- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
golya32 #17027 üzenetére
live linux + virusírtó, illetve böngészőnek Comodo Dragon, nagyon jó az oldalfelismerő/tiltója. Nagyon ajánlott. Chrome alapú. Én is használom és tényleg jó
Más:
nekem még mindig HoMM3 problémám van, egyszerűen nem tudok a videón átlépni. Melyik virtuális gép tudja teljes
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #16979 üzenetére
attol fugg ugye, kinek mik az igenyei, milyen kornyezetre lakta be magat. pl. aki mondjuk intenziven hasznalja az almat, megvett 1-2 fizetos app-ot, kiegeszitot, annak persze csacskasag valtani, de ugyanez androidra is...az evek soran sztem 30-50€-t mar elkoltottem appokra, ha valtanek almara, ezeket ujbol meg kellene venni...en szemelyszerint maradok a droidnal
-
vans?
őstag
válasz
golya32 #16741 üzenetére
Nem tudok beszamolni sajnos, a baratnom Touch-at adnank el azert, hogy a penzt beletegye egy uj, szolgaltatos iPhone-ba
Eredeti kabel, fules, plusz egy fekete Moshi iGlaze tok a lista. 30-ra gondoltam.
Garibol jott vissza, tehat refurb keszulek, hozza sem nyultunk meg.
Ja, es 3 honap gari a StarKing-be.
-
Smile8822
senior tag
válasz
golya32 #16133 üzenetére
Köszi
igen ez már biztos megmarad
egyébként sima 4 et vettem nincs vele semmi gond mondták a t nél hogy ez már az új szériából való.ios 6.1.2 volt rajta alapból. a 2011 es szériának volt némi térerő gondja ha pont eltaláltad és ùgy fogtad
Azért is mentem bele mert ugye aranykártyám van és elég jó áron hozzá jutottam és jó csomagban
-
Kis Joe
senior tag
válasz
golya32 #15354 üzenetére
Ha esetleg hordozható külső aksi kellene hozzá akkor szívesen továbbítok eggyet amennyibe nekem lesz(#15377) cellpeti Csak műanyag ketyerék
Amugy ezekkel még mindig a normális támogatás hiánya zavar. És azért ilyen értékű gépeknél ez már gáz szerintem
De ha a támogatás a téma, legjobban egy 400k-s Sony-nál b@szott fel amikor nem lehetett a fél-1 éves géphez win7 webcam drivert sehonnan keríteniCoyot: Polar-nak vannak ilyen megoldásai
(#15395) cellpeti: Mostanában telepítgettem pár gépre, de valahogy nagyon összekuszálódott ez a metro megoldás. Nem mondom hogy rosz, csak nagyon kusza szerintem
-
delikvens025
csendes tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
golya32 #14589 üzenetére
Az enyémen legalább 120 euró befektetett anyagi károm van. (Szerelni magam szerelem ugye.) Tegnap egyből be lett jelentve, de 15 nap van az egész rendezésre, az ünnepek után tudunk csak intézkedni, pénz meg nemtom mikor lesz. De amilyen zsidók a biztositók ez őket nem érdekli... rendszámtábla is elhajlott a picsába, ilyenkor rendőrségtől kell újat kérni, vagy hullámossal járkálni tovább? (Kikalapálni nem lehet a számokat/betüket)
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #13054 üzenetére
Szvsz ez tenyleg egyeni preferencia. En anno Uiq3-as (sybian) P990-rol valtottam Hero-ra (1.6 droid), egybol kezreallt minden, es ez azota sem valtozott. Kollegam, mikor megvette a 4S-et odaadta kicsit probalgatni, de nekem az IOS nem allt kezre. Neki meg az ICS nem. Viszont ismeros pl. symbianos nokiarol valtott droidra, neki igen bejon, tetszik neki. Vagy itt van Veram, LG GT540-ene volt, stock 1.6-al. Nem tetszett neki, kapott E5-ot, egesz jol elvolt vele majd 1 evig, most nemreg kapott SGSIII-at, egyszeruen imadja
-
Dryman
őstag
válasz
golya32 #12460 üzenetére
olcsóságos 1-2 ezer forintot érő Socket 939-es procit keresek ma délutáni átvétellel....
hátha, de nem ér annyit az egész hogy sokat futkozzam érte....régi szép idők....
DDR ramocska, fenemód dual channel-ben 939-es Athlon 64-el....és nem tudott annyit mint egy háromgigás pénégy.... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest