- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
totron #108588 üzenetére
> Hány %-ban használtok trackpointot és touchpadot
nálam 100%ban le van tiltva a touchpad,
valószínűleg mert nem ideális a kéztartásom
- és állandóan hozzáérek gépeléskor, ami zavaró, mert a kurzor helye elugrik a szövegben ..amúgy:
- dominánsan külső egér ;
és ahol nem lehet használni a külső egeret , ott trackpoint ..De ahogy látom, másoknak is probléma ez
- "touchpad too sensitive and cursor jumps"
és van is rá valami megoldásféle is
- How to adjust Touchpad sensitivity - ThinkPad - Windows
- Touchpad sensitivity on Ubuntu is driving me crazyde én már elvesztem ;
Kénytelen vagyok egész életemben
trackpointos thinkpad-edet használni...
-
válasz
totron #108588 üzenetére
Nálam erősen a pöcök felé billen.
Egérpozicionálásra szinte csak azt használok, annyira fekszik, hogy az utóbbi tizen valahány évben számos játékot is azzal játszottam végig.
A touch többnyire csak amikor kinetikus kétujjas görgetést szeretnék, fórumozás közben, képek nézegésénél, ilyesmi. -
HSM
félisten
válasz
totron #105666 üzenetére
Persze, egyértelmű, hogy számít a felhasználás.
Ugyanakkor az is számomra egyértelmű, hogy az ideális eseten kívül komolyabb munkára vagy tevékenységre nem igazán alkalmas egy HDD. Ne menjünk messzire, jön csak egy frissítés bármihez, egy HDD mire felrakja egy fél örökkévalóság egy SSD-hez képest... Vagy csak egy OS betöltés.
A játékos példa is csak szemléltetés volt, én sem igazán játszom már elég régóta, soha nem is WoW-oztam, csak éppen annak a próbaverziója volt felrakva a gépre.
Nem hiszem, hogy bármilyen munka relevanciájú dologban más lenne a felállás. Hacsak nem pl. más gépek SSH-piszkálására használod, na arra mondjuk jó egy HDD egy mini Linux alól.
-
HSM
félisten
válasz
totron #105658 üzenetére
Ismerem. Egy ideális világban, amikor 10 percig csak nézed a monitort, mire minden a memóriába kerül. De utána már nagyon gyors, egészen odaáig, míg bármi újat nem akarsz megnyitni. Szerintem ez kabaré.
(#105660) totron: Pár éve megmértem. WoW betöltési idő egy régi X58-as, 4Ghz-re húzott hatmagos CPU-s, 12GB ramos gépben, 1:10s volt HDD-ről, egy Samsung SM951 NVMe-ről 9.5s a SATA3-as Samsung 840 PRO-ról 10.5s, és memória cache-ből töltve 8,3s. Valamint ami itt nem látszott, határozottan hamarabb betöltött pl. a karakter a játék indítása után NVMe-ről, mint a SATA-sról. Pedig nálam csak 1,6GB/s a teteje az NVMe-nek, mert csak 2.0-s adapterben van, igaz, a SATA3-am is csak bő 400MB/s emiatt (PCIE2.0 1X-es controller). Bizos nagyon élvezetes 1 percig csak nézni a semmit, én inkább kihagyom. De tény, nem minden alkalmazásban ennyire látványosan érezhető, de azt mondhatom, nagyságrendi a különbség már egy kétmagos notebookon is egy normálisabb SATA2-s SSD és akármilyen ultrajó HDD között is, egy átlagos notebook HDD pedig szerintem egyenesen a használhatatlan kategória.
(#105661) vicze1: 7,7W környékéről lett 11,4W környéke az akku merülés mértékének beállt értéke ugyanaz a 1080P x264 film lejátszása közben VLC-ből, SSD-ről.
CPU Package eközben olyan 3-4W között volt és igyekeztem a többi tényezőt változatlanul hagyni, bár sok időm nem volt a tesztre, tehát nem feltétlen 100%-ig pontos az eredmény.
A gyári takarékos 256GB-os SATA3 M2 Toshiba SSD-ről fejlesztettem egy Samsung 970 Pro NVMe-re. Nagyon elégedett vagyok amúgy a 970 Pro-val, de sajnos tud torkos lenni, főleg ilyen agyatlanul használva. Persze, a 600MB/s helyetti 3,5GB/s se piskóta, bár sok hasznát nem veszem a relatív lassú kétmagos CPU mellett, inkább a kiegyensúlyozott írási tempó és megbízhatósága miatt választottam ezt a típust.A hőmérséklettel nincs gondom, T460s gépben van, rendszeresen eléri a 70 fok magasságával, de ott szépen megáll. Az még ezeknek teljesen okés. A 980 Pro adatait nem ismerem, de a 970-es átlag 5,2W-ot eszik olvasás közben az adatlapja alapján [link] , ami nekem nagyjából egybevág a tapasztalataimmal.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #105660 üzenetére
Ha valakinek ilyen nagyon komoly kijelentései vannak, oda kellenek konkrétumok is.
Nyugodtan rád bízom, definiáld mit szeretnél. Egy szekérnyi gép van, mindenféle procikkal, VGA-val, RAM-okkal, amit akarsz, P4-től ha jól láttam a 9. generációig. Megmondod melyik lesz az ahol kijön és marha gyorsan igazoljuk vagy cáfoljuk. Ennyi. Nincs arrogancia, nincs hazudik dolog, nyers tények lesznek
Ez a második bekezdés pedig ... na aludjunk
-
vicze
félisten
válasz
totron #105657 üzenetére
11éve használok SSD-t tudod mikortól szembeöltő drasztikus a különbség? Mikor berakod az SSD-t....
@HSM: Mármint SATA SSD-hoz képest +4W-t fogyasztott?
Az egy 980 Pro max. fogyasztása, az egy laptopban konkrétan rövid távon megfözné.
A memóriába a videó lejátszó kell beolvassa a OS nem tudja mi történik az adattal.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #105657 üzenetére
Nem értem a 30 db notit, hogy mihez írod, de gratula a mennyiséghez.
Pedig nem nehéz megérteni. 30 tök azonos hardver, csak a szoftvert cserélgetjük ki rajta és pikk-pakk kiderül van-e alapja a dolognak vagy nincs.
Ez a windózosdi nem egy annyira elérhetetlen műfaj, hogy legendákra kellene szorítkozni.
Pedig nekem ez pont ilyen dolognak tűnik. Mert ilyenről nem tudok, nem is hallottam még róla
Egyszerűen lépegess felfele a Win10 kiadásokkal HDD-SDD-n parallel és írd meg nekem honnantól tapasztalsz egyre nagyobb és nagyobb nyíló ollót a 2 technológia között. Lesz egy pont, ahonnan szembeötlő. Nem kell megborulni.
Ja, hogy majd én igazolom neked, amit te elvben tudsz. Hogy mi folyik itt már megint?
Ha ez egy létező dolog, nem legenda és ennyire nyilvánvaló, akkor kérlek, írd meg nekem azt, ahol ez a váltás van és megcsinálom a tesztet, előtte-utána. Kicsit laposföldesrakétás lett ez a dolog.
Habár nem nekem jött, de azért:
Mezei használatnál az ajnározott mértéktől mindenképp és nagyban elmaradó növekedések vannak csak.
1 ajnározott mérték hány %-os gyorsulást jelent? Van erre váltószám? -
Tikakukac
titán
válasz
totron #105652 üzenetére
Ha jól számoltam van úgy 30 darabom full azonos notikból. De lehet több is.
Várom, hogy mi az alapja ennek a revíziószámnak vagy micsoda dolognak. Mert az, hogy akkora baromság, hogy remek a plafon leírva is, az tuti. Csak minden hasonlónak van valami alapja ahonnan szárba szökkennek ezek a bölcsességek. Na azt kéne megtudni
A Win7 érát azt már teljesen végigkísértem szépen napról napra kezdetekből egészen a mai napig, de még csak hallani sem hallottam ilyen legendákról
-
vicze
félisten
válasz
totron #105652 üzenetére
Win7-et se használnék SSD nélkül, mert használhatatlan. Nem ír hanem prefetch és a search indexelés megy. Egyszerűen kínszenvedés volt Win7 használata SSD nélkül. Mikor cégében kisírtuk, mintha zsír uj gépet kaptunk volna, meg nem a gép bekapcsoláson buktuk az SLA-t...
Szokásos városi legendák, de le is mérem ha gondolod.
-
hito
nagyúr
válasz
totron #105637 üzenetére
Saját tapasztalat/vélemény: maradj házon belül. Hiába van 1-1 gyártónak megoldása erre (Dell, Toshiba, HP), közelébe nem ér egyik sem a Thinkpad Trackpoint-nak. Gyötrelem a használatuk, inkább touchpadhez nyúltam azokon a gépeket. Thinkpad-nél viszont nem vagyok hajlandó touchpadhez nyúlni, annyira jó a trackpoint.
-
-
zsolti75
senior tag
válasz
totron #104706 üzenetére
Itt egy lista, sajnos nem teljes, mert csak azokra vonatkozik amit teszteltek: [link]
Privát véleményem:
-P53 4K oled nem mindenkinek, mert fényes
-P52 4K AUO 3.2 ez sem mindenkinek mert előtte van egy touch-panel súrló fényben rossz nézni, maga a panel piszok jó.
-P72/P73 4K AUO 1.X
-P53 4K AUO 4.2 Ilyenem van most, szerintem a 3.X sorozat jobb volt
-P71 4K Pana
-P51 4K AUO 2.1 -
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #89360 üzenetére
A kérdés az: hol és ki tart olyan adatbázist amivel notikat fogsz kijelzőkre bontani, adott gépekben megtalálhatót is és vajon lesz-e hozzá olyan gyári specifikációs lap, amiben ott lesznek a frekik és minden más is.
Hébe-hóba 1-1 ilyenről tudok. Itt több hónapos kutatásokról beszélek, anno fizettem is egy oldalon, hogy kaphassak 2 kijelzőről gyáriasabbnak tűnő adatlapot és abból tudtam meg 1-2 apróságot. De az biztos, hogy szerény büdzsé mellett itt csak az marad, hogy mondjuk alfához bekocogsz, székre leülsz és próbálgatod a gépeket. Ez a tuti, minden más időrablás lesz és fölösleges körök.
-
Gondwana
addikt
válasz
totron #89357 üzenetére
... és tényleg látod a CCFL inverterek 30-50kHz villódzását?
(Nálam a villódzás-gyorsteszt annyi szokott lenni, hogy gyorsan hadonászok az ujjammal az LCD előtt, teljes fényerőn folyamatosan látom, alacsonyabbon meg 10-15x körberajzolódik az ujjam)
Előfordulhat-e, hogy más szemészeti probléma miatt fáradsz a laptopkijelzőtől? Konkréta feleségemnek volt ilyen problémája, akkor szűnt meg, amikor kapott rá 0 1/m, szemüveget 0.75 1/m cilinderrel - tényleg, a dioptriának az 1/m jelölésen kívül nincs is hivatalos jele?) -
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #89352 üzenetére
Ez így elég költőire sikerült.
Kicsit több konkrétumot, mert árak meg úgy egyéb kitétel nélkül nem jutunk előre. Szubjektív dolgokat kapnál megint amivel sokra nem megyünk.
Nem véletlenül vettem most X-rite méricskélőt, mert pontosan ez a baj, hogy szubjektívan mondd mindenki mindent, nekem meg annyi privátom van csak kijelzőkre, hogy megborulok. Szóval lesznek számok és pont, majd mindenki eldönti neki mi a vonal
-
Picco
addikt
válasz
totron #89347 üzenetére
ha a kijelzo ennyire szamit es foleg ha megengedheted es nem akarsz copni onszantadbol akkor egy T520 lesz a baratod ebben a meretkategoriaban, gyakran talalni 1600x900-as panellel ami szerintem TN-hez kepest rendkivul szep szineket produkal.
hasznaltam egyet kb egy evig keresztul. negy magos i7-2720qm-el volt szerelve, legtobbszor dokkolva asztali gep helyett mukodott de az akksi is birta meg 2 orat ha kellett.
elenyeszo teljesitmenybeli kulonbseget tapasztaltam a hetkoznapokban amikor a mostani dupla procis monstrumra valtottam rola. -
Tikakukac
titán
válasz
totron #89347 üzenetére
Többe van a hús, mint a leves. Lassan 10 éves dolgokról beszélünk, itt olyan szinten kell kutakodni a gépek között, hogy hacsak nem 200 forintos órabéred van, simán neki kell állni dolgozni, aztán elmenni és 2 generációt megfrissíteni. Jönnek az IPS-ek, ott van a szinte korlátlan panelválaszték akár VA akár IPS kell, van piaca és árak is olcsók. PWM mentesek is már többnyire. Ha noti előtt kell dolgoznod akkor főleg nem mennék bele a keresésekbe, arra áldozni kell. Anyám is kérdezte miért ennyiért veszek asztalt, monitort meg széket. Azért, mert ezzel keresed a pénzed és ha 2 órán át vagy frissebben minden nap, máris rengeteget hozol 1 év alatt. Nem beszélve a szemedről és egyéb testrészeidről.
Én biztos nem mennék bele ennyire a T500-ba már. Hacsak nincs valami extrém amit tud a T500 és más nem (pölö anyámnak a 4:3 arány és jó panel-->plafon T60) akkor engedd el.
-
Francia91
veterán
válasz
totron #88925 üzenetére
Gondwana csinált régebben T60-asba W500 hűtést. Én anno faggattam róla, sokkaL halkabb és hatékonyabb a hűtése vele
-
Chaser
legenda
válasz
totron #88708 üzenetére
hp-nál sok pwm mentes, de figyelgetni kell, 40-es óta szérián belül is keverik melyik az és melyik nem
mivel nekem is kifejezetten érzékeny rá a szemem ezért mondtam pl a 8540-et, egész nap bámulom akkor sincs gond
most beesett egy kis hp 12,5, fhd csilli ips kijelzővel, nem az a brutál színvilág, inkább olyasmi amiről te beszélsz és szintén pwm mentes, de ő nagyon nem t60 árkategóriamondjuk azt nemrég(?) kifejezetten jó áron láttam egy darabot aprón, de már ritka mint a vega holló
árulnak páran 8460/70-et, érdemes rákérdezni pwm free verziók-e, azokkal nincs tapasztalatom csak 15"-osokkal jellemzően, viszont 14-esek meg pocsékok színhűségben -
Tikakukac
titán
válasz
totron #88708 üzenetére
Mindegyik öreg. Ha áll max kevésbé lesz kisárgulva (or not). Oda vagy új panel kell vagy minimum csőcsere ami szép pénz sajna.
Hogy mit bír a szemed és mit nem, passz. Én ezt gyorsan megoldottam azzal, hogy amik érdekeltek hardverből megvettem, megnéztem, eladtam. Ennél biztosabb nem lesz. Lám el is jutottam a tökéletes gépig: asztali
Noti meg ami van az van, legalább a pénzem nem ég benne.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #88705 üzenetére
Vannak egyetemes fizikai és biológiai állítások amik igazak, emberre biztosan. Ha elkalibrált/elkaszált a panel az más tészta, az nem a háttérfény gondja. Én annyira háklis vagyok ezekre, szerintem írtam már párszor, hogy itt repkednek nálam a 200-300k-s monitorok meg bent cégnél is van minden, hidd el, ott más lesz a gáz.
Az a baj, hogy a minimum core2 az maximum core2, mert utána már csak LED van. Már core2 alatt is válogatós. Utolsó jó doksis az egy T60 IPS akkor, de abból jó panelest szerezni ami tényleg jó...hát ráfizeted egy 3-4 generációval újabb gép árát arra készülj.
-
Tim82
félisten
válasz
totron #86914 üzenetére
Teljes méretűt. Gondolom, feleset próbálsz beletenni, ha már nem néztél utána -> Google: Thinkpad T500 Hardware Maintenance Manual, pdf letölt, megnéz...
Vegyél hozzá toldólemezt eBay-ről vagy AliExpress-ről, azzal be tudod tenni.
Ld. itt a jobbra lévő kettő kártyát a teljes vs félhosszú méret különbségéről.
-
törölt tag
válasz
totron #86497 üzenetére
Na jó, de ha hetek óta használom és nincs gond, akkor nincs gond. Igazából csak érdekességből futtattam le a nem tudom milyen verziójú memtest-et, ami nem indult el. Majd csináltam egy pendrive-ot a latest verzióval és az futott pár órát. Nekem ez elég az mellett, hogy a gyakorlatban semmi problémám.
-
Tikakukac
titán
válasz
totron #86497 üzenetére
Kimappáztam meg meg is néztem, másban jobb ez, másban a másik, de színhűségben és grafikai szempontokból jobb az AUO.
Amiken 30 pines eDP van azokba mehet mindbe. A kijelző jó, a gép nyilván egy kupac tehéntrágya, de külső egér és billel lesz szerencsére tolva nálam is ha minden igaz, szóval annyira nem zavar ha mocsok olcsó. Vagy kis moncsit berakok oda is, lehet ez lesz inkább. Hányingerem van az újabb TP-k anyagaitól.
-
dugo_
veterán
válasz
totron #86419 üzenetére
Semmi irónia nem volt benne. Nézd meg magad, egy rakat típussal szerelték a modellt: TFT display - ThinkWiki
Chasert szerintem félreértetted. Mindegyik LED-es PWM-es, de nem mindegyik LED-es egyáltalán.
LP141WX3-TLR1, LP141WP1-TLB8 például CCFL, 1280x800 ill. 1440x900
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
totron #82971 üzenetére
Ugyanarra kell figyelni mint 500-asnál. Panelből 1440-es lg-t, nem olyan szép mint az 500-asé de a samuhoz képest huh...pwm-et 1-2 gépnél látam ccfl-nél is, de az nem pwm, vagy fene tudja mi de nem olyan erős mint a ledeseknél. Jellemzően úgyis max fényerőn lehet ezeket már használni, ott meg nem sok zavaró tényező lesz. Nincs benne dp engem az zavart azért, egyébként jó gép az is mint az 500-as. Ár függvénye megéri-e, ár meg konfig függvénye nyilván.
szerk: metal01 Azt érdemes cserélni mindenképp ha valaki sokat gépel.
-
metal01
őstag
válasz
totron #82971 üzenetére
T400-at nyúztam 6 évig. Az egyik legjobb TP szerintem. Kijelzőt tekintve Samsungot és LG-t láttam. Ez utóbbi kategóriákkal jobb, mint a Samu. PWM engem nem zavart, sokakat szokott.
Amik problémásak lehetnek:
- Zsanér. Hamar kopik és nagy lehet a holtjátéka. 400/500-nál ez általános hibának mondott.
- Billzet. Van könnyített is belőle. Az nagyon gáz. Én egy T60-as NMB-t tettem bele. Az jóféle.
- Akku. A Sanyo hamar döglik. 9 cellás Pana akku kell bele.Ami plusz:
- Szinte semmi hangja a ventinek és baromi hűvös a gép.
- Alulfeszeléssel még inkább csendes lesz a gép és semmi hangja. Akkuidőt is megdobja valamennyire.
- Proci upgrade. P9700-al már egészen jól muzsikál.
- SSD. Sokat dob rajta (igaz csak sata2, de teljesen OK.)
- RAM. 8 gigáig lehet bővíteni.
- 16:10 panel. 1440x900-as felbontás. Az LG LED-es paneleknek nagyon jó a fényereje és TN-hez képest szép képe van.Jó kis gép, de azért már nem mai cucc. Lehet, hogy egy T420 már jobban megérné. De ha a keret ezt engedi akkor jó választás.
-
válasz
totron #82728 üzenetére
"Illetve világosítsatok fel, hogyan kell szeretni ezt a masinát." - első körben ezt olvasd el: [link]
Amiért szeretem:
- egyáltalán nem melegszik,
- nem egy ólomtáska, nem nehéz,
- könnyű benne cserélni mindent (itt értem azt, hogy mindent, akár Wi-Fi/WWAN kábelt is, LCD-t, olyan mint egy jópofa lego - profi hardware maintenance-kkel minden egyes típushoz),
- a garanciáztatás elég gyors (bár itt megoszlanak a vélemények, xy ember szerint nem, bár tény, mostani 3-4 év alatt nem kellett szervizeltetnem semmit sem, ami elég jó jel!),
- minden op.rendszerrel kompatibilis (itt remélem nem mondtam hüleséget, Linuxosok is meg vannak elégedve)Amiért nem lehet szeretni:
- eltűnt a kék enter ... s ezzel egyetemben bejött a Chiclet-es billentyűzet háttérvilágítás miatt
- a "vékony" modellekben ahol "U"-s processzorok találhatóak, ott forrasztott a CPU, s GPU mindenhol, azaz komolyabb upgrade kizárvaNagyjából ennyi, röviden, gyorsan.
-
Chaser
legenda
válasz
totron #82728 üzenetére
Ezt nem értem, hogy kell szeretni egy T500-ast? Első körben ne úgy mint egy nőt...
Ha meg nem szereted hát bumm. Kis gép kell most van még x220 ips fullos konfig aprón 75-ért. De jó a 2560p is meg E6220 is, előbbibe biztos nem lehet ips-t hackelni, pedig ütős lenne vele.
-
-
Xmodule
őstag
válasz
totron #80849 üzenetére
Legutóbb legalább két három órát csesztem el az életemből mire rajottem hogy az új 32gb os sandisk USB3 as pendriveot valamiért nem szereti az x200. Akarmivel írtam ki a kepfajlt mindig hiba volt. Aztán meguntam és elővettem a régi usb2 es pent. Egyből jó volt minden. Érdekes nem?
-
jjeahh
nagyúr
-
Razermazer
őstag
válasz
totron #80674 üzenetére
Tartsd be a user manual sorrendet és semmi probléma nem lesz. A wifi kábeleknél kell némi odafigyelés a sorrendet figyelembevéve, és hogy a nekik kialakított fémcsatornába legyenek. A fémcsatornából való ki és betételnél ügyelni arra, hogy ne nyírd el a kábelt mert akkor bukta. Ugyanez vonatkozik a mobilnet kábelre is ami a hangszórónál fut.
A hűtőnél a csavarok ki és becsavarozása mindig diagonál irányba történjen. Számozás szerint, óramutató járását tekintve a bal felső sarok az 1-es jobb alsó sarok a 4-es aztán a 3-as 2-es értelemszerűen. Paszta középre egy pötty a többit a hűtő szétnyomja nem kell kenegetni azzal csak buborékokat csinálsz.
Kb ennyi, lassan, biztosan nem kapkodva és baj nem lesz, különböző csavaroknak külön kis dobozka, hogy összerakásnál ne keverd össze őket, így a menetet nem nyírod el. -
Tim82
félisten
válasz
totron #80618 üzenetére
BIOS-ban switchable GPU-ra van állítva, ugye?
Abban meglehetősen biztos vagyok, hogy XP nem támogatja a GPU váltást menet közben, szóval vagy a Radeonra vagy az Intelre lődd be a BIOS-t.
-
Tim82
félisten
válasz
totron #80150 üzenetére
T500-nál nem annyira vészes a dolog, szóval téged pont nem érint annyira, T410-től felfelé azonban egy csomó Thinkpad nagyon vacak touchpad borítást kapott, így az X220-é is. Ezek kopnak rendesen.
Zoli986: csatlakozó elképzelhető, de hogy fizikailag nem fér be egy X61-be egy T61 billentyűzete, az is biztos. Egyébként szerintem van méretkülönbség, már csak az X61 billentyűzet zsugorított jobb oldali billentyűi miatt is picit kisebbnek kell lennie. Ha kell, este tudok összehasonlító fotót lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest