Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amíg a dyson nem gyártott ilyen motort, addig miért nem volt dreame -ben?
Miért pont úgy néz ki mint a dyson? Miért ugyanolyan tartozékok vannak hozzá?
Még a kábelhossz is azonos. Ami kimondottan tetszik, hogy kiadja a dyson bármely termékét pár hónap és a kínainak azonnal van egy olcsóbb, és sokkal jobb terméke.
Én ettől megőrülnék, ha nekem lenne egy ilyen tech cégem.
-
Napfénysüti
nagyúr
Huhh az árán azért dobtam egy hátast, gondoltam lesz vagy 100k.
Kialakításra nekem egy hasonló hajszárítóm van (JIGOO H300) de abban ugye nincs semmi okos funkció, cserébe a töredékébe került és az is gyorsabban szárít mint a hagyományos hajszárítók.
Tetszik ez a Dreame de ennyi pénzt nem adnék érte. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
szabonagyur
üzenetére
Javítottam, thx.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Írj privátot, akár a szerzőnek, akár Bognak.
-
szabonagyur
félisten
Fontos megjegyzés: Az anyag címét nem a szerző adta, hanem én, engem lehet miatta ütni. Ha én is írom ezt a tesztet, akkor az lett volna, hogy "Tincs, ami nincs", de szerencsére a szeresztőség hajügyben legfelkészültebb szerzője az alkotó, szóval innentől ez egy igen alapos és edukatív anyag lesz, át is adom a szót. - Bog
Egy betű hiányzik a megjelölt szóban
-
Luksee35
csendes tag
A Dyson nem otthoni felhasználásra készült eredetileg, amikor kezdett elterjedtebb lenni a lakossági felhasználásában, akkor dobta piacra a Pro modelleket. A lakossági modellek annyira nem is tartósak, de akinek az kell az úgyis megveszi. Én is azt venném, mert AI ide vagy oda és ez a hajelemzés stb, teljesen felesleges hype. Mondom ezt úgy, hogy pasi vagyok és van 5-8 centi hajam, viszont egyrészt van mesterfodrász a családban, másrészt igényes vagyok a hajamra. Sem az AI sem az ionok nem fogják megoldani azt a problémát, ha valakinek olyan minőségű haja van, ami könnyen törik, száraz, stb. Teljesen mindegy, hogy milyen készüléket használsz otthon, lehet jó eredményt elérni egy TruttyTronic cuccal is házilag, ha megfelelően van kezelve a haj szárítás előtt, vissza van pótolva a keratin a hajba. Ha minőségi cuccal mosunk hajat és nem az oldspice 3in1-el, akkor nincs szükség otthoni használatra ezekre gépekre. Egy 100+ ezres géppel is simán le lehet égetni a hajat, az AI nem fogja neked azt mondani, hogy ne tartsd 2 percig egy helyen fújni a legmagasabb fokozaton, vagyis lehet igen de ha nem tartod be akkor annyi. 🤷🏻♂️ Jó lesz majd TikTokra mutogatni tini lányoknak, hogy na apa megvette és teszt videók meg úr isten 😃 Hány ilyet látok, hogy Pro cuccokat mutogatnak, közben meg ott a Hedendsolderz a polcon… Annyi csajnak kell elmagyarázni, hogy felejtse el ezeket a lakossági cuccokat amiben kb alig van hatóanyag és vegyél wella vagy L’Oréal (nem lakossági)sampont inkább mert hosszú távon jobban megéri a prémium kategória, majd rá jönnek, hogy uhh bakker tényleg… Szóval ha az alap nem oké, akkor ne akarjunk már éjáj géppel hajat szárítani otthon…😃
-
-
-
Ez egy kifejezetten színvonalas cikk. De mit keres ez a Mobilarénán?
-
Lenry
félisten
engem meggyőzött, szerintem a feleségem is örülne neki, de még gyűjtenem kell a
lóvétlelkierőt
-
Skynet258
veterán
Hát ezt most a feleségemnek nem fogom megmutatni, nekem meg nincs hajam.
De az edukálódást köszi! -
Elég erős edukációs hatása is van ennek az írásnak, köszönjük.

-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
bollokcs80
üzenetére

-
Bareszotron
aktív tag
nahát régen is voltak jó csajok
-
bollokcs80
Korrektor
Végre egy részletes és alapos Alice-Brigi cikk.

Nem én vagyok a célközönség (főleg ilyen áron), de érdekes volt olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest