- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
válasz
kraftxld #51416 üzenetére
Off
Jó, nyilván képletesen mondtam, helyettesítsd be a kedvenc mobil operációs rendszered. Szóval arra a pár évre keresek PC-t, amíg tényleg mindenben (napi irodai munka, böngészés, média, Flash >> HTML5 legalábbis) helyettesíteni a - részemről - anything-but-android.
On
-
rgeorge
addikt
válasz
kraftxld #45101 üzenetére
Két dolog biztos nem egyezik a gyárival: a tépőzár és a töltőcsatlakozó színe. A kettő a gyárinál egyforma szürke, itt meg fekete + világosabb szürke. Ez nagyon arra utal, hogy nem eredeti. Nyilván a matricázást Csang vagy a szomszéd dzsunkás megoldja úgy, hogy gyárinak tűnjön. A súlynak is stimmelnie kellene, ha gyári, ebben a különböző beszállítók sem számítanak. Ráadasul a 92P1107 P/N egyérteműen utángyártott adapter P/N-je.
-
-
-
Gondwana
addikt
válasz
kraftxld #41431 üzenetére
Éppen átlegózni nem, egy kicsit macerásabb forrasztásos meló, meg ha egy picit ferdén forrasztod vissza a drótvéget, a mechanikai feszültség törheti el a fénycsövet, ha túlmelegíted, a cső gázösszetétele sérülhet - kiszelelhet, szóval vannak itt bőven lehetőségek... Ja, és az még egy történet, hogy a TN-panel fényáteresztőképessége eltérő, azaz fénycsőcsere után ugyanolyan hóka lesz a végeredmény.
-
azbest
félisten
válasz
kraftxld #40818 üzenetére
Ha az a kérdés, hogy elég erős-e az x3100 a nagyobb felbontáshoz, akkor az nem probléma. Külső fullhd kijelzővel használok ilyet, néha a saját 1440x900-asával egyszerre. Legfeljebb annyi "érdekessége" van, hogy ha a háttérben van egy videójátszás ablak akkor a fölötte lévő ablak görgetésekor a videót fedő rész kicsit késve gördül (aero mellett).
-
MrSealRD
veterán
-
Gondwana
addikt
válasz
kraftxld #38466 üzenetére
Itt ugye, 1000EUR.
Hasznàlt 1 éves T520-at (2.2 helyett 2.0GHz, a többi pont ugyanez volt) többhavi hirdetés utàn 900-ért sikerült eladni (ràadàsul akkor is belterjesen) - úgyhogy ha munkàra lesz és nem rakòdik rà màs költség, szerintem még akàr meg is érheti a kiìrtat. -
MrSealRD
veterán
válasz
kraftxld #37969 üzenetére
Jó helyen jársz. T520/W520 ami téged érdekelni fog... Tudom valaki kövez érte, de van pár alap bug ebbe a 30-as szériába ami miatt én nem tartom valami bestbuy-nak...A fenti kettő közül akármelyiket veszed nem valószínű, hogy melléfogsz...
Mint kifutó szériák, elég szűk a választék már sajnos...
-
buvartacsko
addikt
-
scarbantia
aktív tag
válasz
kraftxld #36436 üzenetére
Igen, csak 4:3-asból.
Egyetlen típusnak volt ilyen, az R50p 15"-nak.
De mivel az már elég régi, így rá szokták tenni a T60/T60p-re, ami szintén 15", asszem az utolsó. Viszont a T60 se egy izom, ezért a 14,1"-os T61/T61p alaplapját szerelik bele, meg talán a PC kártya csatlakozót és a hűtőt kell áttenni a T60-ba.Becenevén amúgy Frankenpad-nak hívják.
A T60-ba amúgy is szívesen tesznek T61-et, mivel a T60-asok nagy része S-IPS paneles, szemben a T61-esek TN+film paneljével. (ebben valaki erősítsen meg, nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom ott ritkább az IPS panel.)
És ha igaz, akkor a T60-asok kicsit még masszívabbak is. -
Grafirka
őstag
-
azbest
félisten
válasz
kraftxld #35130 üzenetére
Hát ja, sokat dob a gépen. Miután megszoktam a 256-os sata2-es samut a windowsos gépben, utána "kénytelen voltam" a másik linuxosba is egy kis 60GB-os Corsair Nova2 (sandforce)-ot betenni.
De a legdurvább az volt, hogy vadi új HP ProBook-ot lassúnak éreztem a hagyományos winyójával... a régi p4-es gépeinket meg pláne. -
Tikakukac
titán
válasz
kraftxld #34587 üzenetére
Nekem 2. vagy inkább 3. munkám a noti meg gépbuzera, ilyen extra dolgokra nem merészkedek. No igen, a tiszta munka. Na az ami nem nagyon lesz, ha így haladunk
dabgergo: A kérdés remek, integrált karira nem tudom. Mondjuk indulj ki verziószámból és keress régebbit guglizva. Ami nekem eddig ilyet csinált, az mind driver bugzás volt.
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
kraftxld #33999 üzenetére
Értem és kösz a felvilágosítást! Visszatérve a legnagyobb kérdésemre vagyis a Bios jelszóra: Akitől a gépet vettem még 2 hete azt mesélte hogy winchester cserével megoldható a jelszó törlés,közben hála nektek rájöttem hogy ez kamu
Az előbb felhívtam a tagot és most már azt mondta hogy egy teljes alaplap cserével ez megoldható. Nos ez mennyire igaz gyárekek? xD -
azbest
félisten
válasz
kraftxld #30093 üzenetére
Ma tettem be egy ssd-t a wide 14.1-es T61-embe. Szereti
T7300, 4GB ram, sata2 modbios, ahci mód:Ez egy Samsung 470 / PM810 (oem dell változat) 256GB. Az aprón lehet ilyeneket találni 50eFt körül (bár te NZ-be nem innen fogsz rendelni
).
Pont ilyen: [link]Remélem hamar megjön a hdd caddy, hogy betehessem a normál winyót is, mert a gagyi kínai usb keretem csak 30MB sebességet visz (hiába van rajta esata, de az is keresztülmegy a chipjén és így laassú).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged