Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Fotók, videók mobillal
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Mobil flották
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Poco F7 – bajnokesélyes

- 

Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tikakukac
titán
válasz

totron

üzenetére
						Nem értem a 30 db notit, hogy mihez írod, de gratula a mennyiséghez.
Pedig nem nehéz megérteni. 30 tök azonos hardver, csak a szoftvert cserélgetjük ki rajta és pikk-pakk kiderül van-e alapja a dolognak vagy nincs.

Ez a windózosdi nem egy annyira elérhetetlen műfaj, hogy legendákra kellene szorítkozni.
Pedig nekem ez pont ilyen dolognak tűnik. Mert ilyenről nem tudok, nem is hallottam még róla
 Egyszerűen lépegess felfele a Win10 kiadásokkal HDD-SDD-n parallel és írd meg nekem honnantól tapasztalsz egyre nagyobb és nagyobb nyíló ollót a 2 technológia között. Lesz egy pont, ahonnan szembeötlő. Nem kell megborulni.
Ja, hogy majd én igazolom neked, amit te elvben tudsz. Hogy mi folyik itt már megint?
 Ha ez egy létező dolog, nem legenda és ennyire nyilvánvaló, akkor kérlek, írd meg nekem azt, ahol ez a váltás van és megcsinálom a tesztet, előtte-utána. Kicsit laposföldesrakétás lett ez a dolog.Habár nem nekem jött, de azért:
Mezei használatnál az ajnározott mértéktől mindenképp és nagyban elmaradó növekedések vannak csak.
1 ajnározott mérték hány %-os gyorsulást jelent? Van erre váltószám?

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Disney+
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - Debian GNU/Linux
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha ez egy létező dolog, nem legenda és ennyire nyilvánvaló, akkor kérlek, írd meg nekem azt, ahol ez a váltás van és megcsinálom a tesztet, előtte-utána. Kicsit laposföldesrakétás lett ez a dolog.