- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
z00li #100106 üzenetére
nekem is volt ilyen problémám régen.
megoldás:
optical drive speed-et tegyétek high performance-ra a bios-ban.
másrészt egy hdd sentinel sem árt ami állandóan fut és be van állítva rajta, hogy ébren tartsa 0-ás vagy 1-es lemezt, de az a legjobb ha *-ot teszel arra a helyre, amit most nem tudok fejből.off rész:
bios simulator új linkje: [link] -
-
-
Chaser
legenda
Fotelben elültem egy délutánt is a T60 IPS-sel, pedig nem könnyű
T500-zal is
R400-at sztem ne, csak ha nagyon olcsó. T400 jóval karcsúbb.
Úgy hiányzik már egy TPszerk: T400-ból is van nagy felbontású, ha nem akarsz kiszúrni magaddal 1440-est veszel. ami nálam volt 1280-as valami botrány milyen képe volt.
-
Tim82
félisten
Én a helyedben megnézném a Hardware Maintenance Manual-ban (a linkem kapásból a pdf-es letöltésre mutat, a 102. oldal (és az ott felsorolt előzmények) kellenek neked) és az alapján eldönteném, hogy nekem nagy melónak minősül-e.
-
Chaser
legenda
Nálam 30-90, vagy 95. Ha használni akarod az akkut akkor 60% nem sok ha véletlen kellene.
Gondwana:x200t-ben is sanyo van, 245cc, 36%-os elhasználódás. Sanyohoz képest nem is rossz. De gyanítom nem sokáig bírja, ha beleteszek még 1-200 ciklust
Ha lenne vkinek újszerű x200t akkuja adnék érte egy 220t akkut, fogalmam nincs milyen, nincs hozzám gépem.
-
Gondwana
addikt
Ha őrizgetni/polcnak vetted az akkut, akkor így, ha viszont használni is akarod, töltesd nyugodtan 100%-ig, statisztikai átlag szerint a SANYO akkuk többnyire amúgy is megmurdélnak, használati intenzitástól függetlenül. (Én pl egy X20#-ba való 9c SANYO akkut, ami jelenleg 50 ciklus körüli, 65Wh, 1:1-ben elcserélnék egy hatcellás LGC akkura, akár 100 ciklus felett is. Itt említeném meg azokat, akiknél nem esik a SANYO akku kapacitása minden töltésnél, de egyszer töltsék már fel 100%-ig és csodát látnak, amikor ismét kiméri az akku, hogy mennyi is az annyi.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest