- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Volna családban egy t440 ami nem indul. Nincs nálam a gép, de leírás alapján 5 beep, kis szünet 5 beep. Ha jól tudom ez alaplap. Aksi nélkül tápra kötve azonnal magától elindul, de BIOS-ig se jut el.
BIOS nem volt piszkálva, alkatrész nem volt benne cserélve, a benne lévő SSD-re akart Win 7 helyett 10-et rakni közben szállt el.Van esetleg valami tipp hogy mi lehet ez? Esetleg hogy tudnám leszűkíteni a probléma forrást?
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy x250 IGP mivel van hűtve?
Videónézésnél rettenetesen felpörög a venti, most szétszedtem, de a benne lévő hűtő nem is ér rá az IGP-re, csak a procira. Ott valamilyen hővezető lapnak kellene lennie?
Pasztával semmit nem érek, de nagyon gánynak érződik oda lapot rakni -
-Faceless-
őstag
válasz
zetecR #103025 üzenetére
Ez jó eséllyel Windows egy Dell gépemen vagy 3-szor előjött az utóbbi években. Most nem emlékszem mi volt a megoldás, de valami olyansmi ha sokáig van sleep-ben, vagy az aksi valamilyen szint alá merül átmegy hibernálásba onnan meg nem tud visszatölteni. Ezt mihamarabb csináld meg, mert nekem egyszer csak úgy gondolta, hogy be se fog kapcsolni.
Nálam a hibernálás ahogy van ki van kapcsolva, mert egy kín volt állítgatni, és volt hogy visszaállította magát egy frissítés után.
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
West-en kívül hol lehet itthon jóféle x250 bill matricát venni?
Még múlthéten írtam neki, és csak ideiglenesen raktam rá egy 300 forintos vackot, de kín rajta írni.
Illetve trackpad matricát találtam, de normális egérgombra való is létezik esetleg?
A bal gomb teljesen ki van fényesedvem, és csak kínai virágmintásat találtam ami még a promó képen is félreáll.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Változatos hardverbokréta
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest