- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
szalai019 #126513 üzenetére
Jah jó lesz nekünk L sorozatos is. Lassan keresek is valamit. Petrsze T is jöhet.
Igazából a 16 giga ram legyen benne, meg jó gyors ssd.
A gyerek 11 éves lesz nyáron, most egy lenovo g550 van neki.Az után bármi megváltás lesz. Érettségiig kéne kitartania.
win nem lesz rajta, linux minttel használják most is, az marad. -
Vladi
nagyúr
sziasztok!
Egyereknek keresek laptopot, ami masszív és pár évig bírja. A lenovo thinkpadeket használtam, volt jópár, ezt néztem ki: Lenovo t560-580-as sorozat. Bár ez viszonylag ritka, és ha jobb akkor nagyon drága. Van viszont az L sorozat. Ami nekem nagoyn hasonlónak tűnik. Mi az alap különbség a két sorozat között??
-
Vladi
nagyúr
Számla nem olyan fontos. Használtat azért nem szeretnék, mert nem bírja addig, mint egy új. Most is használt volt - nyilván - de már évek óta döglődött. Gondolom a gyári új csak tovább bírja.
Lehet nemsokára kap udatet a gép. 64-es procit, +1g ramot meg valami +ssd-t. Akkor kap egy centos 7-et és valószínüleg együtt fognak elhalálozni valamikor a jövő században.
-
Vladi
nagyúr
t60-as gépem van. Végképp megadta magát a töltő. Ami most van:
65w, 20v, 3.25 A. Amit viszont találtam, az 20 V, 4.5 A, 90W. ez jó hozzá? Mindeknéppen gyári és újat szeretnék. -
Vladi
nagyúr
Most nem találom hirtelen, de t40-ben hány memória foglalat van?
Közben meglett: 2 foglalat, max 2*1 giga.
-
Vladi
nagyúr
Hát igen, annál jobb billt én még nem láttam. 10 újjal gépelek, de azon a legkényelmesebb, leggyorsabb.
(#39213) cellpeti
Gyárilag rugalmas, hogy a kisebb behatásokat gond nélkül elviselje. Nyilván ha merev lenne, akkor törne. De ez szerintem nagyon lötyög.
Elvben cserélhető.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shatterstar #33893 üzenetére
Kérdés, hogy van -e benne?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shatterstar #33880 üzenetére
Hol vetted? Az enyém a pc-maxból van, egész jó üzletet kötöttem vele.
(#33876) Chaser: vagyis van, csak nem adják olcsón.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shatterstar #33875 üzenetére
bluetooth nem is biztos, hogy van benne! Ezt én is megettem anno.
Jelszóra talán van gyári jelszó, vagy cmos reset. Azt nem tudom, hogy van -e, vagy milyen.
-
Vladi
nagyúr
Srácok!
Az normális, ha az adapter hálózatba dugva úgy ciripel, mintha egy pici bogár szorult volna bele?
Ha kihúzom fél perc és abbahagyja.
-
Vladi
nagyúr
Köszi a tippeket fent, vasárnap este tudom megnézni, még nyúzom.
Egyébként az eszköz eltávolítható, cserélhető? Vagy fixen forrasztott?
-
Vladi
nagyúr
lsusb ennyit mond:
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hubAkárhogy kapcsolgatom, ennyi van.
Valaki ellopta a bloutoothomat.
Kicsi led elvileg ég, az elemtől balra körben Z gondolom az az.
-
Vladi
nagyúr
Jelentem ilyen fájlom nincs.
Feltettem az rfkill csomagot, még most sincs. Ellenben ezt mondja:
[root@terminator60 thinkpad_acpi]# rfkill list
0: phy0: Wireless LAN
Soft blocked: no
Hard blocked: no
[root@terminator60 thinkpad_acpi]#bijoszban engedélyeztem.
Tényleg, végül is lehet oprendszerből direkt babrálni a bioszt? Szerintem lehet, mer mér ne?
-
Vladi
nagyúr
Újabb bugyuta kérdés:
bluetooth-t hogy kapcsolom be? A biosban engedélyezve, de valahogy nem megy. Van valami gomb rá?
t60 amúgy
-
Vladi
nagyúr
Hülye kérdés, de t60-ason hogy megyek be biosba?
Jah én is beszálltam a klubba, egy régi lapossal. inteles változat.
-
Vladi
nagyúr
Jó, köszi srácok a segítséget. Motmár nem tudom, melyiket vegyen.
Igazából várni nem nagyon tudok hová, thinkpad Debrecen - Nyíregyháza vonalon nem lesz egyhamar eladó, jó olcsó meg minden.
Postáztatni ilyen gépet nem fogok.
Annyira azért nem nehéz a 15-ös. Biztos nehezebb, de talán nem olyan sokkal. Meg állapotra is valahogy szebb.
Viszont waight modot biztos telepítek rá. Odd-t akkor ki lehet szedni, helyére bépítő? Az mennyi súlyveszteség?
Meg ssd-t is akarok majd biztos, valami 8 gigás pöttöm még sok is.Mit lehet még? Mivel tudom csökkenteni a súlyát?
Egyébként még Dell Latitude van még a boltban, az is szóba jött. Lehet latitude kontra thinkpad véleményt mondani minőségben flém nélkül?
-
Vladi
nagyúr
nokérem! Nevezett helyen 3 t60-as van. Az egyik nagyon gatya, kopott, meg lifeg, úgyhogy kilőve. A másik kettő:
x1300-as atival 14 colos, picit kopott
x1400-as atival 15 colos, egész jó.Ez utóbbi felé hajlok, kérdés, az ati kártyás az milyen?
gondolom isp paneles amiről mondták már hogy jó. Amúgy ezek milyenek? Van valami gyerekbetegség?
-
Vladi
nagyúr
Srácok! Ez milyen? Érdekes ennyiért? Van ennek a típusnak valami típushibája amire figyelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged