy T41, amelyiket érintett a típushiba, hiszen ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy minden T41 (ill. T40, T42 és ATI-s T43 is) szar (és más nem ajánlhat gépet, csak Te). ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), meg a végén lévő is a rajtuk lévő adatok is megvannak. Probáltam post alatt a thinkvantage gombot, de az csak egy menüt hozott be, hogy boot folytatása, boot eszköz választó, meg belépés a bios-ba. Lenovo oldalán nem találtam erről leírást.(vagy csak rossz helyen kerestem?
 ), meg a végén lévő is a rajtuk lévő adatok is megvannak. Probáltam post alatt a thinkvantage gombot, de az csak egy menüt hozott be, hogy boot folytatása, boot eszköz választó, meg belépés a bios-ba. Lenovo oldalán nem találtam erről leírást.(vagy csak rossz helyen kerestem?  )
 ) 
								 Főleg a T400s érdekelne.
 Főleg a T400s érdekelne. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)