- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Ilsyde #10480 üzenetére
Csak az erdei mártásos cuccokat kerüld az Aranyszarvasban..olyan savanyú ez a mártásuk, hogy élvezhetetlenné teszi az ételt.....
Kipróbáltam 2-jára is hátha csak egyszer ßaszták el, de nem nem....
amúgy a szarvas-bélszín grillezve nagyon rendben van, pikáns fűszerezéssel, de ez az áfonyás erdei mártás, olyan savanyú volt hogy még a hátsómat is összerántotta...
Mellesleg készítsél pénz eleget!
Kalapos vendéglőt próbáltátok már? szerintem egész jól főznek! -
RudyD
tag
válasz
Ilsyde #10456 üzenetére
Üdv!
A Kishalászt merem ajánlani. (Főleg így cica profilképpel....
) A belváros legvégén van a híddal majdnem szembe. Jó kis hűvös pinceszerű helység (mély-földszint ablakokkal..) kockás terítővel és nagyon jó fröccsel. Igaz az áraik megvannak (különszámolva köret,stb) de fenomenálisan jól főznek. A bakonyi harcsájukra rá van kattanva a család.
Kolbászozással - hurkázással a belvárosban ott van még a virágpiac. Bár oda nekem is már majd' évtizedes tapasztalataim vannak. Illetve a Nádor magasságában csak egy sarokkal a Baross út felé (Bartók körforgalom) az "ojrós-bót" oldalában van egy kifőzde. Nekem legutóbb ízlett. (De az is lehet hogy csak nagyon éhesek voltunk... B-) ) De fia kolbász nem maradt.
A többit (kebaptól a kínain át) érdemes megnézni a mindekfozni.hu -n. Bár most nem jön be az oldal, de ott vannak kicsit lejárt és friss árlisták. (Mondjuk most a kebap -osok szabadultak el a városban az utóbbi évtizedben.)
Lángos még mindig kapható ugyanott a Sarló közben.
Jó étvágyat! B-)
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Ilsyde #10456 üzenetére
Na akkor a vidéki buszpályaudvaron ugyanazt fogod enni most 15 év után is szerintem!
Ott szerintem mindig finom, főleg éjszaka egy buli után, éhesen
Étteremnek a Zöld elefántot tudom ajánlani, én ott ettem jókat, tűrhető áron, normális kiszolgálással, bár nem vagyok nagy éttermes.
Többiek biztos tudnak ajánlani még
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest