- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #94897 üzenetére
Az nem hangzik jól. Kb olyan, mintha nem lenne az akkuban semmi nafta, hogy életrekeltse magát. Szétszedéshez valami tutorial van? Roncsolás nélkül persze, hátha életre tudom kelteni.
-
RoboGuru
tag
válasz
FoxiestFox #94892 üzenetére
Egyelőre én is csak találgatok mi lehet, de egy próbát megér!
-
RoboGuru
tag
válasz
FoxiestFox #94889 üzenetére
Akkor ugyanaz, lehet illesztőprogram csere.
Egyébként nincs véletlen LAN-ra kötve? -
RoboGuru
tag
válasz
FoxiestFox #94886 üzenetére
Itt van akkor ez! Ebből kivettem egy ellenőrzést, meg még nagyobb részből keres. Nálam win10 alatt megy (újraindítás szükséges!), lehet hogy win7-nél máshol van.
Amúgy milyen WLAN kártya van a tiedben? -
RoboGuru
tag
válasz
FoxiestFox #94881 üzenetére
Próbáld meg ezzel!
Csináltam ON, OFF, Blinking verziókat. -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #94876 üzenetére
A ThinkPad-ek hűtését szeretem, pedig nem valami extrém dupla ventilátoros megoldást szereltek bele.
Érdekesen "tekeredik" a réz hővezető cső:
Lenovo ThinkPad W520 disassembling and fan cleaning -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #94874 üzenetére
Körülbelül két évvel ezelőtt elgondolkodtam a tiédhez hasonló konfigon, de eléggé le volt harcolva, pedig jó lett volna az ereje. Böködtem egyéb ThinkPad típusokat (T500, T510, T530) de azok közül egyik sem tűnt kotyogósnak, a mindig harcra kész kávéfőzőt leszámítva.
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #94871 üzenetére
Szép. Grat.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #94869 üzenetére
Várható volt a fejlődés igényének betetőzése, most végre lesz hangod is a tévén, ha netán DP-n keresztül lövöd ki a vidijót.
-
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox #94869 üzenetére
Grat. Konfig?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #94852 üzenetére
De az én mondandóm, amire szükségesnek ítélted közölni, az - mint tök jól kivehető az előzményből
- ilyen használatra vonatkozik.
Persze örülünk, hogy megosztottad, hogy neked jó, persze nem egészen a vázolt használattal.
Konklúzió, mert úgy látszik, nem voltam egyértelmű: karban kell tartani, ki kell pucolni, ha zajos meg újra lehet kenni a venti csapágyát. Ezért nincs 7/24-es sok-sok hónapos használat, nem szervernek vannak a notik kitalálva.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #94850 üzenetére
Sosem altatod? Mindig megy, akkor is letölt/seed-el/SETI-nek/WCG-nek számol/fájlszerver, amikor épp cipeled magaddal táskában? Mindezt félévente, évente legalább egyszer elvégzett takarítás, portalanítás nélkül?
Hard to believe.
-
válasz
FoxiestFox #92421 üzenetére
ohh. kérlek bővebben egy picit, mert annyira nem értek hozzá
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #92413 üzenetére
Express Card alapon elvileg igen. [link]
-
Pubszon
veterán
válasz
FoxiestFox #92350 üzenetére
Csak azt akarom mondani, hogy ha 20%-ot töltesz, már az is egy ciklus.
Nekem 85%-os max töltöttségi szint van beállítva, 50% alá ritkán, de 40% alá nem ment és vagy van 15 ciklus mióta nálam van kb 3 hete.
Tehát egy ciklus a 100-ról 5%-ra, meg a 85-ről 50%-ra is. -
Speeedfire
félisten
válasz
FoxiestFox #92348 üzenetére
Amúgy, hogy lehet reset-elni?
-
Speeedfire
félisten
válasz
FoxiestFox #92344 üzenetére
Hogy lett az 54-ből 64?
-
Csepi95
csendes tag
válasz
FoxiestFox #92344 üzenetére
Azért az durva, hogy már több mint 600 cikluson túl van az akkumulátorod, tudom, hogy Panasonic, de azért na
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #92293 üzenetére
Ha nem száradna ki, az lenne a baj. A krémes állag addig kell amíg nem veszi azt az alakot amihez idomulnia kell. A gyári paszta más tészta, az eleve sokkal kisebb hőátadási együtthatóval rendelkezik és mire cserélődik 3-4 év után legtöbbször valóban kuka. Én tudok olyat aki 6 havonta cserél pasztát, csak nem tudom minek. Asztaliban sokkal nagyobb hőtermelésnél sem lesz gond évek után sem, van aki azonos vízhővel és áramlással, azonos szobahővel 2 év után is simán visszamérte a gépét ugyanúgy. És jellemzően nem játékprocikra rakunk ilyen rendszereket.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #92293 üzenetére
Annyira gagyival szerencsére még nem volt dolgom.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox #92269 üzenetére
De akkor ez nem csak egy téves lassú érzés? Olyanokat olvastam, hogy integrált GPU-val elvan a 65W-os táppal is. Nekem dokkolóban ül általában és 2 külső monitoron, szóval mindig a dedikált GPU megy benne.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #92232 üzenetére
A LAN--WIFI váltás kijelentkezés helyett kikapcsolással/újraindítással működik nálunk is. Megmondom a nőtagnak, hogy használja úgy, hagyja a kijelentkezést. Amúgy is SSD van a gépben, egy kikapcsolás, újraindítás kb. fél perc.
Pubszon: mindkét gép T520, ugyanazokkal a paraméterekkel.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #92226 üzenetére
Működik a dolog, ha a LAN-ról WIFI-re váltáshoz újraindítom a gépet. Valószínűleg eddig is működött, csak türelmetlen voltam és manuálisan kapcsoltam be a WIFI-t, amikor megláttam a vezetékmentes hálózat ikonján a piros X-et. Az Access Connections automatikus indítása valószínűleg a Win 7 rendszerindítási-lista végén van, ezt tölti be legkésőbb a rendszer, azért kell várni rá nálam 15-20 másodpercet.
Ugyanakkor nem működik a váltás, ha csak kijelentkezem a fiókból, mert akkor kikapcsolt állapotban marad a WIFI, nem kapcsolja be az Acces Connections. A kijelentkezés a dokkoló miatt fontos. Ha nem kijelentkezve/kikapcsolva veszem le dokkolóról a gépet, akkor az eltérő képernyőfelbontás miatt össze-vissza rendezi az ikonokat.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #92226 üzenetére
Advanced-en vagyok alapból.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #92224 üzenetére
-
mdk01
addikt
válasz
FoxiestFox #92168 üzenetére
Mármint a fülhallgatóé?
Fülhallgatóról működik, ha kihúzom maga a speaker nem szól. -
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox #92074 üzenetére
Aramot vesz fel, mert bekapcsol a gep.Mondom a lepeseket. Gep lezar, lecsuk. Dokkoloba beilleszt. Dokkolo power gombrol indit. Kulso kepernyo nem kapcsol be, de a laptop az bootol. A gepet mar nem tudom lezarni "vakon" de ha kiveszem a dokkolobol es fenyitom a kepernyojet akkor bekapcsolva fogad.
Viszont semmi jelet nem tol ki dokkolon keresztul a kulso kepernyore. -
Pubszon
veterán
válasz
FoxiestFox #92028 üzenetére
Nekem is rá kellene állni a gyakorlásra.
Tényleg jó a lámpa, este elég fényt ad hogy ne kelljen lámpát kapcsolni. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #92020 üzenetére
Csak egy ZoneAlarm tűzfal van, de az ugye vezetéken is figyel, és ott minden oké volt....
Nem tudom, mi tett rá egy lapáttal, de most egész használható lett. -
Pubszon
veterán
válasz
FoxiestFox #92018 üzenetére
Semmilyen, a defendert használom.
-
salieri.
őstag
válasz
FoxiestFox #91914 üzenetére
nincs dokkoló hozzá sajnos...
-
salieri.
őstag
válasz
FoxiestFox #91912 üzenetére
ubuntu van. az nem ok?
egyéb ötlet nincs mi miatt lehet ?
windows7 is felhúztam rá ,azzal is ezt csinálja.. -
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91898 üzenetére
Hm, neked méri a gpu-t is? Arra is tud vezérelni?
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91886 üzenetére
Igen, főleg úgy, hogy a legújabb verzió szvsz bugos, mert ez amit a kolléga linkelt, jól működik.
(#91883) Pubszon: Köszi, megkaptam, tesztelem. Azt már most látom mi a baj ennél. hogy a cpu hőmérsékletéhez viszonyít mindent, tehát annak alapján állít. Esetemben úgy látom, a GPU melegebb mint a CPU ezen a játékterhelésen, így a TPFC tartja a 70-80 fokon a CPU-t, ehhez a hőmérséklethez elég a 2500-3800RPM, viszont ilyen fordulat mellett a GPU simán felmegy 95 fokig is esetenként. Nekem fordítva kellene. Úgy látszik erős 3D terhelésnél kell a 4800rpm. Érdekes, mert AIDA stress (gpu kipipálva) nem terheli a GPU-t ennyire, de egy játék igen.
Itt tartok most
-
Sensei
aktív tag
válasz
FoxiestFox #91884 üzenetére
Elég nehéz eset vagyok, a tudatosabbnál is tudatosabb vásárló, de ez egyszerűen meg sem fordult a fejemben.
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91865 üzenetére
Az a gond, ez a tpfc most megint visszavette 3800-ra, és már 90 foknál tartok, cpu 82. És nem váltja feljebb. Valahogy kellene egy kapcsoló, hogy fix 4800rpm, és kész. Nem értem, miért nem veszi feljebb, ha majdnem megsül, holott tud pörögni bőven?
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91863 üzenetére
Igen, köszi, ez fent is volt, csak nem értem, hogyan működik. Manual módban 0-7 között lehet megadni. A 7-es érték 3800RPM.
Smartban ugrik fel 4800rpm-re csak.
Viszont a CPU meg nem kapja meg a 35X szorzót, csak 32X-t. Miért? -
Mbenyo97
aktív tag
válasz
FoxiestFox #91849 üzenetére
Elvileg sima ügy, ezt hogy érted ? Hát driverek nincsenek win 10-re legalábbis a lenovo oldalán, vagy a win 10 olyan hogy beszerzi a szükséges drivereket. Meg igen a váltható vga a másik dolog mert azt szoktam használni és nem lenne baj ha müködne.
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91822 üzenetére
Egyelőre a turbo módot szeretném kikapcsolni a cpu-n, mert azért az odaver rendesen a hőnek. Csak nem találom sehol..
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91814 üzenetére
Paszta nem említendő kategória egyelőre
Nem sokat, pont annyit amennyi elterült rajta. Venti? Na majd lemérem, visít azért eléggé amikor forró. -
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #91791 üzenetére
Ha hardverben elég, /nekem még elég P9700-al, Ssd-vel/ akkor nem kell jobb T500-nál. Nem lehet agyonverni. /T520 annyira nem fogott meg, persze gyorsabb volt/ Utazni meg x220...
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #91786 üzenetére
Szerintem ennyi belefér.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #91786 üzenetére
Írtam T410-ről is, hogy azzal is megvagyok elégedve, meg másod-és utazós gép
Kérdeztem is 1-2 dolgot a gépről, mikor meglett a T410-es -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #91782 üzenetére
"A valaha volt legjobb TP-m minden egyes szempontból"
Én is nagyon szerettem a T500-ast, ki is fulloztam, amennyire csak lehet, de a hardver miatt csak megváltam tőle
Sajnáltam eladni, de most utazós gépnek van egy T410-es i5-össel és Quadro-val, ezt viszem magammal túrákra, stb. Otthonra és melóra pedig ott van az M6600-as Precision...Nem volt még szerintem Precision-od, az M6600-as pl simán jobbnak tűnik nekem minőségben is a T500-asnál
-
dugo_
veterán
válasz
FoxiestFox #91780 üzenetére
Mire muszáj lesz (2020. január a Win7 vége), addigra az a W500 sehol nem lesz már.
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91778 üzenetére
Egy próbát megér.
Maga a driver, amikor néztem, egész széles palettát támogatott, végül a driver nem is kellett most.
T400 se mai darab (W520 is régi már), azon is ment nekem, W10 alatt is. Aztán jött egy időszak, X220 - nál is, amikor nem ment, akkor álltam vissza W7-re. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #91597 üzenetére
Nekem volt teljesen friss gumis x200 ami pont úgy lötyögött, mint ami régi volt. Hacsak nem valami ultra lágy a gumi alapból a T500-on, amire nem emlékszem akkor szimplán az van, hogy ez így sikerült.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #91594 üzenetére
Ahhoz elég durva hőmennyiségnek kéne lennie, nem beszélve, hogy akkor régen nem lenne derékszög és egyenes a dokkban. Ez ilyen, sokat hagytak rá.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #91529 üzenetére
Hát azért annál a billentyűzetnél, amit eredetileg szereltek a 00-s szériába, a T430-am "hülyeségekkel gyengített" billentyűzete mérföldekkel jobb. (Sajnos az az elpuskázott kikönnyített megoldás a T60-T61 páros után minden volt, csak masszív nem.
)
Egyébként pont a háttérvilágítás elektronikája miatt belerakott extra merevítés miatt az általam jelenleg is használt backlit billentyűzet a non-backlit verzióhoz képest is két szint ugrás fölfelé, ezt több példánynál is megfigyeltem már.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #91529 üzenetére
Sokból nem tart szitáztatni, csinálják 3-on helyen legalább.
Önmagában ettől nem változik meg a billzet minősége. Az egy másik tészta.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #91484 üzenetére
Példa 4400 mAh laptopakkura. (lusta voltam a Google 5. találatánál tovább menni a "4400 mah laptop battery" keresőkifejezés eredményeinél.)
Gyártók amúgy tényleg inkább Wh-t szeretnek megadni, nem mAh-ot. Példa. Inkább utángyártott akkuk hirdetéseinél láttam eddig a mAh-ot használni.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #91482 üzenetére
Meg ugye ez a 6 cellás laptopakkuknál általában a gyári kapacitás...
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #91458 üzenetére
Acrylic Wi-Fi Home.
Hasznos cucc.
-
Tubi2
senior tag
válasz
FoxiestFox #91358 üzenetére
Köszi!
Más: Thinkpad ház/váz magnézium elemeket el lehet adni kilóra vagy nincs értéke és mehet a kukába?
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #90813 üzenetére
telepítsd fel megint, aztán töröld le megint.
lehet, hogy valami megmaradt még belőle. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #90765 üzenetére
A leírásodból ítélve épp most előztél meg egy lehetséges robbanást...
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #90760 üzenetére
vegyél egy t530-at. azokban még jó az akksi és egyúttal gépet is fejlesztesz.
hardveraprón egész olcsón adják a t530-akat a w530-akhoz képest. -
válasz
FoxiestFox #90760 üzenetére
Most adtam el...
-
jani0114
tag
válasz
FoxiestFox #90689 üzenetére
Nem lehetséges hogy WIN XP alatt működne?
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #89733 üzenetére
Hát, a cellában lévő fóliarétegek kezdezenek szétmenni. Ha átszakad valahol akkor vuff.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #89733 üzenetére
Ha elfér elvben nem akkora para. De azért ja, a kémia az móka.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
FoxiestFox #89006 üzenetére
Az egyetlen, ami talán nyerne valamit, az a netflix, mert az meglepően melegíti a gépet; linux révén kizárólag Chrome alatt megy és ott sem remek. De amúgy igen, dühít, hogy ott a lehetőség, és nincs semmi értelmes bele
-
Fkris
őstag
válasz
FoxiestFox #88941 üzenetére
Azthittem valami különleges a probléma, mert több leírás is csak a disk managerben való formatálást írta, feltételezte, hogy inicializálva érkezik a meghajtó.
Nálam utóbbi művelet is hiányzott, ezért voltam kénytelen jobban beleásni magam, és akkor futottam bele, hogy többen írták, hogy a caddyjükkel nem működik a merevlemez.Itt lett érdekes, hogy belenyúltam-e, de végül megtaláltam, hogy előbb inicializálni, utána formatálni kell, ezt végül autodidakta módon oldottam meg.Jó, lehet egy Thinkpad topicban nem lesz ez mindennapos probléma, de csak egyszer legyen hasznos, hátha betéved valaki, aki szintén hozzám hasonlóan kezdő( környezete szerint már informatikus, mert tud windowst telepíteni, és google-t használni a megoldás kereséséhez..).
Azért köszönöm a némán drukkolást mindenkinek
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #88906 üzenetére
Meg egy T520 is talán de nem figyeltem
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #88875 üzenetére
Az a jobbik eset. De mivel asztali gépnek lesz használva meg van pöcök is, annyira nem nagy érvágás végül is.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
FoxiestFox #88845 üzenetére
Hát semmi, meg se nyeken sajnos. És ha akkor ez akkor orvosolható ? És milyen módon ha igen ?
-
Butcher82
senior tag
válasz
FoxiestFox #88823 üzenetére
Nincs besárgulva nagyon, az a helyzet van itthon egy 1400x1050-es meg egy sima 1024x768-as panelem is és mindkettő teljesen rendben van, ezért voltam "bátor" az 1600x1200-ssel. A gombák meg ha bejutottak, hát akkor hajrá
, porra amennyire az otthoni körülmények engedték figyeltem. Sárgulásra visszatérve az a helyzet az asztali gép LED monitorja oké hófehér, fényerő van dögivel, viszont a szememnek sokkal kellemesebb ez a régi IPS, bár ez már szubjektív dolog tudom....
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #88692 üzenetére
nekem mindkettő tetszett, a numpadosból van egy új a szekrényben, de elhasználni sajnálom, eladni is...:d
-
azbest
félisten
válasz
én elkanászodtam és a dokkolók mellé egy-egy genius-t vettem
[link]
-
Tikakukac
titán
válasz
Ritka kutya, én itt vagyok tőle 7 percre, felrakás után indultam mire odaértem 3-ból tudtam válogatni. Szóval ja, ritka madár
-
Alg
veterán
válasz
FoxiestFox #88662 üzenetére
Kiesett a kis műanyag lapka belőle (nem, nem kitört, kiesett, és nem én vagyok az egyetlen, kicsit utánakeresve úgy tűnik ez szinte szériahiba), és onnantól elég volt egyszer figyelmetlenül beledugni valamit...
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #88662 üzenetére
vannak erős és vannak okos informatikusok. Az egyiknek elsőre bemegy az usb-be a dugó, a másiknak csak harmadjára
(#88661) Alg
Amúgy, aki megfelelő szerszámokkal rendelkezik, az gondolom ki tudja cserélni az usb aljzatokat az alaplapon.Ha pedig a legegyszerűbben akarod megúszni és nem akarsz sokat költeni rá, valamint a mobilitás nem szempont, akkor olcsón kapni már hozzá való dokkolót 2505 port replikátor is megteszi (vagy 2504 komolyabb), a sors kegyelmezzen nekik.
-
Csepi95
csendes tag
válasz
FoxiestFox #88606 üzenetére
Igen, de annak ellenére is, hogy a processzor nem annyira "izmos", mint a többi? AMD Athlon NEO MV-40
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #88600 üzenetére
jah, arról nem beszélve, hogy ez is DDR3-assal van lefojtva (a K1000M)... Sebaj, év elején jön a K2100M a 8560W-be...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FoxiestFox #88567 üzenetére
nyilván nem szükséges ha jól gépel az ember, de ha csak az effektív hasznosság számít, akkor a háttérvilágításos bill sokkal jobb mint a felső ledes megvilágítás.
-
_q
addikt
válasz
FoxiestFox #88540 üzenetére
Világgaranciával akkor 17"-os nem igazán van már ha jól sejtem
-
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox #88430 üzenetére
Mert ha be van kapcsolva, lefagy a telepítő...(x20-as sorozat).
-
válasz
FoxiestFox #88407 üzenetére
Hogyan tudom alulfeszelni?
@Chaser: Köszi
Pasztából MX-2-es van, az jó lesz neki?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #88407 üzenetére
valamennyivel én is gyorsabbnak éreztem a 9400-est, de felhasználás függő...9600-osnál azért van +400mhz és dupla cache, még ha a p8600-ot nem is lehet eladni csak 1-2k-ért akkor is megéri, mondjuk már kinőttem ezekből, core i alá nem adnám már, asztaliban új genes 3g-s pentium volt, az gurult rendesen, teljesen más világ mint a c2d-k
-
válasz
FoxiestFox #88397 üzenetére
n
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #88397 üzenetére
Na ez az, ilyen infóra voltam kíváncsi
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #88394 üzenetére
Jó, de már arra sem emlékszem
Anno vettem a T500-ba, vagy jó/vagy nem alapon, és ment... -
b0t0nd
csendes tag
válasz
FoxiestFox #88279 üzenetére
Ezt az esszét kaptam
"A teteje menő anyagú, egyedi tapintása van, de vonza is a koszt. A billentyűzet/trackball a megszokott jóság, ami miatt thinkpadfan lettem, de a numpad túlságosan bele van tolva a billentyűzet fő részébe. A világító billentyűzet praktikus este. Az akksin van az egyik láb, így akksi nélkül kicsit billeg az asztalon. Robosztus gép, az edge50-hez képest sokkal jobban egyben van, nem mozog semmi, a zsaluk full stabilak." -
válasz
FoxiestFox #88279 üzenetére
Van itt W550s tulaj? Erre senki nem kíváncsi?
(mondjuk P-sek lepipálják
)
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #88257 üzenetére
Ha Pentium M-es és nem Pentium 4M-es, akkor már USB 2.0. (R40-ből két revízió volt ugyanis.)
Ha a T21-T22-T23 tud USB-ről boot-olni (és ezek tudnak), akkor az R40 is, ellenben valószínűleg "HDD"-ként fog megjelenni a BIOS-ban a pendrive (és inkább BIOS-ban állíts boot sorrendet, mint az F12-es gyorsmenüvel, utóbbiban nem fogod tudni kiválasztani, hogy melyik "HDD"-ről boot-oljon a noti).
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #88135 üzenetére
T500 és W500 Hardware Maintenance Manual (pdf, kattintásra megnyitja/letölti a böngésző)
A másik oldaláról is feltehetnél fotót, hátha az jobban nyomra vezet.
-
dugo_
veterán
válasz
FoxiestFox #88129 üzenetére
Nem. Teljesen más az egész.
-
fungi
aktív tag
válasz
FoxiestFox #88124 üzenetére
Lehet, érdemes volna más drivert nézni, előtte BIOS-t alaphelyzetbe tenni, ccleaner tisztítót, hibakeresőt ráengedni, végül persze ha másik oprendszerrel is csinálja akkor nem tudom,-/szerezni másik kártyát?/
-
donjohnson
addikt
válasz
FoxiestFox #88091 üzenetére
-
szektamokus
tag
válasz
FoxiestFox #88049 üzenetére
Sajnos ez van, nem lehet minden örök életű
-
KFORboy
senior tag
válasz
FoxiestFox #88008 üzenetére
ThrottleStop miben jobb, több vagy akármi?
Nem ismerem.
RM Clockot is már elfelejtettem, csak a feszültséget meg 1-2 basic dolgot állítgattam és örülök, hogy megoldottam és tudom automatán a rendszerrel együtt indítani mert biza nálam most bekapta a horgot a digitális aláírás malőrös Bypass igényes szarsággal.4 évig megtudtam élni egy win 7-en mit már szarrá mókoltam, és időközben beutazta velem a világot a gép
De már minden baja lett és most megint szűzkezűen nyúlok az egészhez.
System update is "le$opom magam örömben" -kategóriás dolog volt -
KFORboy
senior tag
válasz
FoxiestFox #88000 üzenetére
Sehol se tudom letölteni ezt a verziót a AC-ból.
Már mindenütt a 6.26.85 van, nekem is ezt rakja fel, akármit is csinálok.Win XP 32 bit alá van egyedül 5.97 körüli ver.
De hát én Win 7 64bit-el vagyok : / -
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #87977 üzenetére
Pedig volt valami switch driver hozzá w7 alá nem?
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
FoxiestFox #87977 üzenetére
Ahha értem, okay
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
FoxiestFox #87765 üzenetére
Valahogy én nem jutottam el odáig hogy töröljem azokat
Különben amúgy meg ha win 10 raknék fel akkor már ezek a driverek nem lennének arra jók, gondolom. Mert erősen gondolkozom a 10-en.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #87742 üzenetére
nemrég telepítettem, nem volt semmi gond
pwm-et és driverét a régit rakd fel és nincs semmi gond
én kiléptem a múltkori gépből, nincs időm fejlesztgetni most, belegondoltam úgyse tudnám használni semmire csak állna, a kijelző nélküli "vékony kliens" is csak áll, aztán elég sok időt elmókáztam vele -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #87742 üzenetére
Illetve B-tervként mintha már valaki összehúzta volna az utolsó nagyjából még bugmentes Lenovo szoftvereket ezekre a gépekre, ki volt az? Dobjon már be egy linket
Emlékeim szerint Francia91,
talán a cikkében, amit te is ismersz.sztornó, itt: [link] -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #87736 üzenetére
Hány ilyen van?
-
_Lacos_
tag
válasz
FoxiestFox #87728 üzenetére
Tudom, de nekem oda a PM van beállítva, meg így csak egy gombnyomás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest