Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Sima boot, mire betölt a win, a coretemp szerint max 89 és max 83 fok volt a 2 mag.
Szuper
Aztán visszahül 47-49-re..Köszi az infót
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nállam így stabil, persze nem árt 64-esre venni tpfcben a ventit

Úgy kb. 80C a teteje.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem tudom mit kell nézni, de tettyék:
soldi3r: Nekem teljesítményre szerintem elegendő lenne a W510 egy darabig ezzel a 4 magos i7-el. A W520 inkább a takarékosság, jobb akkuidő, hűvösebb működés miatt érdekel. Na meg az még az utolsó Thinkpad, amit úgy érdemes lenne fullosra kiépíteni. Amúgy nyilván erősebbek a második generációs i7-esek, gyorsabb RAM megy bele, tud mSATA SSD-t, van Optimus, és a 2000M-es Quadro se gyenge.
-
z00li
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

-
z00li
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ott már voltam.
35k-t mondtak rá, csak gondoltam megkérdem a TP topikot is. Kb. jól lőtték be az árat? 
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
most a t431s úgy alhallgatott, hogy meglepő mikor néha bekapcsol a proci ventije

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi, akkor marad az SSD projekt inkább.
-
Sanya
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A vezérlő hamarabb elromlik, minthogy a sok írástól tönkremenjen.
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nálam kell rá Win és Linux. Office, Java fejlesztőkörnyezet, World of Warcraft....szal, 120-al szűkösködöm
256-tól kezdődik az élet 
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ahogy szamolgat az ember, napi atlagos hasznalattal kb 20-30 ev egy SSD elettartama (a megadott maximalis irasi mennyiseget nezzuk)
Egy alap rendszernek tenyleg eleg 64 GB-os, de aki nagy programcsomagokat hasznal (mint pl en), annak minimum 120 GB-os nem art.
Az meg, hogy minden masra ott a HDD, nem mindig helytallo, az AutoCAD, Inventor es SolidEdge pl eszrevehetoen porgosebben, gyorsabban dolgozik SSD-rol, mint HDD-rol. De ez csak annak szamit, aki ilyenekkel dolgozik, atlag usernek nem annyira. Jatek pl jo a HDD-re, ott nincs hatalmas kulonbseg. En meg eppen elferek a 120-ason, de addig nem valtok, amig ez el nem pusztul, vagy masik notim nem lesz. Abba 250-esnel alabb nem fogom adni. -
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Világos, de egy 32/64 GB-s SSD-t már nem igazán hurcolok tovább. Mondjuk 4 éve még nagyon bejövős volt

-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igazából hamarabb avulnak el ezek a cuccok erkölcsileg, mint technikailag. Tehát előbb fog elfogyni a 250GB és beruház az ember egy nagyobbra, mint ahogy lejár a 3 év gari és elromlana

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mi a normális ár Neked? 3500-4000 Ft-okért látok aprón, szerintem az nem egy hatalmas ár érte
-
ambua
újonc
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bocsánat!
Nem tudtam, hogy privát topic.
De azért köszönöm a választ. Nagyon hasznos volt
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jogos, de valahogy most akartam egy újjat na.
Tudod, én vagyok az a f@sz, akinek iPhone-ja van és abból se veszek használtat. 
-
radamd
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az állam leszakad... A felsoroltak közül memóriára gyanakodtam leginkább, (bár nem tartottam valószínűnek a herdveres hibát) így azzal kezdtem. A gyári slotban van egy 2 gigás, a kiegészítő slotban pedig egy 4-es. Kiszedtem a 4-est, és a probléma megszűnt!
Nagy köszönet a tippért! -
radamd
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszönöm, tesztelem.
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én spec a felpúposodottakat preferálom

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
TheCif az elado?
-
Poo
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha van egy belakott géped és át akarod költöztetni egy másik vasra akkor kigyalulja a drivereket és tutira elindul az uj vassal a windwos csak fel kell driverezni és használhatod tovább, májkrofos alkalmazás és a win7 től része is tudtom szerint a windwosnak.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azzal a W520-al szemeztem egy kicsit, de sajnos nekem nem jó a panel benne, no meg elég alap kiszerelés, a 2 magos i5-el, 2 RAM slot-al. Bár engem csak a panel zavar leginkább.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Te perverz

-
ivógéptanács
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jó értettem kaka, de azért tartósabb mint egy ideapad ?
(nőnek lenne, internet, word, és nem szeret nagyon vigyázni gépre) -
atomanti19
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egyébként egy T500 esetében ha játékról van szó, akkor sokat számít pl ha:
P8600--->P9700(T9400)
2x2GB--->2x4GBNekem a plusz 150Mhz es VGA tuning nem igazán hozott érdemleges változást, így ezt hanyagolnám.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A soros es a parhuzamos port miatt es tudom, hogy ez egy eleg massziv darab, teljesitmenyre is boven eleg.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mint írtam, nem azzal... Most hoztam Szegedről egy T60-ast teljes rendbetételre, a klaviatúrája is rossz. A vzzel mosott köszöni jól van

-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem is rossz ötlet. Van egy pót szalagkábelem, meg narancs világítós matricám.Lehet kipróbálom.

(#67762) scarbantia :Led háttérviágításnál biztos meg lehetne oldani.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nemnem, én kis lámpának is használnám. Amúgy menő az ötlet!

Tikakukac: Valami szoftveres megoldásban reménykedtem, ami összekapcsolja a háttérvilágítás és a LED tápellátását.
Mondjuk potméterből egész kicsik is vannak, csak azért ha lehet ne csavarhúzóval kelljen állítani.
LED-ből tuti van bele való, nagyobb fényerejű. -
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az UV-re a fehér festés már érzékeny.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Fő az egyszerűség
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És akkor melyik tudja? Mert ha jól olvasom Gondwana szavait, akkor az i7 négymagos széria nem.
Bár ez is bonyolult dolog nekem. A T/W500 szériánál még nem a chipkészletben volt az IGP? Ma már a processzorokba van integrálva? -
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem csereltem drivert, mert eddig tokeletesen mukodott .Valami klippet neztem youtube-on es akkor tunt fel eloszor , hogy melyebb hangoknal bezorog.Eloszor legyintettem, hogy biztos a felvetel a hibas, de kesobb rajottem , hogy sajnos mashol is jelentkezik , fuggetlenul az allomanytipustol. mp3, mp4, flash ,stb hangformatumoknal.
Talan most kezd erezhetoen kioregedni.Inkabb hardware hibara gondolok mert ha a balloldali hangszoro folotti muanyagburkolatot megnyomom ( ovatosan ) akkor fokozodik a recseges, joban torzul torzul a hang. -
Barcsik
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Francia91nek is! 
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen.

Csak amikor kikapcsolom az is bevilágít majd elalszik.
Nálad nem??? -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jon majd a "retro" korszak

-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát pedig nálam nem ment sehogy sem és a csere egyből megoldotta a bajt. Mindegy, a lényeg, hogy megoldódott.
Köszönöm mindenkinek a közreműködést.

-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem vagyok hülye se a gépekhez, se angolból.

A baj az volt, hogy valami 7.00 beta2 volt fent, sima 6.00-val minden megy rendesen...

Mostmár csak ezt a néha ciripelő hangot kéne megszüntetni valahogy...
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt nem tudtam, vinyó nincs a gépemben.

-
lakkusjj
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez olyan, mint a Lenovo-s IRST és a nem működő TRIM, ott is egy HP driver a megoldás.
-
tomiii.
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
na akkor már volt értelme beírnom ide

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na most már felteszem én is, ha elvileg ilyen hasznos

A ThinkPad Ultranav Driver-t kell eltávolítani? Mert azt írja nekem, hogy van fent újabb verzió, távolítsam el a régit...
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És akkor ezennel vissza is vonom, hogy a multitouch haszontalan, a kétujjas görgetés király, finoman is lehet, de egy gyors mozdulattal az oldal eleje-vége között is lehet ugrálni.. eddig pgup-pgdn volt.
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
valószínűleg erre gondolt: hp multitouch driver
-
Thoty
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
T500-on most próbáltam ki a korábban linkelt HP driverrel, működik a multitouch
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
X200-on probaltam en is, de ott sem 2 ujjal sem 3mal nem mukodik
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem volt szép, de jogos

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ja, ez ThinkPad T, W, R es X szerias notik topikja, csak ugyebar kotelezo volt atnevezni, mert nem volt jo ahogy volt

-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha még lehet találni 1.1-es USB-t akkor ez egy jó opció...( ma már minden 2.0 vagy 3.0...)
köszi -
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A dokk az plusz hely.. ennek egy szekrényben kellene majd elférni , az újabb gépek meg nem tudják a BIOS-os butítást USB1.1 -re vagy csak én nem találom a menüben...
stewe
-
vikcsi
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az nem jó. De gondolom az Ati-s verziónak nagyobb, annyival, h a vga-t is érintse, inteles meg annyival kisebb... szóval ha Ati-s hűtésem van, akkor nem kell cserélni

-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Világos, de ha nem érte valaki a megjavításához, fejlesztéséhez akkor már jóval többe fog kerülni. Nem mindenki ért a barkácsoláshoz.
(#67317) lakkusjj
Sokan teszik ugyanezt.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tömören, szerintem annyit nem ér az meg. Majd ha például egy használt cuccokat is árusító boltba bekerül és lesz rá minimum 6 hónap garis szervizháttér, akkor inkább bevállalható lenne, de túlzás az összeg.

(#67310) lakkusjj
Vélhetően váltásra akarnak ösztönözni, terelgetnek az új termékeik felé.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jól mutatna az x200 mellett
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Még "csak" 5 éve működik és garancia rá nuku.

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Sajnálom h most nincs zsém, mert ez pont nekem való lenne

-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megeszik 4 GB-ot, de csak ~ 3,2 GB-ot használ belőle, szóval 3 GB-ot érdemes valóban beletenni.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Volt belőle 1440*900-as felbontású változat, illetve a kijelző csereszabatos a 14,1" T61, ill. CCFL-es T400 kijelzőkkel.
Ha hiszünk a Thinkwiki-nek, akkor ez a kettő fajta nagyobb felbontású kijelző volt benne:
- LP141WP1-TLB8 (ez LG-Philips)
- LTN141WD-L05 (ez Samsung) -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha van, akkor az csak olyan, mint a T60-ban, tehát gyakorlatilag mini PCI-e-re drótozott belső USB, nem "igazi" mini PCI-e. Esetleg a wifimodul helyére teheted a Crystal HD-kártyát.
kistewe: igen, ajánlott mindent lementeni, mert nincs infó arról, hogy mikor kerülnek le végleg a Lenovo honlapról, bár elvileg a legfrissebb driverek elérhetőek torrentből, mert azok már felkerültek (ld. a linkelt topikot!).
Hozzáteszem, hogy én 1-2 napon belül leszedem torrentről a pakkot, szóval igény esetén tudok drivereket feltölteni (arra nincs kapacitásom jelenleg, hogy az egész torrentet állandóan visszaseed-eljem vagy feltegyem tegyem valamilyen 7/24-ben elérhető tárhelyre).
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Z61t-t keress akkor. Talán nem is volt belőle Radeon-os, csak Intel GMA 950-es. Szerintem a webkamera is meglehetősen új feature volt akkor, láttam már 3-4 Z61t hirdetést, egyikben sem volt.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ennyiért majdnem ajándék

-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Z60 és Z61.
t végű a 14" kijelzős modell, m végű a 15,4" kijelzős modell, mindkettőből volt titániumfedeles és normál fekete műanyag fedél is (ugyanolyan műanyag, mint az R szériánál).
A Z61p sajnos fekete fedéllel jött ki gyárilag, de lehet utólag cserélni a fedelet a Z61m titániumfedelére.
Egy ilyen, teljesen felfejlesztett Z61m-et máig elfogadnék. Z61p-be sajnos nem lehetett kamerát tenni, az alaplap elvileg nem támogatta.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már bocsika, de a T500-ról volt szó, nem a te W500-adról. Habár lehet, hogy egyforma procik vannak benne, nem néztem utána.
Eleddig mindig HDD-m volt, nekem azzal sincsen gondom gyorsaság tekintetében. A lényeg, hogy jókora kapacitású és tartós legyen és ne darálódjon le úgy, mint egy drága SSD.

(#67271) Tim82
Ki nem tudja, hogy a Fedora a Red Hat homokozója?

-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én pl eladtam a T500-at.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
"Rezonálás minden keretnél előfordulhat géptől függően"

-
aclandiae
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Pontosan hová sikerült bepasszírozni?
-
aclandiae
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
...és ha kábelen csatlakozna a tv-adás? (nekem nincs 3G modemem, mert nincs rá szükségem)
Erről egy képet tudsz felölteni?
-
Amarton
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És mi az?
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére

Talán, mintha valami olyan lett volna, ahol összefogta a ThinkVantage-es programokat, (PowerManager, FingerPrint, UltraNav) nem? Vagy tök rosszul emlékszem?
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Memoriakartya != RAM

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ennyiért ez a gép nem gáz, meglepően minőségi cucc, használtan van jobb, de nem AMD-s. Nem az a szokásos borzalmas konzumer cucc.
(#67087) Iscariah
85k-ért vettem aprón T420-at 150-ért már T430 is van, de ez az edge gép egész kellemes cucc, ha nem lesz napi szinten cipelve, akkor az AMD gpu nagy plusz. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszönöm bitpork helyett is...
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tény. De ez eddig is így volt. 15.6" most a standard, van bele panel dögivel.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nincs.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez érdekesnek tűnik, azért aggódnék hogy ne törjön vagy repedjen meg gépelés közben, mert ugye nem sok minden tartja alulról.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kizárt dolog, soha ki nem venném a DVD-meghajtót, nekem az kell!

-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
En elobb tervezem a cseret, csak meg nem tudom, hogy W520 vagy egy Preci legyen a kiszemelt. Ev vege fele talan kicsit tobben akarnak megszabadulni a gepuktol, jelenleg nem sok eladot latok.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem jol latod a helyzetet. En is talaltam a 4500-hoz FHD IPS-t. Csak nem latom ertelmet egyelore lecserelni ezt az LG-t.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Majd írj, hogy sikerült-e a dll szerkesztés.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
4710HQ és 7200rpm-es vinyó->15 sec asztalra és 50 sec mire visszanyitja a ph-t. A kettő között van 35 másodperc amiben állunk mint az a bizonyos a lagziban. És még 1:20 után töltődik be a billzet spéci szoftvere. Ez nem fejlődés, ez átqrás, de a Win8 topikban állítólag kegyetlenül begyorsultak a gépek. Nálam a 30. sem akar. Biztos a rossz karma.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Erre gondoltam, de szerencsére sikerült végül megcserélni a képeket és már az van bent, amit én szeretnék.

Viszont sajnos csak 148x148-as képet lehet belerakni helyette, arra még nem jöttem rá, hogy azt hogyan lehetne módosítani, szerintem annak majd csak alvás után ugrok neki...
Addig is -
Ami kell a művelethez: ResourceHacker, valami képszerkesztő, amiben a neked tetsző képet 24bit-es BMP-ként 148x148-as méretben lemented a gépedre, admin jog.
Először is, navigáljunk el a C:\Windows\System32\ mappába és bizonyosodjunk meg róla, hogy ott van az FpCredProv.dll file, ez fog nekünk kelleni. Sajnos nekem nem engedte onnan RH-rel még megnyitni sem, nem hogy szerkeszteni, illetve még simán másolni sem engedte a Win, ezért egy Admin-nal nyitott cmd (Command Prompt) segítségével létrehozunk róla egy másolatot az asztalra (cd C:\Windows\System32 -> copy FpCredProb.dll C:\Users\Valaki\Desktop). Miután ez megvan, érdemes erről is mentést készíteni (mármint amit az asztalra másoltunk), ezt már szabadon tudjuk mozgatni a grafikus felületen is, így nem kell parancssorból szenvednünk.
A System32-ben lévő dll-t nevezzük át, mondjuk FpCredProv_origi.dll-re, így ott is lesz egy tartalék.
Ezután képszerkesztőben a fentieknek (24bit, bmp, 148x148) megfelelően átméretezzük és lementjük a kiválasztott BMP képünket.
Most Admin jogokkal megnyitjuk a RH-t és az asztalon lévő dll-t betallózzuk, amit ha mindent a leírtaknak megfelelően csináltunk megnyílik és a program balfelén megjelenik a dll felépítése. Ott nyissuk le a Bitmap -> 201 -> 2052-t, ekkor jobboldalon meg fog jelenni az alapértelmezett kép, amit szeretnénk lecserélni. Most jobb katt a 2052-n és válasszuk a replace opciót, majd a felugró ablakban a felső Open file with new bitmap gombra kattintva tallózzuk be az általunk elkészített bmp-t. Ezután File -> Save vagy Save As.
Az elmentett file neve legyen FpCredProv.dll ("behúzás" előtt készíthetünk erről is mentést), melyet az asztalról egyenesen a System32 mappába húzzunk bele (másol/beilleszt nem megy).
Nekem így sikerült lecserélni. Elképzelhető, hogy hiányos vagy hibás a leírás, nyugodtan szóljatok, már késő van, de igyekeztem hibátlanul leírni.
Ha valaki valahol elakadna, csak kérdezzen.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Természetesen.
Ezidáig annyi sikerült, hogy már nincs bent az az ótvar kép, hanem helyette a Windows alapértelmezett virága van...
Lecserélni nem sikerül, akárhogy próbálkozom...

-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na, ezt találtam rá:
C:\Windows\System32\FpCredProv.dll > Bitmap:201:2052.
Ezt ResourceHacker-ben lehet szerkeszteni, viszont valamiért nem sikerül replace-elnem a képet, csak törölni tudom...

Még szenvedek vele picit.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én hagynám benne az eredetit és alkalomadtán egy USB-adaptert nyomnék bele, habár a 13-asban nagyon kevés az a két darab USB-port.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
3 caddy 4 vinyó 3 gép-->mindegyik rezonált. Nem földrengés de igencsak észrevehető (nekem). Kigumizva jobb lenne, de felesleges sutaság, beraktuk caddybe az SSD-ket és csók.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Gyilkos, mentve. -
Kristof9094
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Dettó, nálam is (P9700)
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Végre, tudom az ölembe rakni a gépet és úgy netezni, közben 30°C-nál megáll.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én is benne vagyok a "tévében", benne vagyok a "tévében".

-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszönöm
Idáig High Performance-en volt, remélem így hűvösebb lesz. -
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hogyan kell deaktiválni?
Vagy hogy hol döntöm el, hogy melyiket szeretném használni?A pasztázás tuti jó lett, mert mérséklődtek a hőmérsékletek az idle 75 fokhoz képest, ventit is kitakarítottam, hőcsövön nem láttam sérülésnek nyomát.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És mit tudok vele kezdeni? Tegnap megcsináltam az újrapasztázást is és már alul is van feszelve...

-
Kristof9094
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én kizárólag Intel csodával rendelkezek, és örülnék, ha az a pár retro játék jobban futna rajta.

Köszönöm a linket, rálesek!

-
Kristof9094
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És hol találni erről valami bővebb leírást? Lehet kipróbálnám, ugyanis nekem csak ez a csoda van a gépben...

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tevedni emberi dolog (mondta a sun, majd lemaszott a kaktuszrol...)
Nem hinnem, hogy olyan sok pluszt ki lehetne csikarni vele az IGP-bol... Bar akinek csak IGP-je van, az probalkozhat a dologgal. Nekem a HD3650 sincs huzva, csak par teszt erejeig tuningoltam, kivancsisagbol.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Van azzal tobb gond is, 1 honap alatt amig nalam volt talan 2x neztem meg, de csak 1x kapcsoltam be

-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezen nem tudom, hogy milyen paszta van, és asztalon van (T9600).
Alulfeszelni BIOS-ban lehet simán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

35k-t mondtak rá, csak gondoltam megkérdem a TP topikot is. Kb. jól lőtték be az árat? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)