Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csapoati

nagyúr

Ja igen, más:
    Szerintem hülyeség a mostani lvl rendszer, mert pl. a 30-as nem jelez semmit a képességekről. Múltkor is volt egy faceoffom egy 30-assal, aki valami 1400 versenyt nyomott már online, és hát eléggé faltól-falig ment, valami 20 másodperccel kapott ki. Szerintem még a régi MotoGP-k szintjelzése volt a legjobb. 100-ról indult az ember, és ahogy nyert, csökkent a száma, és vele egy képességű emberekkel rakta össze a szerver. Arra már nem emlékszem, hogy veszteni is lehetett-e pontokat, de úgy lenne a legjobb, persze a futott versenyeket is beleszámolva. Tehát több száz verseny után már nehezebben menne fel-le. Mindez rankedre vonatkozna csak, privátban úgyis mindegy, a közös gurulás a lényeg. :) Ja és minden autó meg tuning elérhető lenne alapból, mert így csak a kezdőket szívatják, meg azokat, akiknek nincs elég ideje játszani.

drr: Isten őrizz, de azért szintenként belinkelni egy képet, amit mindenki láthat játék közben, szerintem nincs sok értelme. A kerek számokra egy szót se szólok, bár ez azért saját magán kívül szerintem nem sok embert hoz lázba. :B Jó eredményeket és vicces képeket bármikor szívesen látok. :R

Új hozzászólás Aktív témák