Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
A pontos idő másnál is meghülyült?
-
-
vicze
félisten
"go to settings and open advanced features then select multi window. There you'll see an option for 'show handle for full screen apps'. Turn that off , that will prevent you from entering DeX when you swipe down."
LinkImádom, hogy olyan jó a beállítások már, hogy Google nélkül nem tudok beállítani dolgokat, mert lehetetlen megtalálni. Hogy miért kell ez default legyen az meg már tényleg csak user szivatás semmi más.
-
asdf_
veterán
Így, így. Fele királyságom azé, aki megmondja, hogy ha középen húzom le (és a redőnyt akarnám lehúzni), ehelyett egy külön asztalra teszi a megnyitott appot, meg kapok hozzá taskbar-t, azt hol az anyámban lehet kikapcsolni. Soha nem akarok asztalt csinálni, oda appot rakni, se asztali módban használni a tabletet, így felül középen azt az új csíkot és a funkcióját látni sem akarom.
-
azka79
aktív tag
Érkezett frissítés
-
tagadásban
újonc
válasz
lionshamlet
üzenetére
Nyár végén vettem egy plus modellt és teljesen elégedett vagyok. Ha nem tudnám fel se tűnne, hogy már 3 éve jelent meg. A plus mérete pont jó nekem, egy S6 lite-ról váltottam, annak a kijelzőmérete már nagyon klausztrofóbb volt számomra.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én szándekosan nem az ultrát vettem. Akkor már inkább lapropot választottam volna abban a méretben.
Az S8 plusz súlya is már kissé nehéz nekem...
-
Rigormortiis
veterán
Az S8 Plus esetében csak azt bánom, hogy nem az ultrát vettem, pedig kuponozva az sem lett volna jelentősen drágább. Csak a mérettől tartottam, de ezt a 12,4et annyira megszoktam, hogy legközelebb a nagytestvér mellett voksolok majd
-
Rigormortiis
veterán
válasz
lionshamlet
üzenetére
Hibátlan a mai napig.
-
lala666
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Teljes mértékben.
-
lionshamlet
senior tag
Hei, meg vagytok elégedve a tabbal?
Ha jol sejtem, bőven érték/időtálló, naprakész a tab - főleg általános felhasználásra.
(Snapdragon verzio, 8/128) -
lasse001
őstag
Kint az UI7
-
saalty
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak van egy S8 5G tabletje, és néhány napja nem tud belépni a Direct One alkalmazásba, a fehasználónév és jelszó megadása után azt írja hogy a megadott információ érvénytelen, pedig helyesek az adatok. Azóta kiderült a hogy a Vodafone TV utódánál a One TV-nél ugyanez a helyzet, jól írjuk be az adatokat de érvénytelen hibát ír ki. Tegnap frissítettük is az Androidot de nem oldotta meg. Az én S24 Ultra telefonomon mindkettő megy gond nélkül. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? -
lasse001
őstag
Kint van a novemberi update
-
Avayasoft
aktív tag
Tölthető a 6.1.1.
-
newman8929
tag
válasz
newman8929
üzenetére
150k lett a vége, ha a keret nagyon sérült volna az még plusz 50k.
Szerencsére, tudtak kicsit csiszolni rajta, így a keret maradhatott, Profi munkát végeztek a szervizben.
-
newman8929
tag
Üdv mindenkinek. Sajnos, s8 plus-om leesett és betört a kijelző. Valóban ~200k körüli egy új kijelző bele, vagy van valami alternatíva?
-
Kint van májusi update is. Nem negyedévente kapunk frissítést? S8+ tulaj vagyok.
-
asdf_
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Tehát alapvetés, hogy a Samu tablet mellé valakinek Samu telefonja is van, értem.

-
asdf_
veterán
S8+ jött frissítés, az AI szarságokkal együtt. Az elején rá akar venni egy Samsung accountos belépésre, de át lehet ugrani.
-
fsanyi78
csendes tag
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Köszi a válaszokat, megoldódott egy beállítások visszaállításával és újraállítással. Nem derült ki, hogy mi nem tetszett neki.
-
fsanyi78
csendes tag
S8+ -ot frissítettem android 14-re és azóta a kijelző, a bekapcsolása után, csak 5 másodperc után működik. Nem a készüléket kapcsolom be, csak a kijelzőt és várok 5 másodpercet, mire használhatom. Valakinek tapasztalat?
-
asdf_
veterán
S8+-ra is megjött.
-
Sziasztok,
Nagy meglepetésre nekem már jön lefelé a One UI 6.0 az S8-ra.
Üdv,
Zoli -
Fuxosbömis
tag
Mùlt hét óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy tab s8 5g plusznak.
Eszméletlenül jó masina. iPadről váltottam. Rapoo 9000M billentyűzettel (magyar) és egérrel is használom.
Tudna valaki könnyű, szilikon tokot ajánlani hozzá? Mit érdemes megvenni? Normál, nehéz borítós tokom már van. -
creatin
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni: Egy ilyen S8-as tablethez hozzákapcsolok egy külső webkamerát. Skype használata közben tudom ezt a webkamerát használni? Vagy az S8 beépített kamerája lesz az alapértelmezett webkamera Skype-on? Át lehet kapcsolni a beépített és a külső webkamera képe között? Van valakinek erről tapasztalata?
-
azka79
aktív tag
Gyüt frissítés!
-
Pierre75
senior tag
Ezek az érzékszervi játékok ilyenek, audio példával hiába figyeltem egy dac-nál a különböző filterek közötti különbségre, semmit sem vettem észre. Másnak pedig egyből feltűntek a finom árnyalatok.
De pl a tab s8+ vs s8 ultra natrual közti különbség meg számomra szembetűnő, ennek kapcsán találtam ezt a módozatot, ami persze pont X800-on nem működik.
Most egy módosított vivid beállítással elvagyok S8+-on.Milyen különbséget veszel észre s8 vs S9 kijelzői között?
Az idle jobb lett ahogy olvasom. Hány órával nőtt S9 alatt a SOT-od? -
-
Pierre75
senior tag
Nyilván ízlés kérdése. S2-n gyárilag elérhetők voltak, aztán szedték ki vmiért. A reddit-en írta egy srác, amivel én is egyetértek: basic-natural és az amoled movie/photo között nincs nagy különbség. Az amoled photo akkor hasznos ha a vivid-natural közötti megoldást keresel. Pl S8+-on a natural "punnyadtabb" mint Ultra-n, ott jól jönne.
Pc-n rászántam az időt, adb turkálással sem tudtam X800-on beüzemelni. Elfogadja a parancsot, de csak a két gyárit váltogatja.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pierre75
üzenetére
S23-on ha SetEdit-ben módosítom a Screen Mode Setting értékét pl. 0-ra, akkor a beállítások/kijelző/képernyőmód alatt kékkel írja, hogy AMOLED-mozi
De belépve a menübe marad az alap két választható lehetőség: Élénk (Vivid) és Természetes (Basic)
Tehát SetEdit-ben KELL módosítani az értéket a kívánt képernyőmód alkalmazásához
Én mondjuk a videoba bele sem néztem, mert minden le van írva részletesen alatta
-
Pierre75
senior tag
válasz
Pierre75
üzenetére
Nincs szükség pc-re, app-ból is megnézhető:
Secret Samsung Galaxy Screen Modes Include AMOLED Cinema, AMOLED Photo, sRGB & How to Change Them - YouTubeNálam S8+-on nem működik, csak a 2 meglévőt cserélgeti. Tesztelné vki, hogy nála kiírja-e módosítás után a beállítások/kijelző/képernyőmódnál?
-
Pierre75
senior tag
Aki esetleg "valósághűbb" színeket szeretne és nincs megelégedve a natural vs vivid választási lehetőséggel, annak némi adb turkálással van módosítási lehetősége:
https://www.reddit.com/r/samsung/comments/jlik2w/vivid_and_natural_are_not_the_only_screen_modes/
Az a vicc, hogy korábban alapból felkínálta a Samu mind az 5 választási lehetőséget (pl Tab s2), amihez most adb turkálás kell.
-
xcsaba1975
tag
Sziasztok!
Fóliát keresek, olyat ami lehetőleg kevésbé korlátozza az s pen használatát. Eddig Media marktos volt. 9 hónapja rakattam fel. Nem volt rossz de a fólia bizonyos szögben elég zavaró volt.
Gyári Samsung? -
bdani94
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozok egy billentyűzetes tok beszerzésén..viszont a samsung gyári valami botrányosan drága.. van valami alternatíva szerintetek?
-
Milyen töltőt használtok hozzá?
Ezt néztem ki:LDNIO A4809C GaN hálózati töltő 2x USB-A + 2x USB-C 100W fekete (aqua.hu)
Samsung EP-T4510XBEGEU hálózati töltő 45W fekete (aqua.hu)
Mondjuk a felső jobb lenne, csak az nagyobb ... -
vicze
félisten
válasz
xcsaba1975
üzenetére
Volt időm megnézni, se tabon (S8) se telón (S22) nem megy NTFS, mind a kettőnek ismeretlen formátum és formázni akarja.
-
Bocsi, tényleg elnéztem, az az S9-nél van:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11342&idPhone2=11343&idPhone3=12439
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
Újra próbáltam és most ott van read only-ba. (Mondjuk akkor ez csak a Linux kernel default drivere lesz, mivel read only.)