- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Macrodroid
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Beszerződött a T60 IPS, vegyesek a tapasztalatok.
Hűtés: level1-en is csak a 3200 körüli RPM-et prezentálja, az 1800 kívánatosabb lenne, megoldás van? Meg minek oda annyi egyáltalán? Alapvetően a T60 elmarad a T500 jóval konszolidáltabb hűtögetésétől.
Kisebb procival megközelíthetné az elődje szintjét hangban (most T7200) vagy ez alapvetően ilyen (ennyivel hangosabb)? Repülőgépturbinaszerű, hullámzó visítás meg gondolom egyedi jelenségm, venti működése idején hallani csak (csak ventit lehet vagy komplett hűtést kellene ilyenkor és mennyi is az?)
A maga módján egy precíz és szerethető gép, király billenccsel, felnyitva hihetetlen jó állapottal, viszont az IPS glow nagyobb mint gondoltam, ami keményen hozzájárul az összességében inhomogén képi hatáshoz, evvel régi gép benyomását keltve (ok, 10 év), befordulós feel emiatt. Fajlagosan ugyan kevésbé, de nem épp low budget IPS Delleknél is jelen van a dolog, szerintem nagyobb mértékben, mint az a kategóriájukban elfogadható lenne, tabletdisplayeknél meg egyáltalán nem jellemző, ennek okairől írhatna valaki.
Amit ad feketében és élénk színekben, azt elveszi az alacsony betekintési szög IPS módra (e ponton összhatásilag TN visszasírva). Gyakorlatilag a képernyő negyede látható helyesen egyidőben horizontális hurka formájában, ami hatást még fokozza a 4:3 aránya. Színvilága sárga, mint állat, aminek azért is örülök, mert magamtól nem mennék "le" erre a kb. 7000K körüli értékre, ami viszont sejtelmesen kellemes. Néha jól jön a kötöttség (itt: fáradtság).No de amiért cserére érett az öccá, az a maximum fényerőtől eltérő működésében volt keresendő: hát a T60-nal sem vagyok előbbre sajnos.
Cirr van, hangosabb + analóg VGA-zajhoz hasonló "örvénylő" háttérzaj, villódzással, igaz, ez a villódzás szerencsére elmarad az öccá által produkálttól, de összességében ugyanott vagyok a mostani versenyzővel is. Max állásban van itt is a legkevesebb bibi, legkisebb vibri, viszont itt az idők során veszett már el annyi fényerő, hogy tolerálhatóbb legyen a kényszerű maxállapot, plusz a sárga (a sárga az új fehér!) eleve sötétebb, mint egy tényleges fehér.
Levezetné nekem valaki, hogy mi történik ilyenkor?Tehát: max fényerő, legkevesebb vibrálás, ellenben szemkiverés is fényerősségileg. Váltok lefele egyet vagy akárhányat, s elromlik minden. Táp (is) lehet ludas ebben (mert pechemre ugyanavval tudom próbálni csak)? Minden eddigi TP gépnél tapasztaltam a jelenséget (cirregés maxtól eltérő állásban, enyhe/közepes/erős vibrálás). A kettő nem zárja ki egymást, gondolom, az érdekel, hogy vesződjek-e tápszerzéssel/inverter-vadászat vagy fogadjam el ilyennek őt. Tudom, uncsi már, de nem nyugszik a lelkem, míg meg nem értem. Aztán meg majd jól elirányítotok más/újabb technikák irányába, mert az R31 óta nagyon nem találom magamat. Kösz a türelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest