Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Én 1 dologra reagálnék csak. Rajzfilmes grafika??? Hol mi???
Rajzfilmes grafikának kb a cell shaded grafikát szokták mondani ami a Border-nek van, de az aki játszik vele rájön egyáltalán nincs vele baj, az adja annak a játéknak a hangulatát.NFS Most Wanted rajzfilmes volt??? Hol?? Nem 1 játékról beszélünk vagy akkor a Cartoon Edition volt meg neked nekem meg a Black Edition... én + kocsikat kaptam a BE változattal, te meg akkor a Gumimacikat???
GTA III és VC ugyan arra a motorra épült, azon kívül nyilván tupíroztak rajta picit de ugyan az....
Ez a rajzfilmszerű dolog ez nem tudod kész tényekkel bebizonyítani, mert ilyen nem létezik.... ami ilyen jellegű lehetséges az pl a CoD szériában az MW részek és a BO részek. Ott a Black Opsok kicsit lightosabban-vidámabb színekkel operál úgymond, de ez a használt effektek és elképzelések miatt van így amit a fejlesztőgárda kigondolt, mert ugye ott 2 külön cégről van szó. De arra sem mondják azt, hogy rajzfilmes.
Tiszteletben tartom a véleményedet, de ez játékosként nézve butaság... egy teljesen kívülállót odaültetek a gép elé és megmutatom neki mindent fog mondani, de a rajzfilmszerűt biztos nem. Főleg a Most Wantedre ami az egyik legjobb nfs volt... haverom aki annak a legnagyobb imádója volt falba verné a fejét ezen ha olvasná.
Up: Am Inter kommentjére reagálva...am tényleg most már nevetséges és abba kellene hagyni egymás marását urak...ha nem tudunk békében meglenni akkor nem kell ide senkinek beírni és kész. És ezt nem csak felétek írom Syrius, egyformán szól Csapoatinak is. Undorító ami már megy.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest