- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joker88
őstag
gyalog is ugyanannyi a távolság..
tudom erős volt
ON : érdekelne valakit egy olcsó telefon ? / nektek kedvezménnyel adom \Redmi Note 5A Prime
-
-
-
Tarill
őstag
valószínű ac állt meg, gyújtás nem megy így el egyik pillanatról a másikra, tanknál kéne jól megrugdalni vagy nem tudom hogy ha felnyitod a hátsó ülést van-e alatta sszerelőablak de sszerintem nincs ha szerencséd van kis ütésre még elindul az ac de igatából onnantól időzített bomba
-
kovacsroli
senior tag
Én úgy szoktam, hogy sima Clin-nel meg papírtörlővel letisztítom, utána megy rá két csík vastag ragasztó (cellux) és miután azt lehúzom róla, egyből megy rá az üvegfólia. Nekem így még nem maradt alatta szösz. De ha bemész a Media Marktba és a pénztárnál kifizetsz egy ezrest a felhelyezésért, az okospultban felrakja a srác a hozott fóliát is.
-
Dryman
őstag
Azt irod hogy wifi ugyanazon routeren ok, csak a gépek amiket kábelesen csatlakoztattál az nem megy....a routeren ált. 4 utp csatlakozó van, elsö körben átdugnám a kábelt egy másikba...ha ott sincs net, ugy hogy legalább két különbözö géppel is probáltad, akkor a routered kábeles része lesz a ludas....de lazán az is elöfordulhat, hogy frissitetted az avast szoftveredet prora...pusztán véletlenségböl, aztán letelt a 30 napos probaverzio, és mivel nem fizetted be a fizetös licenc diját a hálókártyádon aktivált valami mininic vagy hasonlo szürőt pusztán kibacásból....viszont ez esetben csak 1db géppel lenne probléma....
-
zsigee
aktív tag
Hi.
AngelDentiArt, Győr, Lukács Sándor utca.
[link]Hoffer Lászlóhoz kell időpontot kérni. Én hétfőn megyek hozzájuk. Azonnal is vállalnak, múlt hét hétfőn negyed 10kor hívtam, fél 2re mehettem. (Sürgős volt.)
Nem drágább, mint a Kardirex! Profik! Ha bejelentkezel, mondhatod, hogy ki ajánlott, úgyis megkérdezik.Üdv.
-
Dryman
őstag
Aida programot regisztráld be,free-vel nem megy, aztán rendszer stabilitás tesztet futtasd, az alsó ablakban a koordináta rendszer x tengelyén lévő 0 érték a jó érték, ha a melegedés okán lassítja a rendszer a processzort, akkor az x tengelyről egy zöld színű %-os eltérési érték indul el...ez a trottling...minél melegebb annál jobban visszavesszük a MHz-eket...Ha ezt gyanította a rendszergazda akkor simán ki is próbálhatta volna az aida-val, a CPU usage ablakban az alsó X tengely alapértelmezetten nem mutatja a trottling értéket, de ha jelen van, akkor bizony mutatja hogy mennyire van lassítva a proci! Ellenteszt, befogod a laptopod szellőzőjét és produkálod a meleget...innentől működni fog a védelem.....
-
Dryman
őstag
Ez esetben fáradjál be a jardhoz és fizesd be légy olyan kedves önhatalmulag a továbbképzési dijadat...ugyanezt a szituációt biráltam, és meg lettem győzve hogy mivel ez egy speciális helyzet, igen is behajthat eléd balról, mert a záróvonalon jobb oldalról van szaggatott vonal...és mivel ez az utolsó érvényes utburkolati jel, ezért fizettem én is 30000-et... valami olyasmi is van még a dologban, hogy hol kezdödik valójában a keresztezödés ebben a spec esetben...ez pedig a villanyrendör alatti vastag vonal...ami elött van felfestve a kötelezö haladási irány utburkolati jel...de ezt ugye hogyan sem kell figyelembe venni???? Táblákra azt mondta a rendör...milyen szinü a tábla??? zöld, akkor az tájékoztató tábla nem pedig a kötelezö haladási irányt szabja meg..ahhoz kék tábla kell megfelelö nyilazással....Hidd el ez a jobbkezes dolog nagyon sok embernek nem passzol, de mindig is annak lesz elsöbbsége akinek megadják....
-
Dryman
őstag
körgeometriás csomóponti kereszteződés a hivatalos neve....a rendőr meg jól elmondja a tutit ha teszemazt a belső sávból ki akarsz hajtani valamelyik kijáraton....de hát ugye el kellene engedned a külső sávban akár körbe-körbe haladót, mondván ő megy egyenesen "körbe"..
te pedig csak keresztezed az utját....mivel ő érkezik neked jobbról neki van elsöbbsége...és valóban....ezért vannak felfestve azok a fránya szaggatot vonalak a zárovonal jobb oldalán...tessék már jobban megnézni és értelmezni...aztán nem meglepödni ha a jard eléd kanyarodik jobbról..mert mindenféleképp neki lesz igaza...ez nem körforgalom, csak addig amig behajtasz, aztán már körgeometriás csomóponti keresztezödés. Ezt nem észosztásként irtam, hanem sajnos volt egy élményem benne ahol én huztam a rövidebbet...aztán jött a szolgálunk és védünk autóval két önjelölt oktató és elmagyarázta 30000-ért hol hibáztam.... -
Balinov
titán
Gaben, lassan 40 fele en is ezzel kuzdok, az a baj,hogy ahany film/release csapat/release annyifele hangkodeket, normalizalast, hangerot hasznalnak. Rohadtul idegesit,hogy pl tv adasban a 15-on frankon mindent hallani, de egy SD/720p epizodnal van,hogy 1resznel ugyanazon a 15-on teljesen jo, egy kovetkezo epizodnal (ugyanazon releaser) meg akar 80-ig fel kell tolni, hogy aztan veszett bakkecske modra kapj a tavirgalo utan, hogy levedd felere/3-adara, mikor a parbeszednek egyszercsak vege es uvooolt a kiba**tt zene/effekt...
-
frankstork
aktív tag
100Mbps-fölött már te korlátozod a sebességet nem a router... ,😁
Egyébként igen, de hidd el nem téma 100mbps több mint elég. Nekem jó ha van 3. És nem zavar. Pedig elég sok mindenre használom a technikát, többre mint egy átlagos user. De van amúgy gigabites változat is. Csak azért linkeltem ezt mert a wifije jó és még a lélektani 20ezres határ alatt leledzik -
Dryman
őstag
Szia Gaben!
Ez esetben vegyél egy minőségibb LG tv-t, párom samsungja sem egy lehervadt példány, de a másik tv-nk, egy picit nagyobb tudású drágább LG, és az biza beállítható, van rajta 8 féle előre beállított hangmód, és 4 féle olyan hangbeállítás hogy maga a tv hol helyezkedik el, értsd, konzolon közel a falhoz, állványon stb....
ebből a 8+4 variációból azért be lehet állítani egy optimális hanghatást hogy halljam azt amit Te is hiányolsz....
Ja-ja, ha veszel egy Tescos Technika márkájút occóért, azon ilyesmit veszett ötlet keresni....
itt jön az elő hogy az adott funkciókért zsebbe kell nyúlni, előtte meg bőszen keresgélni a neten melyik milyen, és mit tud az áráért....
Alternativa lehet az is hogy az occó technika tv-hez veszel egy jobb házimozi erősítőt 5.1-el, de inkább 7.1-el....
vannak már 500K-től egészen jók, de a milla feletti az amit bármilyen akusztikájú lakásba be lehet lőni....
Ha élőben akarod meghallgatni milyenek is ezek akkor javaslom a Deltások bemutatótermét a Szent Imre úton.
Egyebet nem tudok mondanyi.... -
Coyot
őstag
Az lcd csipogót is hallani fogod, teljesen hallható lesz és érthető - nem hibásak azok, csak nem szabad tőlük sokat elvárni - dinamika meg mély meg hangerő meg ilyeneket
Ott is kérdés mekkora tévé, azt vettem észre hogy ezek a 32"-38"-os tényleg még tévé nézésre is alkalmatlanok - ilyen 48-55" környékén meg gondolom már van akkor hely benne mivelhogy kurva nagy az egész tévé, hogy egy éppen elégséges szintet meg tud ütni. Volt pár kisebb meg most minden ismim ilyen 55ös tévéket vett és minde esetben így hallottuk.
-
frankstork
aktív tag
Élvezhető minőségben szól, normálisan, nem torzít. Az én megoldásom tulajdonképpen egy házimozi szett, csak sztereóban... Jó hangfalaim vannak, mély is elég, persze nem audiofil, de könyörgöm a 10-20 ezer ft-os 2.0-ás pc hangfalakat megeszi. Van egy mély ládám is de csak akkor használjuk amikor buli van, pl karaoke.
-
BalooTM
tag
Azt jól meg fogod bánni. Ha hosszú távra akarsz tv-t, minek nem akarsz a nyűgjeivel foglalkozni, az bizony drága lesz.
Az előzőekhez: WebOS már 3.0-nál tart, mindenhol dícsérik. A panel miatt, ha olcsóbban keresgélsz, akkor inkább LG vagy Philips, ha drágábban, akkor bármi, ami HDR10, 4k, quantum dot (samu, LG)
A 3d-t tudtommal dobták a gyártók is, otthonra nem tudom mennyire használható.
-
Dorien
veterán
Nekünk van egy 106 cm-es 3D-s LG, meg egy 101 cm-es nem 3D-s Samsung. Az LG szinte mindenben jobb (kezelhetőség, lejátszás finomsága), mint a Samu, pedig régebbi. A 3D-t csak kipróbáltuk, de szerintem felesleges, a mozis 3D teljesen más élmény. Talán a YouTube része jobb a Samunak, az LG-n még elég buta a szoftver, de azt egy ideje nem használjuk, csak pendrive-ról nézünk filmeket, sorozatokat.
-
Coyot
őstag
Ja hát az viccnek jó ami benne van gyárilag. Amugy megvan a megoldás ahogy a raspberry is a tévé távirányítójával van vezérelve úgy lehet AVR-t is vezérelni bár nem tudom hogy 3 eszköznél hogy működik a CEC. pont most nézegetem majd én is, hogy a jövőben hogy lesz megoldva, mert utálom a két távot, és ha az AVR csak a hangerő gombokra nyúlna rá, már nyert ügyem lenne, rpi3 továbbra is kodi futtatására használva a tévé meg kizárólag megjelenít - szép álom
Amugy meglepően kevés infó és meglepően kicsi erőbedobás mutatkozik a gyártóktól a CEC teljes implementálásra és/vagy fejesztésére - hogy elősegítség a multi táviránytómentességet, lehet csak nekünk fontos ez?
-
Balinov
titán
hat ja... nem egyszeru, most nezem csak, a wifi-s temaban kimaradt elobb, hogy mivel G-s a wifi en feltetlen a lan-os osszekotest ajanlanam. Apro megjegyzes, de szerintem meg a mostani okos tv-k tobbsege is csak 100-as lan-t tud.
szerk: mindenkepp nezz utana a temanak, ha van nagyjabol kiszemelt model vagy tobb modell hasonlo opciokkal, featurekkel nezz utana azoknak kulon, hogy neked megeri-e az esetleges extra opcio az esetleges felarat.
-
Balinov
titán
Szia Gaben,
ha SMART tv-t veszel gyk kivedhetetlen a wifi, az mar reg std dolog, viszont sok tv-ben (pl. a mi 2015-os LG-knel is ) csak G-s a wifi, szoval egy combosabb 1080p (3d-t nem is emlitem) lehet megfekteti a lejatszast. N-es wifi-s tv-k nem tudom mennyire elterjedtek.
Webos2.0-s, van ra minden, teljesen korrekt DLNA lejatszo, flickr, zongeszo, magic remote tav, es franko YT kliens. Van egy 1st gen chromecastom, azzal akarmilyen droidos (4.1 vagy 4.4-tol felfele) a szart is ki tudod kuldeni a tv-re, wifi direct-es leven mondjuk sok ertelme az extra chromecast-nak nincs.
3D-t, ahogy olvasom kezdik ejteni a gyartok, azt nalam sem volt preferencia, mikor tavaly meghalt a 2012-es LG-nk.
ZSERK:
Samsung fele smart megoldassal nincs tapasztalotom, Sony csinal droid alapu smartokat, az eleg igeretes es ne mis nezett ki rosszul tavaly ev elejen, mikor nezegettem azokat is. Lehet azota fejlodott annyit, hogy a droidba lehet erdemes belevagni.
-
Kis Joe
senior tag
Én mindenképp megpróbálnám a firmware-t frissíteni, fél-egy évre még általában újra szokta éleszteni a TP-Link routereket. Esetleg ha DD-WRT kompatibilis, sok routert élesztett már nekem újra. Sőt, ismerősi körben szerintem minimum 3-4db olyan wifi router is van, amit kukásnak minősítés után DD-WRT élesztett újra. Ezek mind 2-3-4 éve hiba nélkül és még stabilabban is működnek. Ezek mind Linksys és TP-Link routerek.
zsigee: Ha van lehetőségem elkerülni, soha nem fogok Asus és Belkin routert használni. Mindegyik egy kalap .....
Felülete szebbnek és használhatónak tűnik egy modern Asus routernek, de gyakorlatban semmivel sem jobb egy TP-Link routernél. De legalább az ára duplája
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest