- MIUI / HyperOS topik
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sonja
nagyúr
Segítsen valaki, mert egyszerűen nem ugrik be egy játék neve.
Egy JRPG lenne, ami hasonlít kinézetében az Octopath Traveler játékhoz, és W-vel kezdődik a címe, ami két szóból áll!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
TrollBalint
addikt
Feltettem a kérdést egy havernak is a hétvégén (amire emlékeztem, hogy játszott vele Ő is*), és némi kutakodás után megtalálta.
A Super Dungeon Tactics-ra gondoltam.
A Darkest Dungeont ismerem, és most hogy írtad, meg is jött a kedvem hozzácore i7: ezt nem ismerem, de most már ránézek
*mint kiderült nem játszott vele, csak én meséltem neki róla
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
BoB
veterán
válasz
TrollBalint #1100 üzenetére
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
core i7
addikt
-
TrollBalint
addikt
Hello,
napokban eszembe jutott egy játék, amivel régen játszottam és úgy rémlik nem játszottam végig, de szívesen megtenném. Viszont csak annyira emlékszem belőle, hogy a harcok köött valami faluba voltunk, őket védtük meg és képregényszerűen (semmi animáció) voltak a beszélgetések a csapattagok között. Egy lovaggal kezdtünk, és később találkoztunk varázslóval, meg talán valami íjásszal. És a sokadik, talán 5. ilyen karakter egy Assassin volt, aki, ha kérdezték mindig csak annyit mondott, hogy "hmm...."
Sajna már a harcra sem emlékszem, hogy milyen volt, de talán körökre osztott.
Kb.10 évvel ezelőtt játszhattam vele.ha jól rémlik a lovag férfi karakter volt, a varázsló meg még egy valaki pedig női
Remélem valakinek ismerős lesz.
-
5150head
senior tag
válasz
mrbaseball19 #1093 üzenetére
Rage of Mages?
Bár ha jól rémlik ott nem lehetett forgatni a kamerát. -
core i7
addikt
válasz
Divine Divinity?
-
válasz
Dragon Age: Origins
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz
Dungeon Siege?
-
BoB
veterán
válasz
Mikori lehet?
-
válasz
Szia!
Diablo? -
mrbaseball19
újonc
sziasztok. keresek egy jatekot ami fantasy volt izometrikus nezetbol lehetett kozeliteni forgatni a nezetet es az utad folyaman csatlakozott hozzad 3 vagy 4 masik tars is akik vagy kovettek vagy tudtad oket is iranyitani. minden csoporttagnak megvolt a maga jellemzoje, kozelharcos, gyogyito ijasz meg varazslo.
-
hukhl
csendes tag
Sziasztok!
Teszek egy próbát, hátha valaki ismeri. Valószínűleg NES vagy SNES játékról van szó, ezer éve játszottam vele, de már akkor is emulátorral. (Tehát tuti nem PC-s) Szerintem a játék a 1990-es években készült.
Felülnézetes volt, ketten is lehetett játszani. 1-1 katonát irányítottunk. És különféle lőtávú lándzsákat lehetett dobni a katonákkal és erődöket lehetett bevenni velük. Az erődökön is katonák voltak és azokat kellett úgy lelőni, hogy téged ne találjanak el. Volt lándzsás és azt hiszem íjász is. Úgy rémlik, hogy lehetett váltogatni őket, ha "megszerezte" az ember. De ha az összes ilyen "megszerzett" katona meghalt a pályán akkor vége volt a játéknak. Kb. ennyi rémlik a játékból. Vettem TV-hez emulátort vagy 10k játékkal, már csak ennek a címe kellene.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz
BagyiAti #1088 üzenetére
Leírásod alapján tetszett a játék, de nem ismertem. Viszont így, hogy leírtad a cimét, ennek a második része fent van a gépen, már vagy egy hónapja, csak nem jutottam oda, hogy elindítsam. (Valamikor ingyen volt valamin, vagy GoG, vagy Epic)
De így akkor picit priorizálom a kipróbálásátKöszi,
-
BagyiAti
tag
Sziasztok, Lányom régen játszott egy játékkal de nem emlékszik a nevére (de nem "mai" játék az biztos). Amire igen: Van egy térkép ami alapból szürke, ahogy halad (egy történet alapján) úgy világosodik ki. Gyűjtögetni kell fát követ húst?!/vadászni talán horgászni/halászni is kell. Hajózni is kellett. Van valami fehér madár tojás amit szintén gyűjteni kellett, random helyeken volt eldugva a térképen. Valami temetőre emlékszik még?! Talán küldetések voltak?!
Valami ötlet?AlzaPlus+ éves tagság 20% kedvezménnyel. https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=YtrGMpK6ZEKd | BestSecret meghivót küldök privátban
-
Low Noise
senior tag
Sziasztok! Segítsetek, nem emlékszek egy játék címére. 2D oldalra scrollozós, nem pixel art, A sztorija, hogy egy űrhajós lezuhant, egy erdőben indul úgy emlékszem és vannak benne régi oroszos dolgok, talán vörös zászló, sarló és kalapács ilyesmik. Előre is köszönöm.
-
dethroner
veterán
Hello!
Néhány éve játszottam egy játékkal, de nem ugrik be a címe. Lengyel stúdió csinálta, egy nyomozó bőrében kellett egy lepattant épületben mászkálni, egy régi nagypolszkiban kezdődik, az egésznek van egy kellemes szárnyas fejvadász hangulataA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Hiey7
újonc
S
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Volt egy játék a PS3 korszakban, autós játék volt, és a pályák "tematikusak" voltak, volt asszem láva, jég, meg víz.
Melyik játék lehetett ez?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Az első lehet akár a Judgment, de ha point-and-click, akkor nem.
A második meg a Frogger, vagy valamelyik n+1 perturbációja, van annyi mint a nyű. A linkelt sem az eredeti, hanem valami PC-s feldolgozás, az eredeti Frogger 81-es, még arcade (+C-64 +Atari, stb.) gépekre jelent meg.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Feladom a leckét 2 játékot is keresek.Az első 1990-2000 es évek közötti vélhetően rendőrös játék.
Az első pályára emlékszem ahol a főhős kap egy telefonhívást majd a bűntett helyszínére megy ahol egy bombát kell hatástalanítani, emlékeim szerint point and click témájú lehetett.A második egy békás játék ,leveleken kellett a pálya aljáról a tetejére átugrani , több pálya is volt nehezítésekkel
2000-2006 közé helyezném. -
dethroner
veterán
válasz
core i7 #1059 üzenetére
Értem az álláspontod, de mivel nem írtam semmi konkrétumot, csak a megfelelő kódszót az említett forrásra, azt gondolom nincs baj a hozzászólásommal. Ez nem reklám volt
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
core i7
addikt
válasz
dethroner #1057 üzenetére
Nem kötekedni akarok onnan szerzed be ahonnan csak akarod. Te dolgod! Csak légyszíves ,ha megkérhetlek ne reklámozd. Nem jó példa. De lehet engem érint csak túl érzékenyen mert látom a játékfejlesztői oldalát is a dolognak. Se Topik Gazda se Admin nem vagyok csak a érted. Láss bele a másik oldal helyébe is picit.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Magyarítások oldalán látom hogy a TW Attila 100%-ban fordított. Oké, virágboltból beszerzem, beillesztem a nyelvi fájlokat, és kb a menün kívül annyi magyar, hogy a győzelmi célokat tisztázza. Ami nagyon jól jönne, hogy a súgó rengeteg tanácsa, na az már nem
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
BoB
veterán
Ezzel egyáltalán nem értek egyet, ami niche az pl. a wargame-ek az rts-en belül pl. Combat Mission, Command Modern Operations. Na ezek niche-k, nem a hagyományos Command & conquer RTS-ek amikből még ma is Dunát lehetne rekeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
dethroner #1052 üzenetére
A helyzet az hogy az RTS műfaj manapság eléggé niche műfaj lett. Ami rts meg van az meg vagy sci-fi vagy háború vagy nincs hozzá magyarítás. Ami meg igazán említésre méltó és van hozzá magyar azok meg mind régiek mint a warcraft 3
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
BoB
veterán
válasz
dethroner #1052 üzenetére
Total War: WARHAMMER III,
They Are BillionsEzekhez szvsz nem igazán kell felirat, nincs annyi szöveg.
Steam-en tudsz keresni kategóriára: [link], az hogy stratégia igencsak tág fogalom.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz
core i7 #1049 üzenetére
Köszi, megpróbálom megszerezni
Ry0K3N és doc nektek is köszi, de valami frissebb, szebb grafikát keresnék, és nem körökre osztott játékmenetet. A Heroes III volt amúgy az első stratégia amivel játszottam, szerettem
-
doc
nagyúr
válasz
dethroner #1048 üzenetére
Battle for Wesnoth
Ingyenes, fantasy, rengeteg kampany es scenario, nagyon jo
Ja, tud magyarul is. -
dethroner
veterán
Hello!
Nem találtam megfelelőbb topikot, elnézést
Szeretnék valamilyen stratégiai játékkal játszani, de nem ismerem ezt a műfajt annyira, ezért szeretném ha javasolnátok néhány címet. Ami fontos lenne: vagy magyar felirattal jelenjen meg, vagy legyen hozzá a magyaritasok.hu oldalon letölthető felirat és hogy ne sci-fi és ne világháborús történet legyen. kösziA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ati00
tag
Sziasztok, van egy jó régi win98-winXP(de lehet hogy win95) era környéki játék, amit CD-re adtak ki. Annó 2004-2005 fele játszottam az unokatesóm gépén. Amire emlékszem hogy erdőben, tanodában játszódott és állatkák voltak benne. (Pl. Egér meg valami mókus de nem tisztán rémlik) Asszem magyar játék, mert valami tanodára/iskolára emlékszem belőle a nevéből. (Vagy a jellegéből) Csak hogy mi a neve arra éveken át nem jöttem rá, a játék meg dunno hová került el.
Esetleg valakinek van valami ötlete hogy mi a neve? Ezer köszi előre is
-
core i7
addikt
-
TrollBalint
addikt
válasz
jancsimancsi #1042 üzenetére
Ha esetleg az előzőek egyike sem, akkor én a Sudden Strike-ra tippelnék. Az ejtőernyős rész nem rémlik, de olyan sokat nem tudtam vele játszani
-
dabadab
titán
válasz
jancsimancsi #1042 üzenetére
Hát ha nem a Cannon Fodder, akkor a következő tippem a Z
DRM is theft
-
jancsimancsi
friss újonc
Nem hiszed el, de mi is ezt a jeepes- tankos, gyalogos játékot keressük, s így leltünk rá a kérdésedre, hogy már mindenhogyan beírtuk, természetesen elsősorban angolul, de már magyarul a kulcsszavakat. Aztán kijött, hogy Te 10 éve vagy ebben, hogy a keresed a címét, annak a játéknak, ami amúgy felülnézetes volt, illetve ilyen "pálmásabb" közegben játszódott, s most, hogy remélem ezzel bizonyítottam, miszerint tényleg egyre gondolhatunk, kérdezem tisztetelettel Tőled, hogy az elmúlt évtizedben Te megtudtad-e a játék címét, vagy most már ketten várunk rá, hátha valaki megszán minket és újabb 10 év elteltével talán képes lesz megválaszolni a kardinális kérdésünket, s újra értelmet nyerhet az életünk, mert addig csak üresség tölti ki a szürke hétköznapokat.
-
Tammy21
friss újonc
Sziasztok, egy olyan játékot keresek amit játszani is játszottam, a lényeg víz alatti óceáni játék, különböző biomokkal és hal/kétéltű élőlényekkel, igazából kajálnod kellett meg ölnöd hogy minél nagyobb hal fajtát vásárolhatsz, és asszem az utolsó a csúcsragadozó az egy fehér cápa és ha jól emlékszem volt boss is, megalodon vagy ilyesmi. Amúgy ha megöltél valakit hús cafatkára/ darabokra esett attól függ mekkora volt és ha nem voltál elég nagy méretű hal nem tudtad megenni a húsdarabkákat ezért kisebb darabokra kellet harapnod. Illetve lehettél még rák, folyami lazac vagy mi a fene volt. Rengeteg féle tengeralatti élőlénnyel lehettél, vadász bálna stb..
Köszönöm a segítségeket!!
2015-2019 környékén volt egy picit felkapotabb. Te lehettél maga a víz alatti élőlény, ez egy letölthetős game volt és nemtom fizetős volt e akkor.[ Szerkesztve ]
-
Mencsi
friss újonc
Sziasztok!
Én egy pc játékot keresek tippjeim szerint 2005-2008 közötti megjelenéssel. Sajnos nem sok mindenre emlékszem, csak arra, hogy indás volt a játék, nem mászkálós hanem pályákat lehetett vele ugrani mint pl a candy crushban és a zenéje is jópofa volt. Ha valakinek esetleg eszébe jutna vagy lenne tippje nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm 😘 -
core i7
addikt
Sziasztok a játékom még mindég nem sikerült megtalálni.
Így háta telepítő Lemezt keresem ,hátha ismeri valaki. 2000-2001 nagyon max 2002-es
kék és ilyen focis játék (talán footbal vagy valamilyen soocer volt) rajta kék színű borító Magán a lemzen. Volt rajta sok játék talán egy HTML file-t nyitott meg 2001-2/3 márciusit de nem biztos.A játék amit ugye még mindig keresek a cliff space monkey. Amenüjében egy majom volt az űrben. A játékot lehet elkaszálták és csak demo készült róla. Nem tudom. Logikai-Adventúra játék volt. Pálya elején egy ketrecben voltunk fellehetett venni botot/banánt. Ezekkel lehetett ttovább jutni a bot kellett a doki kulcsához ami a zsebén volt. Rádiót lehetett kapcsolgatni. a Banán a másik szobában lévő fehér majomnak kellett aki aludt és Zzz betük jöttek ki a fejéből. Volt ott lift is. Csak ez a 2 szoba volt a demoba a dokit lekellett ütni az első szobában. Oldalnézetes volt a modellek 3D.-s k talán.
Ilyesmi látvány világra kell gondolni: Csak kisebbA történetben pedig kikellett szabadulni az űrállomásról a liftnél volt egy fenketlen szakadék.
Talán még kategóriák is voltak a lemezen és a kaland vagy logikában volt
[ Szerkesztve ]
-
Spanky12
újonc
Valakiii!
-
kz98
újonc
Nagy valószínűséggel megtaláltam a pár hozzászólásommal előtti játékot, névszerint Uru: Ages Beyond Myst. Korához képest egész jó grafika
-
core i7
addikt
válasz
elfelejtette #1030 üzenetére
Starsky&Huchban lehetett ilyet
-
robogo81
senior tag
válasz
elfelejtette #1031 üzenetére
Talán a Midtown Madness 1 vagy 2 része, ott lehetett felnyíló hidakon átugratni.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #1030 üzenetére
Kiegészítés:
Úgy rémlik, hogy egy szűk, sötét sikátoron keresztül vezetett az út a hídhoz, és ha a sikátor felől jöttünk, akkor talán egy éles balkanyar volt a híd másik oldalán, ha ez segít.
Biztosan nem a NFSU1."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Lécci segítsetek már!
Melyik volt az az autós játék (nem biztos, hogy NFS), amelyikben egy nyitott csapóhídon is át kellett ugratni az egyik pályán?
(Akkori játék lehetett, mint a NFSU)"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
craftsman01 #1026 üzenetére
Talán Infernal? [link]
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
craftsman01
senior tag
Na sziasztok én is keresnék egy játékot. Annyi biztos nagyon régi tizen akárhány éves lehet külső nézetes,egy csávó a főhős. Vannak benne fegyverek szal lehet lövöldözni,de viszont ki tudta szívni a megölt ellenség lelkét talán. És úgy tudott varázsolgatni. Am egy akció játék külső nézetes de az emberkét nem piciben láttad hanem elég nagy méretben,kb mint egy újabb Tomb raider. Köszi ha valami beurik ennyiből.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
kz98
újonc
Sziasztok!
Keresek egy nagyon régi játékot(2000-es évek max nagyon eleje), sajnos sokat nem tudok róla mondani mert talán 4-5 éves koromban játszhattam, de a képi világa megfogott
A játék egy része egy sivatagban játszódott, és kezet ábrázoló jeleket kellett keresni benne romoknál, meg valamilyen hatalmas csontváz maradványoknál. Tudom elég kevés info, de így 20+ év elteltével ennyi maradt meg -
Holyguard
friss újonc
Sziasztok egy régi játékot keresek de nem tudom mi a neve.
Egy strarégiai játék ha jól emlékszem 3 csapat volt benne: ember halál és valami szörnyes. Az emberek és a halál tudot épiteni a szörnyek egymást idézték nem nagyon voltak házaik volt minden csapatnek egy hőse akinek voltak képeségei az ember védő tornyán 3 ilyász ált az épitő emberke pedig egy köcsögöt vitt a fején ennyire emlékszem sajnosés talánk valami k- betüs volt a neve
-
Spanky12
újonc
Sziasztok!
Évek óta keresek egy karácsonyi, multiplayer játékot, valamikor a 2000-es években lehetett fénykora, bár nem hiszem hogy sokan ismerik, semmilyen kulcsszóval nem találtam eddig meg.
Tehát amire emlékszem: egy piros és/vagy egy kék "labdával" kellett lenni, volt rajtuk ilyen tipikus karácsonyi fehér bojtos piros sapka. Mindenféle pályák voltak, amik közül lehetett választani, és a lényeg a másik legyőzése volt. Felvehettél lángszórót, jetpacket, rakétavetőt segítségnek.
Nem vagyok biztos benne, de mintha benne lenne a játék nevében az Xmas szó.
Annyira jó lenne ha ismerné valaki!!
Köszi a figyelmet -
Hiey7
újonc
Sziasztok! Van egy 2000-2010 közötti stratégiai játék, már évek óta keresem
amire emlékszem belőle, a fehér csapapttal voltam én, a map bal felső felében, jobbra zöldek voltak, közöttünk egy kis tó féle, alattam pedig egy kék csapat, meg valahol még voltak pirosak is. középkorban játszódott azthiszem, csak íjászok, kard harcosok, lovasok meg katapultok voltak
templomban lehetett gyógyítani ha valaki megsérült
ez mind
valaki nem tudja véletlenül a címét? -
MageRG
addikt
Keresek egy játékot: régebbi, felülnézetes lövöldözős, nem 3d-s, tile alapú grafikával.
Egy humveevel kellett küldetéseket végiglőni a bolygó különböző pontjain. Lehetett pénzt gyűjteni, fejleszteni a járgányt.
Később lehetett vezetni tankot meg harci helikoptert is.
Bónusz ha tud valaki ugyanilyet ajánlani androidra."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
homerhamm
addikt
válasz
core i7 #1007 üzenetére
Egyik se.
Nem sok mindenre emlékszem, de arra igen, hogy mikor beléptél freeroamba, ott állt a kezdőhelynél egy pénzszállító. Volt a játékba sárga taxi, meg kertes házak, és a házak kertjébe "be lehetett ragadni.
Talán volt még egy üvegépület is benne.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!