- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #94914 üzenetére
Ez a sima T430, nem a slim, úgyhogy 12,7-es. Köszi.
-
Sziasztok,
pár hónapja vettem egy T430-at, amivel teljesen meg vagyok elégedve, egy meglepődésem volt csak, hogy dvd olvasó van csak benne, nem író. Néha azért még szükségem lenne dvd íróra, ezért érdeklődnék hogy mit javasoltok. Cseréljem ki benne íróra, vagy vegyek külső írót? Bármelyik, méretben megfelelő író jó lesz bele? Át tudom tenni az olvasó előlapját? Vagy nem ennyire egyszerű? Külső írót 6e körül lehet kapni. Leginkább akkor cserélném a belsőt, ha max. ennyiből meg tudnám oldani.
Köszi előre is... -
válasz
Cyberpunk #13574 üzenetére
Én is ezen az oldalon néztem, hogy melyik flexview-s.
Dell-nek utánanézek. Köszi.mv: Ha jól látom az X61 12"-os. Az sajnos kicsi. Minél nagyobb kellene, fotók visszanézéséhez lenne rá szükség, mobil változatban. Sajnos LCD monitort nem vihetünk magunkkal.
Köszi a segítséget...
-
válasz
Cyberpunk #13570 üzenetére
Szia, köszi a választ, ezeket én is megtaláltam. Wiki-n utánanéztem, az első nem Flexview, a második viszont igen. Neki írtam is ma reggel. Ha még megvan, tényleg szép állapotú és az irreális árból is lehet faragni, akkor érdekelne.
Egyébként ahogy a netet bújom, nem nagyon van manapság IPS-es notebook, pontosabban találtam egy HP-t ami 700e körül van
, úgyhogy úgy döntöttem, hogy az nem is tetszik...
Nem tudom, hogy van-e bármi más alternatíva manapság a MacBook Pro-n kívül...
-
Sziasztok,
vennék egy megkímélt állapotú 15"-os IBM T60(p)-t, olyat, amelyiknek 1600x1200-as a felbontása (Flexview). Ha van Neked ilyen eladó, vagy tudsz ilyenről, akkor kérlek írj magánban.
Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest