- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ki van számolva minden cent pontosan, szerintem bőven tudják mivel jár az egész.
Klasszikus eset az 5010 és 5110-es Dellek esete. Kiadtak NBD onsite garikat egy kupac csavarra, konkrétan az egyik ajtó lehulló lemezkéi tudtak zárlatokat csinálni a lapon. És? Semmi nem volt. Napi száz gép visszaforgott egy darabig mentek és cső. Cserébe olyan eladások voltak, hogy az valami elképesztő. Matek gondolom kijött, mindenki happy.
-
Fkris
őstag
Kicserélve, indul és megy minden!
Viszont:
Apum t420-ján ha hozzá van adva, akkor bekapcsolni is be tudom a megfelelő ujjlenyomattal, viszont nálam ez nem megy, csak a bejelentkezés ( nála Win7, nálam 8.1).Ez miért lehet?
gpedit-ben engedélyzetem a biometriát, és amikor a thinkvantage programot telepíteném, mégis azért sír, mert nincs engedélyezve a Windows Biometric Framework.Miért?Másik driver megoldotta a problémát.
-
Pubszon
veterán
Ha nem is i7-el, de 2520m-el, 8GB RAM-al és egy kisebb SSD-vel és akár valami HDD-vel bele fér a keretbe.
Apámnak is ilyen van, mondjuk a nagyobb kijelző miatt 520-as, de nem játszik, minden másra meg bővel elég és jó gyors kis gép!
Én 54-ért vettem egy nagyon jó 420-at, költöttem rá kicsit. 128GB-os mSata SSD 9k, +4GB RAM 4k, és i5 to i7 upgrade +2k, tehát összesen +15k-t költöttem rá, így is 70 alatt vagyok.
De így az 500GB-os merevlemez és az ODD is benne maradt. -
Tikakukac
titán
Hát, nálam leginkább konzumer gépek voltak/vannak, csak a hobbi az üzleti masinázás és dekára nincs előrébb. Sok-sok-sok éves konzumer panelek is adnak jobb betekintési szöget. Az a felbontás meg tényleg annyi plusz, hogy ne süljön le az ember pofája, hogy eladták premium panelként.
-
azbest
félisten
Nem, a hűtésen semmit sem segít. Sőt, lecsukott fedéllel egy picit talán melegebb. De bírja ez. A t61-eseim is évekig mentek így dokkolókban, a t430-cast is így használom főleg. Bakker már 9 éves a t61es. Hogy repül az idő. És még mindig gép (8GB ram és ssd
) a működő példány, a másiknak is csak az tett be, hogy folyamatosan tele volt dugva usb eszközökkel és valami elfáradt ott az alaplapon.
A hűtésen az segít, ha fél évente ki van porolva. Ha pedig légkondis szobában használod az a te közérzeteden is segít
-
törölt tag
Én az otthoni gépemet is dokkolón használom külső monitorral, külső billentyűzettel és egérrel, mintha asztali gép lenne.
Így töltenem sem kell, mindig 90%-on van (ennyire van beállítva a max. töltés).
A dokkoló hálózati kábellel van összekötve a routerrel, nagyságrendileg gyorsabb a net. Ha a gépet ráteszem a dokkolóra átvált LANra, ha leveszem róla, akkor pedig automatikusan wifire kapcsol.
A házimozi rendszer is a dokkoló audio kimenetére van kötve.
Aztán állandóra be van dugva a dokkolóba egy micro usb kábel, ezzel másolom át telefonról a videókat.
Nálam el van dugva az asztallap alatti polcra a dokkoló, nem is látszik.
Szerintem a dokkoló az ember legjobb barátja, nélküle nem is tudnám elképzelni az életemet -
fattyu
veterán
ha a palmresten ott a helye akkor nem bonyi csak a modult kell megrendelni kb, esetleg a szalagkábel ha gyárilag nem az elosztósat tették bele. ha nincsa helye sem a palmresten akkor annak a cseréjével együtt már lehet nem éri meg de ezt neked kell tudni.
Akkut nem tudom. a gyáriak drágák még mindig.
-
Fkris
őstag
Saját magától meggyógyult 3 újraindítás után.Fura.De lehet hogy a Lenovo scan hozta rendbe, ami ütemezve van.
Viszont lenne egy másik valami:
Ha játszok, (Pl RedAlert 3, SimCity 2013), leteszem alt+esc-el a tálcára, matatok valami mást, kb 10 percig, majd utána akrok visszalépni, akkor nem lép vissza, csak a háttérben futó program hangját hallom, képe nem jön be, a kurzor átvált a játékbeli kinézetre, viszont sehol nem tudok semmit kattintani.
mozogni mozog, ctrl,alt,del -el feladtkezelő is halott, ha egérrel akarom használni, de a billentyűzet jól működik, ha kis szerencsém van, akkor nem válaszol státuszba lép a program, és akkor egy parancssorral ki tudom iktatni, de ha nem, akkor indíthatom újra a gépet, semmi más nem oldaj meg.Szerintetek miért van ez így?
Nem teljesen kompatibilis a játék?Köszi a választ!
-
-
Fkris
őstag
caddy, merevlemez, ultrabay, nem érzékeli, nem látja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest