- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
szalai019 #126513 üzenetére
Jah jó lesz nekünk L sorozatos is. Lassan keresek is valamit. Petrsze T is jöhet.
Igazából a 16 giga ram legyen benne, meg jó gyors ssd.
A gyerek 11 éves lesz nyáron, most egy lenovo g550 van neki.Az után bármi megváltás lesz. Érettségiig kéne kitartania.
win nem lesz rajta, linux minttel használják most is, az marad. -
Vladi
nagyúr
Számla nem olyan fontos. Használtat azért nem szeretnék, mert nem bírja addig, mint egy új. Most is használt volt - nyilván - de már évek óta döglődött. Gondolom a gyári új csak tovább bírja.
Lehet nemsokára kap udatet a gép. 64-es procit, +1g ramot meg valami +ssd-t. Akkor kap egy centos 7-et és valószínüleg együtt fognak elhalálozni valamikor a jövő században.
-
Vladi
nagyúr
t60-as gépem van. Végképp megadta magát a töltő. Ami most van:
65w, 20v, 3.25 A. Amit viszont találtam, az 20 V, 4.5 A, 90W. ez jó hozzá? Mindeknéppen gyári és újat szeretnék. -
Vladi
nagyúr
Most nem találom hirtelen, de t40-ben hány memória foglalat van?
Közben meglett: 2 foglalat, max 2*1 giga.
-
Vladi
nagyúr
Hát igen, annál jobb billt én még nem láttam. 10 újjal gépelek, de azon a legkényelmesebb, leggyorsabb.
(#39213) cellpeti
Gyárilag rugalmas, hogy a kisebb behatásokat gond nélkül elviselje. Nyilván ha merev lenne, akkor törne. De ez szerintem nagyon lötyög.
Elvben cserélhető.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shatterstar #33893 üzenetére
Kérdés, hogy van -e benne?
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shatterstar #33880 üzenetére
Hol vetted? Az enyém a pc-maxból van, egész jó üzletet kötöttem vele.
(#33876) Chaser: vagyis van, csak nem adják olcsón.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Shatterstar #33875 üzenetére
bluetooth nem is biztos, hogy van benne! Ezt én is megettem anno.
Jelszóra talán van gyári jelszó, vagy cmos reset. Azt nem tudom, hogy van -e, vagy milyen.
-
Vladi
nagyúr
Srácok!
Az normális, ha az adapter hálózatba dugva úgy ciripel, mintha egy pici bogár szorult volna bele?
Ha kihúzom fél perc és abbahagyja.
-
Vladi
nagyúr
Köszi a tippeket fent, vasárnap este tudom megnézni, még nyúzom.
Egyébként az eszköz eltávolítható, cserélhető? Vagy fixen forrasztott?
-
Vladi
nagyúr
lsusb ennyit mond:
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hubAkárhogy kapcsolgatom, ennyi van.
Valaki ellopta a bloutoothomat.
Kicsi led elvileg ég, az elemtől balra körben Z gondolom az az.
-
Vladi
nagyúr
Jelentem ilyen fájlom nincs.
Feltettem az rfkill csomagot, még most sincs. Ellenben ezt mondja:
[root@terminator60 thinkpad_acpi]# rfkill list
0: phy0: Wireless LAN
Soft blocked: no
Hard blocked: no
[root@terminator60 thinkpad_acpi]#bijoszban engedélyeztem.
Tényleg, végül is lehet oprendszerből direkt babrálni a bioszt? Szerintem lehet, mer mér ne?
-
Vladi
nagyúr
Újabb bugyuta kérdés:
bluetooth-t hogy kapcsolom be? A biosban engedélyezve, de valahogy nem megy. Van valami gomb rá?
t60 amúgy
-
Vladi
nagyúr
Hülye kérdés, de t60-ason hogy megyek be biosba?
Jah én is beszálltam a klubba, egy régi lapossal. inteles változat.
-
Vladi
nagyúr
Jó, köszi srácok a segítséget. Motmár nem tudom, melyiket vegyen.
Igazából várni nem nagyon tudok hová, thinkpad Debrecen - Nyíregyháza vonalon nem lesz egyhamar eladó, jó olcsó meg minden.
Postáztatni ilyen gépet nem fogok.
Annyira azért nem nehéz a 15-ös. Biztos nehezebb, de talán nem olyan sokkal. Meg állapotra is valahogy szebb.
Viszont waight modot biztos telepítek rá. Odd-t akkor ki lehet szedni, helyére bépítő? Az mennyi súlyveszteség?
Meg ssd-t is akarok majd biztos, valami 8 gigás pöttöm még sok is.Mit lehet még? Mivel tudom csökkenteni a súlyát?
Egyébként még Dell Latitude van még a boltban, az is szóba jött. Lehet latitude kontra thinkpad véleményt mondani minőségben flém nélkül?
-
Vladi
nagyúr
nokérem! Nevezett helyen 3 t60-as van. Az egyik nagyon gatya, kopott, meg lifeg, úgyhogy kilőve. A másik kettő:
x1300-as atival 14 colos, picit kopott
x1400-as atival 15 colos, egész jó.Ez utóbbi felé hajlok, kérdés, az ati kártyás az milyen?
gondolom isp paneles amiről mondták már hogy jó. Amúgy ezek milyenek? Van valami gyerekbetegség?
-
Vladi
nagyúr
Srácok! Ez milyen? Érdekes ennyiért? Van ennek a típusnak valami típushibája amire figyelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest