-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
-
Tikakukac
titán
-
yodamastah
őstag
válasz
Csepi95 #92241 üzenetére
Nem az akkuidő volt itt most a lényeg, hanem hogy a két modellt összehasonlítva miben marad el az X230T. Ez volt a kérdés. "Mi szólna a tablet ellen?"
Én az X230-at venném (volt X230am, barátnőmnek most is X230 van). Többször is felmerültek nálunk a tablet verziók, de plusz méret és súly hátrány akkora volt hogy maradtunk a sima modelleknél.
Kérdés az, hogy minek a tablet ? Ha a tablet mód egy kiemelten fontos funkció akkor lehet érdemes a T-t venni, de ha csak poénból, vagy nagyon ritkán kell mint tablet, akkor szerintem fölösleges.
-
Tim82
félisten
-
válasz
Csepi95 #91235 üzenetére
arra gondoltam, hogy a bal oldali slot nem fogadhat wifi kártyát. egyelőre feladtam. jött valami mini frissités az ubuntura. kicsit még tesztelem. aztán megpróbálok más verziót.
egyébként amikor jön a hiba akkor DNS hibát ir a böngésző. a routert is átlőttem egy fix, szabadnak tűnő csatornára. de nem hiszem hogy ez számitana.illetve ha már megint itt vagyok, mi újság mostanában ips kijelző ügyben? van megbizható eladó esetleg és milyen árban mozognak a panelek?
-
Tim82
félisten
válasz
Csepi95 #90721 üzenetére
Persze, mindenkinek, aki nem olvasta át a dokumentációját a TLP-nek és nem jutott el addig az eléggé az elején lévő bekezdésig, hogy
acpi-call-dkms (PPA or universe) – optional ThinkPad only, acpi-call is needed for battery charge thresholds and recalibration on Sandy Bridge and newer models (X220/T420, X230/T430 et al.)
Magyarán Sandy Bridge és felette az acpi-call-dkms csomag kell a tp-smapi-dkms helyett.
-
HSM
félisten
válasz
Csepi95 #90147 üzenetére
Szerintem ezt rosszul tudod. Nekem a 7mm-es SSD-hez más keretet kellett vennem a T420-ba (túl sok hely volt a gumisínben, nem tartott), szóval erős a gyanúm, hogy gyárilag 9,5mm-es megy bele.
A T430-ba megy szerintem 7mm-es, mert abba 1:1-be bement a 7mm SSD a HDD sínjébe.
-
Sztenly
tag
válasz
Csepi95 #89214 üzenetére
Szia,ezen felül semmi mást nem tapasztaltál? (pl az h a 2 akkuval lenne vmi gond..stb)
@Tikakukac: Ez egy már kifutott széria, már gondolom van bőven tapasztalat.
OFF, de win 10-et most használok újra és ért olyan szerencse h monitorral használva azt nem optimalizálja (marad az eredeti noti felbontás), akármit csinálok a feldél lehajtása után.
-
válasz
Csepi95 #89196 üzenetére
Igen, gyári 65W.
Ha 135W-osat akarsz cipelni, felárért adhatokÁltalban Ultra Dock 40A2-őhöz kell, főleg ha 3 külső monitort rá akarsz kötni.
Ez U-s processzor, ezért elég az 65W.
A gépet legutóbb projektorral használtam 2 órán át. Utána még 10-12 órányi időt írt ki.
Tehát CPU vs akku. Döntened kell. Egy HQ-s procival és természetesen erősebb GPU-val mint 64bites architektúrás, jó, ha elmész 3-4 óráig.
Haverom 330W-os tápját láttam nála. Ha 20 méterről fejbetalálnak valakit lehet nem kel fel.Szumma-szumm: Ez a W550s a nevében is jelzett (slim) vékony kivonata, mobil workstation. Üzleti notebook / tervező notebook keveréke. Photoshopra annyira nem ajánlom a TN panel miatt (volt 3K-s IPS panelem, matt és fényes is (fényes = gorilla glass, érintőképernyős), de ez a minőségibb TN panel nem úgy mint a munkahelyi EliteBook G3-am, abban csak 1366×768 van.
-
Tikakukac
titán
-
-
-
thgergo
tag
válasz
Csepi95 #87534 üzenetére
Tekintve hogy a t420-t430 ugyanaz, szerintem ne a ventillátort cseréld.
Nekem itt letörött véletlen a a tetején levő wifi antennákat vezető bütyök. Azóta jóval hangosabb, sokkal jobban rezonál. Olyannyira hogy csak a alap 2000 RPM-et nem hallható, a következő 3000 RPMes fokozat már zavaró, előtte az se volt feltűnő. Feltételezem mivel pont eltalálja a rezonanciáját a rendszernek a venti, emiatt rakhatták oda azt a kis bütyköt. Ezt meg tudja valaki erősíteni?
Amióta hangos lett fél éve, a ventisebességet leszabályoztam, és 2Ghz-en megy a cpu, többre nincs is igényem. De szerintem érdemes ha némi extra szigetelőszalaggal, extra fémmel megpróbálod megváltoztatni hogy ne rezonanciakatasztrófázzon
Feltéve hogy nem csapágyas.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest