- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
Vikthor #157981 üzenetére
" simán élhető."
Elhiszem. Csak az a baj, hogy amíg az akusztik nincs rendben, azt sem tudjuk, hogy az előző komponensek mit tudtak volna, ha ki tudják futni magukat.
Visszautalva dorinára, ha valaki milliós értékben gondolkozik, akkor ne sajnáljon egy kilót a környezeti feltételek megteremtésére sem. SZVSZ
Persze a jobb kábel - jobb komponens is működni fog. De jártam én már olyan szobában, ahova öntötték a lét két kézzel, de akkor kezdett el IGAZÁN! működni, amikor rendbe lett rakva. Addig is volt javulás, de a kánaán relatíve kicsi pénzből jött el.
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz
Mezga Aladár #153199 üzenetére
Szegény nyomorultak nem sok extrát tudnak egy magyar bd-re rakni. Erre futotta, hogy legyen még egy sor a hátlapon.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #153114 üzenetére
Fene tudja, de az én sabrem azért nem volt elveszve dsd nélkül sem...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #152501 üzenetére
Azon törpölök, amikor ilyet olvasok, hogy sírjak vagy nevessek ???
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #151551 üzenetére
Ku.va nehéz...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Quetz #150317 üzenetére
Szép, dícséretes. Ezek nyilván megáltak aprópénzből. sarcasm off
De miért fáj neked, ha más másik utat választ ?
Csak a Te megoldásod működhet ? Ha valaki vesz a nappalijában levő mozihoz egy kábelt és jobban érzi magát a kapott eredménytől, az baj ?Nem tudom, szólt e valaki, de pont olyan megmondó emberként funkcionálsz, mint akik ellen ágálsz.
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
Mindig érdemes ide benézni....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #149440 üzenetére
Rosszul emlékszel. A wolf xlr volt döngősebb, mint az rcaja. Vegyél wild dogot.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fehér_ember #148252 üzenetére
Hagyjuk már ezt a nyomorult handrás gyereket......jobban tenné, ha távol tartaná magát az autóktól.
-
xtremetuning
addikt
válasz
python1 #144500 üzenetére
Nyilván meg kell hallgatni. És fontos tudni az irányt, hogy merre szeretnél elindulni. Persze jártam olyan helyen is, ahol a normál konvenciók abszolúte nem működtek és el kellett engedni a furuk kezét. Akár arany, akár ródium - egyik sem működött.
Nálam, mivel a rendszer felbontása már alapvetően elég nagy, el is lehet felejteni a ródiumot, teljesen összeomlik tőle a hangkép. Általában arannyal operálok.
-
xtremetuning
addikt
válasz
robi-k #143452 üzenetére
Láttam most a Sanyinál a 4K kalibrált verziót, részletgazdagságban max 5-10%-kal tud többet az itthoni fhdnál.
Azt is csak úgy, hogy nála (kisebb) 3m széles volt a vászon, míg itthon 3,60. Szóval egyelőre nem tudta megütni a várakozásaimat...
Ellenben kontrasztban, fényerőben, dinamikában még van hova fejlődnie. Nyilván a helyén kell kezelni, abban 1 db 0,65" DMD dolgozik csak, ahhoz képest szép a teljesítménye. De, ahogy mondani szokták, 'a bajnokot nagyon meg kell verni' - attól még messze van.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Vikthor #142513 üzenetére
"
Nem egy haverom-ismerősöm volt már nálam, mutattam nekik mire képes a rendszerem, filmeket is néztünk nem egyszer."- annyira szeretem, amikor ezeket a nyilván roppantul releváns visszajelzéseket hozzátok fel önigazolásnak....
Gondolom mindegyik hájli kvalifikált házimozi expert, így már mindjárt kerek a sztori.
(ettől függetlenül akár jó is lehet a rendszered, nem kétlem, de azért na.....)
-
-
-
xtremetuning
addikt
Annyira tündi-bündik vagytok, ahogy random időnként még beleálltok ezekbe.....
Nekem már nincs erőm/idegem rájuk. Hallgassa csak optikán, mer' az olyan jó. -
xtremetuning
addikt
válasz
Tonyka 2 #138649 üzenetére
Én is látom a szivárványt és a pana tv-m azért ment, mert látom a villogást. De ezek indifferensek asszem...
Ezért fontos a hátterek jó kábelezése, hogy legalább olyan hangleválásod legyen, mint jó sztereó esetében a frontoknál. És az sem árt, ha a háttér nem egy tejfölösdoboz, mondván 'elég az oda'.
És bár nem láttam még élőben, feltételezem, azért van a thx szabvány (is), mert a stúdióban is olyan elrendezésen (60cm fül felett) keverik a hangot, amit kapunk. Ha ott lepottyan a csavar és alul gurul, akkor nálunk is úgy kell. Ha mégsem, akkor a hiba a mi rendszereinkben keresendő. És igen, ha még sehol nem hallottad rendesen, akkor mindenkinél meg lehetne keresni, hogy mi okozza, hogy mégsem.
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #137256 üzenetére
prohardver/lowend.hu
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
VoidXs #136177 üzenetére
Vászoncsere előtt voltam. Visszamenőleg talán a Prometheus bemutatójáig. Sosem volt jó. Túltolt közép, mélynek nincs alja. Vásznon 30 centinként horizontális csíkok. Képminőség egy erős közepes projektoré. Fekete szint az ablakban. Ugyanmár.
Egyedül a vászon méret, ami tetszik. Itthon közelebb kellene ülnöm másfél méterrel, hogy azt az arányt megkapjam. Ennyi.
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #134961 üzenetére
Szerintem ne keverd ide. Ultra kategória, totálisan más építés.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Nemir Ombe #134930 üzenetére
Nem szeretem, amikor az 'M'-eket hozzátok fel. Már a golf4 is számolt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest