-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
Norbi 72 #142438 üzenetére
És Béci:
Köszönöm.
Akkor jöhet a fúrás faragás.
Van szekrény, 4db különálló különböző magassággal, mert ami a hangfal alatt van az egyik szekrény 140cm, a másik oldalon meg 110cm, és az is bútorlapokból össze rakva, IKEÁS szutykok, ha rá fújok össze szakad.
Szerintem ez se lenne a megfelelő hozzá, és úgy döntöttem inkább a konzol.
Ez egy ideiglenes szoba, pár év és lesz építkezés, addig ki kell húznom így.(#142440) Csabroncka Ez is jó lehet, de már megvettem. Ez az [link]
-
dota1
aktív tag
-
dota1
aktív tag
válasz
Norbi 72 #141868 üzenetére
Ránéztem a chromiumra de az pont 2x annyiba kerül mint a rhodium most BF akcióban. Sajna túl drága most nekem. Most a rohdium 500 és argentum 570 szettet hasonlítgatom, persze csak papíron
Argentum 570-ben nagyobb a mély/közép és a doboz is. A hangszórók technikai/megépítésbeli különbségéről nem találtam infót. Meghallgatom mindkettőt majd kiderül.
-
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Norbi 72 #141767 üzenetére
Mégiscsak volt ott LSiM-es mozi az Octogon audional...
Bár "csak" a front szekciónál voltak Polk LSiM dobozok, a többi helyen kis Signature monitor volt, Parasound végfokok, Yamaha proci társaságában.
Ha minden igaz az egyik szobájukban LSiM-mel demóznak
, ott a hang is jobb lesz, mint a kiállítás körülményei között.
-
arcitec
addikt
válasz
Norbi 72 #141544 üzenetére
No , akkor gyorsan most(még röptében) kell megnézned az U-571-et. De eredeti hanggal. A Das Boot-ot egyébként pár hónapja láttam én is. De ha most megnézed az U-571-et relevánsabb összevetést tudsz tenni. Kiváncsi lennék, jó film a Das Boot is, de hangban most ez az U-571 nálam etalon lett. (Persze nem egyedüliként
).
-
-
z123456789
addikt
válasz
Norbi 72 #141137 üzenetére
Annyira tudtam. $
Az Elacok régen is tetszettek, és sokan megelégedéssel használták már akkor is. Valószínű az lesz, hogy gyűjtögetek. Patice-val meg kitaníttatom magamat, ha nem bánja.Erősítőt mit ajánlanál mondjuk ezekhez az Elacokhoz? Vagy bárki más véleményét is meghallgatom ám.
Van ennél olcsóbb megoldás is esetleg? -
zozy84
senior tag
válasz
Norbi 72 #140975 üzenetére
Írtam a srácnak.
Mondjuk el kell adnom akkor az enyémet.
De ami a lényeg, hogy a 10 éves laptopomat kellene lecserélni először.
A 838 tud "100efttal" többet a 608nál? Vagy hülye kérdés mert alapból más liga?
Vagy igazából a Heco 702 rendszeren és egy Proson R10 sub-on nem fogok nagy különbséget hallani?
-
BBéci
legenda
válasz
Norbi 72 #140975 üzenetére
Valóban jó vétel, de ami miatt én sírok (AV7702) az Atmos kompatibilis. Nem azért érdekes, mert hangszórókat akarok építeni a plafonba, az egyelőre nincs tervben. Viszont a tesztelésekhez mindenképpen olyanra lenne szükségem.
Annak ellenére, hogy jobb hangminőségű a 8000-es sorozat.Úgy látom, az AV8003 HDMI csatlakozói 1.3a szabványúak, az sem kielégítő számomra, kell az 1,4!
-
BBéci
legenda
válasz
Norbi 72 #140972 üzenetére
Az eredeti ára durván túlzott volt.
Minden nap eszembe jut a bő fél éve, 440000 forintért árult, használt Marantz elő/végfok. Egyrészt nem láttam meg időben a hirdetést, másrészt pénzem sem lett volna rá, autót kellett vennem. Attól tartok, a következő három év során nem lesz hasonlóan bombajó vétel. -
zozy84
senior tag
válasz
Norbi 72 #140972 üzenetére
Igaz.
Ezt is használtan vettem de olyan volt mint az új.
Nem félek a használttól.
Azt sem tudom, hogy most mennyiért mennek a 608asok. Ha jól emlékszek 75eft körül vettem.
Max 100eftot dobnék rá a 608 eladási árára(Meg persze fölösleges lenne többet költeni rá ameddig a Heco 702 van. Szerintem).
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Norbi 72 #140748 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem lehetnek kivételek, de ha már az Onkyo is ekkora visszahivást csinált ezekre (amivel elismerte, hogy valami igencsak nincs rendben), akkor feltehetőleg nagyobb az esély rosszat venni, mint jót ....
(mellesleg: az xx7 -től az x1x -ig tart ez a "tipushiba" .... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged