- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Tikakukac #105659 üzenetére
Te minden szembenállást így fogadsz? Jó ég. Ezt a "valaki márpedig hazudik" síkot hagyjuk már. Vagy pár fokkal kevésbé arrogánsan, ha kérhetem. Hétköznapi gép(ek), hétköznapi OS-sel, én voltam az elkövető. 17xx-19xx tartományban volt valahol. Nyilván lesz ellenérv teszt után is. Kiegyezhetünk abban is majd, hogy 2, párhuzamos dimenzióban próbálkozunk (talán így is van).
Szerk.: pont ez cseszi fel az én agyamat is, hogy ha úgy van, ha nem, mindenki szerint, mindenkor rohadt gyors az SSD. Nem azzal van a gond, hogy nem ugrásszerű lenne a technológia. Azzal, hogy akik ezt terjesztik, nem használják ki, így nem is tapasztalhatják azt az eszményi és használat közbeni, folyamatos különbséget amiket leírnak. Holott nyilvánvalóan környezettől és felhasználástól függően ennek az eszményiségnek minimum nem egyenletesnek kellene lennie, mint ahogy nem is az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- HP notebook topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Opel topik
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest