Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Ja igen, más:
Szerintem hülyeség a mostani lvl rendszer, mert pl. a 30-as nem jelez semmit a képességekről. Múltkor is volt egy faceoffom egy 30-assal, aki valami 1400 versenyt nyomott már online, és hát eléggé faltól-falig ment, valami 20 másodperccel kapott ki. Szerintem még a régi MotoGP-k szintjelzése volt a legjobb. 100-ról indult az ember, és ahogy nyert, csökkent a száma, és vele egy képességű emberekkel rakta össze a szerver. Arra már nem emlékszem, hogy veszteni is lehetett-e pontokat, de úgy lenne a legjobb, persze a futott versenyeket is beleszámolva. Tehát több száz verseny után már nehezebben menne fel-le. Mindez rankedre vonatkozna csak, privátban úgyis mindegy, a közös gurulás a lényeg.
Ja és minden autó meg tuning elérhető lenne alapból, mert így csak a kezdőket szívatják, meg azokat, akiknek nincs elég ideje játszani.drr: Isten őrizz, de azért szintenként belinkelni egy képet, amit mindenki láthat játék közben, szerintem nincs sok értelme. A kerek számokra egy szót se szólok, bár ez azért saját magán kívül szerintem nem sok embert hoz lázba.
Jó eredményeket és vicces képeket bármikor szívesen látok. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- OnePlus 15 - van plusz energia
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- BestBuy ruhás topik
- Sorozatok
- Az első hardvertalálka az idei évben
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja és minden autó meg tuning elérhető lenne alapból, mert így csak a kezdőket szívatják, meg azokat, akiknek nincs elég ideje játszani.
Jó eredményeket és vicces képeket bármikor szívesen látok.