- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoty
senior tag
válasz
FoxiestFox #67428 üzenetére
T500-on most próbáltam ki a korábban linkelt HP driverrel, működik a multitouch
-
Thoty
senior tag
válasz
Barcsik #66565 üzenetére
Nem szedted véletlenül össze a drivereket vagy azok linkjeit? Én pl. az Ati vezérlőt nem tudtam felrakni, bár nem is nagyon küzdöttem vele
Win7-hez képest én is tapasztaltam "akadozást, lassabb működést", bár nekem jópár driver nem volt feltéve (köztük az Ati sem, így az intel VGA volt használatban) így ennek tulajdonítottam az akadozást. -
Thoty
senior tag
válasz
FoxiestFox #65329 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
Igazából minél hosszabb ideig van sleepben, annál lassabban indul el utána. Ma a bejelentkezés "csak" 3-4 perc volt, tegnap szinte alig tudtam kivárni, 4 nap sleep állapot után több mint 10 percig tartott mire bejelentkezett...
Lenovo fórumon találtam, hogy deep sleep-be kerül a CPU és onnan lassan jön vissza, ezt a PowerManagerben ki lehet kapcsolni. Ez jelenleg nincs bekapcsolva, de amikor be volt, akkor is ugyanez volt a jelenség. -
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Van egy T500-am, ami (Win 7) sleep módból iszonyat lassan képes feléledni. Ma pl. majdnem 10 percig tartott, mire be tudtam jelentkezni a gépbe, beírtam a jelszavam, és kb. 30 másodpercenként jelent meg egy betű... Miután sikeres a login, már megfelelő sebességgel működik a gép.
Bejelentkezés közben nem tűnik leterheltnek a benne lévő SSD, legalábbis a led alapján nem "teker ezerrel"
Tapasztaltatok már ilyet, ha igen, van rá valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Exkluzív órák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest