- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cortez25
senior tag
Sziasztok! Am3+ lapot keresek ami kezel 8 magos procikat. Ha lenne valakinél. Köszi.
-
cortez25
senior tag
Sziasztok!
Manapság mit ér egy MSI 450 GTS?
-
cortez25
senior tag
Valakinek? A benne lévő 3000-es p4 nem árképző
-
cortez25
senior tag
Valakinek egy lg w2243s full hd monitor 8K? Holnap hazhoz viszem győrben
-
cortez25
senior tag
eladó:
GA-970A-DS3P lap benne FX6300 procc, 2x4 gb Kingston HyperX KHX1600,500 gb vinyó, gigabyte GT740 vidkari, Ház+táp.
35K
-
cortez25
senior tag
Sziasztok! Mit ér manpság egy fx6300 ga970-es lap meg egy GT740 8 gb rammal.
Illetve HD7770 vga?
-
cortez25
senior tag
Nincs valakinek FX8350 procc eladó?
-
cortez25
senior tag
Sziasztok!
Mennyit ér ma egy 22" lg full hd monitor? flatron w2243s..kb 8-9 éves.
-
cortez25
senior tag
Sziasztok!
Keresek micro ATX lapot valami 4 magos procival DD3-rammal. Esetleg egy SSD is befigyelhet.....
Üdv:
Cortez
-
cortez25
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek am2-es lapja elfekvőben, lehetőleg működjön...a többi nem lényeg
Üdv:
Cortez
-
cortez25
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne ha dokkolón van display port és átalakítóval rákötöm a TV HDMI bemenetére és nem érzékeli a tv, kell még valamit extrázni? A dokkolón egy Lenovo X200s gép üzemel.
Üdv: Cortez
-
cortez25
senior tag
Hali!
Nincs valakinek eladó AM2-es lapja, holnap győrbe érte mennék.
Üdv: Cortez25
-
cortez25
senior tag
Hali!
Panasonic plazma TV-ben ki van otthon? Egy ismerősöm (sajnos közeli rokon) meg van őrülve egy TV-ért TX-P50ST30 azt hiszem, a gondom az ,hogy a tecsóba ez egy bemutató darab, 358K-ról ledobták 180K-ra. Állítólag 2 éve megy kint a falon, gondolom megállás nélkül. Engem basztat,hogy megvegye vagy ne. Magyaráztam,hogy a gáz, meg nem jó. De arra hivatkozik,hogy a gari most indul, illetve lehet rá valami 2+3 év garit kérni, így ha összeszarja magát akkor is cserélik+javítják. Nem tudom, de a plazmáknál nem létezik valami olyan,hogy ha sokat megy akkor fakul a kép, romlik a panel teljesítménye vagy valami.....
kösz.
Cortez
-
cortez25
senior tag
Egy kérdés, van-e valami köze a vinyó halálhoz, ha eddig üzemelt, összeraktam egy másik konfigot és rejtélyes módon az egyiket nem látja a semmilyen gépbe a bios, a másik meg kattog. Érdekes mert eddig jók voltak. Bár mindegyik 4 év körüli de csak háttér vinyók voltak. Samu és hitachi. Mivel új konfigba SSD lett ezért AHCI mód és SMART is bekapcsolva. Persze nem az elejétől van ez a probléma hanem kb 2 hét leforgása alatt, jött elő. Elvileg kompatibila a SATA2-es SATA3-as portra, amúgy ez egy giga 970A-UD3-as lap.
-
-
cortez25
senior tag
Sziasztok!
egy kérdés, egyszer csak nem nem látja a bios a 500 gb vinyómat. Meg lehet menteni az adatokat róla?
Üdv:
Cortez25
-
cortez25
senior tag
Hali!
Na a biosban, sikerült addig eljutnom,hogy van ssd + dvd-író, telepítésnél fájlok kibontásánál kb 78 % kiírja, hogy nem álnak rendelkzésre a telepítéshez szükséges erőforrások.....
kell telepíteni külön sata3 vagy ahci drivert?
-
cortez25
senior tag
Hali.
Hoztak egy gépet,hogy tegye bele SSD-t, + win7. A gondom az,hogy ha AHCI-be teszem akkor a többi vinyó+dvd-író eltünik a biosból. 4 a sata/5 type:As sata type.
vagy marad a native ide? ahogy néztem egy ga-970a-ud3 lap van benne.
mivel rég felhagytam az iparral ilyenekkel nem foglalkoztam nagyon.
üdv:cortez25
-
cortez25
senior tag
Hali!
8600 GT-t érdemes lecserélni HD5450-re 512mb??
Üdv: Cortez25
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest