Hirdetés
- iPhone topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
sajnálatos pedig tehetséges volt a fazon ha 2 f1essel tolta anno meg azért a2. és 3. hely is igencsak szép.
hát nem tudom nem lehet kivenni ebből de annyira nem is ment szét az az aston nem tudom mér maradt ott. meg a sebbesség se tünt olyna brutál soknak épp kanyarbol jöttek ki...jo lehet a kamera nem adja át...
de most a rázókövön megcsuszott vagy ez műszaki hiba lehetett??athomi>>nyugi én is így gondolom de ezt itt nem szabad leírni mert aztán jöna fenyegetés kiraknak emrt megmondod az igaz egyéni véleményed a játékről.amugy igen ez igazságtalan utolso helyről indulsz legalább lenne egy qvlifikácio vagy elöző futamon hanyadik lettél onnan indulhatsz vagy az összesített állás lenne forditva hátulrol.tehát nem ugy hogy a galfione/carter/silva/kirkwood nyerő 4es mindig az első 4 helyről indul.utána jön 5-6 feltartókocsi akik tényleg arra vannak hogy feltartsanak direkt az ivre beállnak.ne tudj driftelni időt nyerve kanyarodni, lezárják előtted az ivet.egymás mellett 3an mennek...stb...irto idegesitő nekem is ez.és igen ott van a 3. helyne és akkor jön valami harakiri valami kis genyláda kitolja csukáig az agera r.t igaz bekanyarodni már enm fog tudni meg megállni pláne nem a kanyar előtt a lényeg téged kilökjön, kipörgessen.vagy belédrongyoljon hátulrol...sajnos eza tier3 után folyamatos és egyre rosszabb a vége felé haladva....na meg ugye ha elős vagy a kedves játék bekapcsolja a ctach uppot tehát hogy a gép versenyzői kb olyan S kanyarokon is átmennek csutka gázon hogy ne tudj előnyt kiépteni amit te akkor se tudsz ha oda lennél ragasztva az ívre.mert tuti falat fognál....na meg ugye a kontrol se teszi lehetővé azt ha beléd rombolnak oldalrol hátulrol vagy csak kipörgetnek hogy meg tud fognia verdát ki tud javítani a szemétségüket....ezek engem is felbaxnak de ha már eljutottam idáig az autok és a grafika miatt végigcisnálom.még 2 event vana s eason5.ből utána asszem én is deletelem.ahogy az uj metrot is.leirtama topikjába anno mi volt a bajom azzal is( 3 pályán át semmi ellenfél de minden fegyver full ammo.n utána meg egy pályán rádtámadnak 30-40en a szörnyke és persze hogy nuku ammo.d van).hát lehet más hagyja szorakozzanak vele a készitők én nem. mindig autojáték fun volt ez is talán belerak a latba sokat hogy a grid2.öt végigtoljam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Autós kamerák
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest