- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

Azthittem valami különleges a probléma, mert több leírás is csak a disk managerben való formatálást írta, feltételezte, hogy inicializálva érkezik a meghajtó.
Nálam utóbbi művelet is hiányzott, ezért voltam kénytelen jobban beleásni magam, és akkor futottam bele, hogy többen írták, hogy a caddyjükkel nem működik a merevlemez.Itt lett érdekes, hogy belenyúltam-e, de végül megtaláltam, hogy előbb inicializálni, utána formatálni kell, ezt végül autodidakta módon oldottam meg.Jó, lehet egy Thinkpad topicban nem lesz ez mindennapos probléma, de csak egyszer legyen hasznos, hátha betéved valaki, aki szintén hozzám hasonlóan kezdő( környezete szerint már informatikus, mert tud windowst telepíteni, és google-t használni a megoldás kereséséhez..).
Azért köszönöm a némán drukkolást mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő