- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dhampir
félisten
válasz
#90933760 #67256 üzenetére
Jól tetted, lassú gép volt az, erőben a mai procikkal nem veszi fel a versenyt az abban lévő, hiába tutujgatja az ember.
Amennyit még ráköltene az ember a fejlesztésére, lassan egy használt Workstationt vehetne.(#67264) dabadab
Nekem nincsen vele bajom. Ráadásul a 8.1 elég gyors is. A Windowsok programok pedig mégiscsak jobban futnak Windows alatt.
-
-
Kristof9094
senior tag
válasz
#90933760 #66977 üzenetére
Óóóóó, hát az ilyen
vevők, alkudozók nekem is a kedvenceim. Direkt mindig utánanézek, hogy amit hirdetni szeretnék azt hol, mennyiért lehet megvásárolni, és ahhoz lövöm be az árat.Így én mindig azt írom a nagyon pofátlanoknak, hogy "annyiért hozzál légyszíves nekem is két darabot". Ezt általában mindig hat.
Azt viszont tegyük hozzá, hogy sok eladó igen csak el van tévedve a termékének értékével kapcsolatosan.
-
Tikakukac
titán
válasz
#90933760 #66444 üzenetére
Nem mértem ki azt a dugót, de szerintem 0.5A ha kimegy rajta, nagyon plafon 1A. De majd megmondja valaki aki nézte.
Olyasmi, de mondom, nem mértem, nem tudom mennyit tol ki.
soldi3r: Az OSX az IBM billzetet multimédiás gomboktól megkezdve mindenestől automatice driver nélkül felismerte úgy is használom. Van ott azért mire nézni, ha nem akkor meg dual boot-virtuális gép és problem solved. Csak nekem a Mac drágam egyébként venném én is.
-
soldi3r
veterán
válasz
#90933760 #66407 üzenetére
Tobbek kozt vizes is, illetve az olajkenesu dugattyus kompresszoroknal olaj is kerul a levegobe, plane ha a levego elokeszito is nyomja meg hozza. De egy tobb millios csavarkompresszor is vizes levegot fuj hutveszarito nelkul. Egyebkent en is inkabb arra tippelnek, hogy viz, olaj kerul a gepbe, vagy mint ahogy emlitve lett a venti valamennyit visszataplal az alaplapra, bar azert az ujabbaknal talan meg nem sporoljak le azt a nehany diodat.
-
Chaser
legenda
válasz
#90933760 #66374 üzenetére
Ha ez neked használható...
haswell pentium apróról 8-10k, új lap 15k - ezért nyilván használtan garival max 10k -, ram sokkal olcsóbb bele, dobjunk bele egy 5670 ddr5-öst 7-8k-ért és lőn világosság. Csőgázon se fog enni 100W-ot, idle meg 35-40W környéke. Cpu teljesítmény prescotthoz képest brutál, vga kicsit megrángatva valszeg erősebb is 3870-nél. És bővíthető...
-
-
Chaser
legenda
válasz
#90933760 #66369 üzenetére
De az egyik leghalkabb TP-hez akarsz vizet?
Beállítod a ventit 1-es fokozatra, cpu nyugodtan mehet maxon, ha nem használod az ati-t lehűti hangtalanul....
"Egy fasza Prescott rendszeren gondolkoztam, de sajnos az egy frankó csúcs HD3870-nel ütne igazán AGP portos legerősebb kari, csak épp soha nem kapni régen is keretem már. Meg marha nehéz 4x1GB egyforma ramot is találni a dual channelhez." paksi atomerőmű a tied?egy mai pentium szénné alázza negyed annyi fogyasztással...én nem látom csak hol a poén? retrozni nem ilyennel kell sztem.
-
Tikakukac
titán
válasz
#90933760 #66369 üzenetére
Az a baj, hogy az a víz amit meg használni is tudsz évek után is részenként megint retek sok. Notin vizezni meg sajnos megint nem annyira ezy, nagyon kevés a hely, asztalin azért lehet kendácsolni. Csak a vizemben van 70k most, pedig a nagy része aftermarket jellegű betoldás, bár gyáriból sem sajnáltam blokkra s pumpára meg tetőkre-csatikra.
-
Tikakukac
titán
válasz
#90933760 #66357 üzenetére
Csak akkor oldj meg mindent amit a venti megoldana, tehát hűtsd a lapot is ventivel, mert akkor gyorsan elfő rajta pár apróság. PS3-as vízre rákúrt a gyerek, a proci meg grafika nem halt meg, a FET-ek meg a többi apróság viszont elég szépen.
Chaser: Elviekben nem lesz keyboard errorod. x200-akat mindig dokkon teszteltem billzet nélkül, semmi bajuk, szerveremben sincs billzet.
-
Chaser
legenda
válasz
#90933760 #66357 üzenetére
Eddig is érdekesen néztem szerencsétlen géppel mit művelsz, ez a vízhűtés azért kicsit sokkolt
fan error lenne, de épp meg lehet oldani..csak kb netto hülyeséget csinálnál...ha billzetet se raknád vissza, úgy már keyboard error miatt valszeg nem menne hiába van a dokkon bekapcs.
-
-
azbest
félisten
válasz
#90933760 #65924 üzenetére
Ennye srácok, illene emlékezni, hogy a ennél a dokk generációnál ez egy ismert gyári hiba.
Ezek közül valamelyik lehet a dokkoló: 2504, 2503, 2505A biosban tiltsd le a legacy soros/párhuzamos portokat, ha nem használod.
Problem with system crashes on power loss
Some units can completely lock up your system when you lose power. This issue seems to be caused by the legacy ports (parallel and serial) on the dock. You can work around this by disabling the legacy ports in the BIOS: Config -> Docking Station -> Legacy Devices on Mini-DockEzen kívül egy másik problémára is emlékszem. Ja látom írja is, hogy lekapcsolhat a bekapcsolt gép dokkolóra rakás közben: [link]
Erre adtak ki gumisapkákat hozzá, ami elszigeteli őket a gép földjétől. -
-
Tim82
félisten
válasz
#90933760 #65718 üzenetére
FYI, van erre is szaktopik. Amúgy asszem csak Nvidia külső VGA-val és a HD3650-et BIOS-ban is letiltva van esélye menni a T500 saját kijelzőjén.
*
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki nem fHD-ban akar YouTube videókat nézni és nem is ezen mérem a "normál" használatot? -
joe357
tag
válasz
#90933760 #65456 üzenetére
Köszi az infót, fura mert itt ülök melóhelyen a t530 előtt dokkolon csücsül és az aksi jel még csak nem is világít. De akkor a lényeg hogy ez természetes. Ha cellazárlat vagy valmi gáz van az aksival azt jelzi? Mert tegnap még tök sokat bírt az aksim most meg reggel 100% volt az x61-en vonaton elővettem 100% majd 5perc után kakukk. Asszem vehetek aksit, remek.
-
azbest
félisten
válasz
#90933760 #65357 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb egy olcsó ultrabay winyó keretet venni és abba tenni a winyót lengőkábel helyett?
Szerk: bár igaz, abba desktop winyót nem tudsz dugni, de még mindig jobb a fiókot szétgányolni mint a gépet. Én már kinőttem az ilyen gányolásból, mert ha minimális öszegért van jó megoldás is, akkor nem érdemes kárt okozni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
#90933760 #64924 üzenetére
Ez is le tudod vinni addig.
A Radeon 3650 feszültségeit viszont nem tudod szabályozni.
Vagy ha valaki tud megoldást rá W7 64 bit alá, ne tartsa magában.
A régebben tárgyalt ötletek nem működnek, órajelet is kizárólag a Trixx tud állítani.
Felraktam múltkor valami másik gyártó OC alkalmazását, ami majdnem úgy néz ki, mint a Trixx, és tudtam feszt állítani, de órajelet nem. Amint ráindítottam a Trixx-et, visszavette alapra a feszeket.
Szóval nem egy tuning gép, mondjuk nekem bőven elég, hogy +100MHz-et elbírt a GPU és a VRAM is. -
válasz
#90933760 #64921 üzenetére
Nekem is átrendezi amúgy... de csak Intelről Atira váltásnál..
Az, hogy a FFox sötét lesz, természetes dolog, mivel kihúzod alóla az addig használt render eszközt.
Ha valami szoftveresen renderel, azt nem zavarja.
Ha filmet játszol le, és akkor támad kedved VGA-t váltani, az sem fogja jól viselni. -
Francia91
veterán
válasz
#90933760 #64921 üzenetére
Nekem sosem cserélte még fel az ikonokat GPU váltásnál, ablakokat sem méretezi át... T500-nál nem volt ilyen hiba, hogy BGA-s lett volna, legalábbis nem hallottam róla. Nem lesz baj belőle, ha csak azt használod, bár szerintem felesleges, mert plusz hőt terhel. Pár pillanat csak a váltás, IGP alatt is tudsz sok dolgot csinálni: FHD YouTube, FHD filmek, net alá pl tökéletes az Intel, meg mindenhova, ahol nem kell 3D vagy renderelés. Én is csak 3D programokhoz és játékhoz használom az ATI-t, a többi esetben az Intel az aktív GPU
-
-
-
-
-
-
válasz
#90933760 #64868 üzenetére
Szerezz egy ilyet.
Én bevállaltam, és teljesen jól működik, bár volt egy kis sorja rajta, és némi forrasztóón is ráfröcsögve, de ezek eltüntetése után király. Minden régi vinyómat felismerte vele a lapos. Még a néhány száz megás turbinahangú Seagate-em is, egy csomó DOS játékom mentése lett megmentve ezzel. Azt a vinyót asztali gépek (P3 és feljebb) fel sem ismerték már
Még a DVD-olvasóm is..
Ja, UK töltőset linkeltem, mert én azt rendeltem tévedésből, de csak a kábelt kellett cserélnem, nem csak 110-ről megy. -
azbest
félisten
válasz
#90933760 #64868 üzenetére
Pedig a legjobb, ha van expresscard, mert ha már ssd és winyó is a notiban van, akkor is rá lehet kötni a gépre. Meg persze ez gyorsabb is, mint az usb2.
Balról esata kábel (usb-ről veszi a tápot). 800 huf körül látom ebayen. [link]
Középen esata express card. 1800 huf körül van ebayen. [link]Jobbról a hdd fiók. Nekem T61-es van, az újabbakhoz más csatlakozós való. 1600 forint körül látom.
-
-
gozi
tag
válasz
#90933760 #64864 üzenetére
Ha T500/T400-as vagy újabb géped van, akkor a Slimline SATA cable-ra keress rá. Létezik olyan kábel is, ami a tápot is kiadja.
[Slimline SATA] -
Tim82
félisten
válasz
#90933760 #64864 üzenetére
Ha jól értem, hogy mit szeretnél, akkor szerintem nem létezik ilyen kábel.
Akkor már jobban járnál egy EC-s eSATA kártyával és egy eSATA-sima SATA kábellel.
soldi3r: szerintem olyan kábelt szeretne, amelyiknek az egyik vége az ultrabay-csatlakozóra dugható, a másik meg sima SATA.
-
válasz
#90933760 #64850 üzenetére
Csak vicceltem, azt hittem, átmegy
Természetesen azt jelzi, hogy be van kapcsolva a gép.
Ledek jelentése. -
-
-
-
-
-
Tikakukac
titán
-
válasz
#90933760 #64744 üzenetére
Nem akarlak piszkálni, de business gépeknél nem az a lényeg, hogy tudd húzgálni a processzort, hanem hogy a meglévő beállításokon beton stabil legyen a rendszer.
Vannak olyan laptopok, amiket tudsz tuningolni, de azok nem ezek
A processzornak az említett programmal tudsz kevesebb feszültséget adni, a vga-t szintén piszkálhatod, de szerintem az a régi Radeont semmi értelme megfőzni, annyival nem lesz gyorsabb.
Turbo nincs, de az elődje van, IDA néven, ezért látod, hogy néha a max órajele fölé szalad a CPU. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Mini-ITX
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest