- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz
StX-RC #47686 üzenetére
A Polkot választanám. Nem üt akkorát, de kellemesen hosszan hallgatható hangja van, ellenben a KEF mozis hangja és érces/fémes magasai mellett. A Polknak kell 100-150 óra bejáratás. Polk subomnak is kellett annyi, addig elég ratyi hangja volt, viszont már bejáratva nagyon szeretem.
Most nemrégiben vettem észre, hogy vizsgaidőszakom volt és 2-3-4 órákat is tanultam egyhuzamban, és közben zenét hallgattam a Dalikon, hogy nem volt bántó annyi idő után sem, sőt akár egész nap el tudtam volna hallgatni. Nem rázza szét a házat, de nagyon kellemes vele zenét hallgatni. Ha őrültködni akarok, akkor berakok olyan számot és bekapcsolom a szubot. -
BBéci
legenda
válasz
StX-RC #46268 üzenetére
A a nyűg a Denonnal, ami a többivel.
Ésszerűen gondolkozó, cselekvő ember nem szórja el a pénzét vadonatúj készülékekre, hanem 2-3, esetleg még régebbi erősítőt vesz a rendelkezésére álló összegből, ami nagyságrenddel jobb hangminőséget nyújt.
Jó sztereó erősítőhöz szokott fülek számára gyötrelmet okoz mindhárom felsorolt gép hangja.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest