- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
laca000
üzenetére
Nem tudom játszottál-e a Toca Race Driver sorozattal? Na azok fényében semennyire nem volt korszakalkotó a Grid 1. A 3. részben nemcsak hogy időmérő volt, de még telemetria is (sztori is, bár kérdés, hogy kinek mennyire számít egy autósjátékban). Kábé 2-3x annyi pálya és autóból is rengeteg (komplett BTCC, DTM és V8 Supercars). Aki játszott azzal, szerintem csak szimplán egy jó játéknak tartja a Gridet. Elhiszem, hogy neked korszakalkotó, másnak meg nem, ennyi. Ha háromszor elmondjátok nekem egy nap, akkor sem fogom annak tekinteni, pedig nagyon szerettem én is.
Ja, és azt is tudom, hogy a Grid 2 sem korszakalkotó, sosem mondtam ilyet. Egy korrekt iparosmunka, csak ti valamiért még ezt is sajnáljátok tőle.- gyanítom, mert egy Grid 1,5-et vártatok.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest