- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #11582 üzenetére
ez gyors volt
Dear Balazs,
Thank you for your online order.
Your order has been processed for Fibre Power Broadband 100Mb.
Your account number is ************
If you have any further queries please do not hesitate to contact us on 1890 940 013.
Kind regards
Anurag
UPC Online SalesKivancsi vagyok, mit merek majd
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #11530 üzenetére
A one V? Nem meglepő. Havernak az van és, nagyon bejön. Gyors, szép, kicsi. Az ára sem egy S3 vagy One X.
Korrekt teló.
atos19881101:
Megbízható teló? Impossible szerintem. Sosem volt még olyan.
Mindnek van előnye és hátránya.
De ha ennyire nem jön be a droid, ott van még alternatívának a wp8 is. -
okiDoki
aktív tag
válasz
Balinov #11461 üzenetére
És az ilyeneket is kerüljétek...
Másodfokú égési sérüléseket szenvedtem, amikor megnéztem, mennyire melegszik! -
-
Speeedfire
félisten
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #11383 üzenetére
Nincs zavaró hangja mikor dolgoztatod? Nekem ebből a szempontból nem jöttek be a Hitachik, és ez 1-2 éve volt csak. Samsung 1TB-m volt HJ szériából... szerintem a legjobb választás volt, csak nagyon melegedett, de ettől még 3 év alatt ~ 700nap üzemidővel 100/100asként adtam el. Igaz bagóért
-
MR_Joe
senior tag
-
golya32
senior tag
válasz
Balinov #11037 üzenetére
Liter tej az ajtó alá az jó ötlet
Legutoljára amikor kiakadtam valamelyik állat falfúróra fakalapáccsal vertem a nagy és kisszoba közti küszöböt, az is nagyon állat tud lenni.
Senki nem tudja megmondani ki volt az, csak akkor ütöttem amikor fúrt.
1 nap után abba hagyták a fúrást, következő alkalommal, mindenkitől megkérdezte a házban fúrhat-e, ez egy 4emeletes panel... -
sladka_pani
senior tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Balinov #11002 üzenetére
Én már saját autóval (2011 tavasz) 1.31€-val kezdtem a tankolást, de 2008tól vezetek, akkor még SKK-ban 29 és 35 -re is emlékszem, ami az 1 euró körül mászkált kis torzításokkal, bár nem mintha azóta a fizetések vagy egyéb jutalékok növekedtek volna, szóval joggal hasonlítom.
...és most jöhetnek akik megérték, hogy szinte ingyen volt az üzemanyag! -
-
Füleske
addikt
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Balinov #10857 üzenetére
Ellentétben velem. Fél órája sincs hogy megszületett a negyedik (leendő)keresztgyermekem. Feleségem beviharzott a kórházba, én itthon a két sajáttal.... sógorom meg már készül szerintem a tejfakasztóra
Még jó, hogy találtam egy rövidebb utat a pándzsa mentén hozzájuk...
-
zsigee
aktív tag
-
Speeedfire
félisten
válasz
Balinov #10792 üzenetére
Egy novella miatt lett 5 éves?
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #10724 üzenetére
Üdv!
Nem - ez most literally.
Idáig egy észak-ír hirdetésben volt kiemelve a D.I.S. benefit (legalábbis az a pár amit anno olvastam) de az is csak 3 havi fizut adott - Igaz Belfast -ban erre van is reális esély.. B-) . Ehhez képest ez már tényleg 'szinte maffia-szint'... (vagy még jobb) B-)Don Guglione gondoskodik a pereputtyodról ha "elhunysz a csatában".
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest