Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee992
tag
válasz
BalanceR #11997 üzenetére
Itt a flashelni való motyó.
Itt pedig a részletes angol leírás, hogy melyik appal hogyan kell flashelni.Nem, még nem csináltam meg, de nagyon felkeltette az érdeklődésem
-
danee992
tag
Engem is utolért a típushiba; bő 1,5 év után levált a kijelző
Gari már nincs
Szalagkábel még tartja, szóval minden oké. Kihez tudok fordulni hogy visszaragassza? Vagy egyátalán mi a legjobb megoldás? Bp és környékén lenne a legjobb a megoldás
-
danee992
tag
Sziasztok! Aki csinál watchfacet, megtudná nekem ezt oldani 2020-as naptárral?
-
danee992
tag
Hali!
Utóbbi időben egyre több lett a hajszálkarc a bip-em kijelzőjén ami különösen zavaró ha pont megtörik rajta a fény. Ki milyen fóliát használ vagy javasol ami kb széltől-szélig ér, vagy alig észrevehető? Amiket eddig találtam mind kb a kijelző közepén virít körbe 2-3mm kihagyással, ami elég ocsmány
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest