Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sinkapeter #9937 üzenetére
Igazából azért is szeretnék szilikon szíjat, mert én tusolas, alvás közben is viselem. Szerintem egy fém szíj az nem viselne olyan jól.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sinkapeter #9934 üzenetére
Esetleg az is szóba jöhet, képet tudsz róla linkelni, kíváncsi vagyok, hogy néz ki vele
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sinkapeter #9874 üzenetére
Én mindenképpen valami szilikon szíjat szeretnék, ami azért kényelmes is. Akkor nézek valamint Alin.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
Sinkapeter #9638 üzenetére
Nálam meg pont "túltöltés" volt, mert kb. egy órával tovább maradt a töltőn. De simán lehet, hogy nem töltött fel teljesen.... Annyira nem zavar engem sem, így kilenc nap alatt 70%-on van. Ebben van pár rövid edzés is. Tulajdonképpen 3%-ot merült naponta. Az még mindig nem rossz...
Moddolt MiFittel használom, féléves verzióval. Az órán is ennek megfelelő a firmware. Így nyugodt az életem. Amikor feltettem a frissebb verziót, az pont hibás volt. Akkor eldöntöttem nem foglalkozom vele.
-
PACSA75
őstag
válasz
Sinkapeter #9638 üzenetére
Ha csináltál gyári visszaállítást, akkor várj meg egy-két ciklust annyi kell neki hogy beálljon, legalábbis telefonokon így működik, talán ezen az órán is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Cipő topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest