- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Néhány gondolat.
Keresem a kodamát, ott kéne lennie előttem, nincs. Reseteltem a pályát és megjelent, más bugba nem nagyon futottam, de érdekességek azért akadtak.
Kerestem a bloodedge demont, érdekes módon mindig csak az első térképen jelenik meg és azt vettem észre, hogy ott csak alacsony level droppok vannak, ma pl 4-8 szint közöttiek estek, erre az egyikből kipottyant egy 82-es lándzsa, után a másikból meg 60-70-esek, ezt nem tudtam hová tenni.
A bloodedge demon meg nagyon gyenge volt, mint aki egész éjjel reszelt.Ugyanakkor bár jóval megbocsátóbb a játék, mint az elődei, egy rakás boss meg is volt elsőre, de csak bekopogtatott hamarosan a nioh-ság és megérkeztek a bossok, akiknek rögtön csókolomot köszöntem.
Egy dolog viszont bosszantó, már van egy vagonnyi soul coreom, de amelyiket szeretném használni azt nem tudom, mert le van tiltva, vmi crucible wrathot kell legyőzni és én eddig minden egyes cruciblet kipucoltam és nem tudom mivel kéne már találkoznom, hogy működjön pár core.
Azért az vicces, hogy a játék elején találsz egy frankó coret és lassan már elavul a szintje, mert nem tudod használni.
Hol a francban kell keresni ezt a wrathot? -
S e t h
nagyúr
Harmadik találkozásom a bloodedge demonnal, a harmadik konkrétan vicc volt annyira gyorsan meghalt, pedig arra számítottam, hogy a fejlettebb gear miatt szenvedés lesz.
-
Peace
nagyúr
Van egy rész, ahol látszólag le kéne dönteni farönköket, hogy fel tudjak mászni és továbbmenni, de bármivel próbálkozom, nem sikerül. Járt már valaki itt? Látszólag csak ebbe az irányba lehet továbbmenni. Ha jól emlékszem, akkor lvl 20-as terület.
-
Woodslave
félisten
Na valóban ez a baba yaga boss nem volt benne a korábbi demoban. De legalább már tudom miért ne vegyen mem
öreg vagyok én már ehhez -
Szoke1982
senior tag
Most néztem van topicja !
Mai Update!
-
Weareus
addikt
Én már várom a holnapot nagyon.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
na egyelőre ez kottára ugyanaz mint anno az alfa vagy nem tudom ilyen demo volt.
-
Woodslave
félisten
ez a demo most valami új? Vagy én vagyok eltévedve és hónapokkal ezelőtt nem nioh 3 -al játszottam (demo nyilván
) -
Weareus
addikt
Hát ami azt illeti, én most a NIOH 2 endgame-jében járok, Depths floor 20-ig kész van - első végigjátszásom -, de megmondom őszintén, nekem a Nioh 1 és 2 annyira bejött, hogy a 3-at biztos megveszem, akármit is írnak róla, vagy akármennyire is a Wo Long Fallen Dynasty és a Rise of the Rōnin "szerelemgyermeke" lesz.
Reméljük, hogy nem, vagy ha mégis, jól gyúrják össze a dolgokat... -
Weareus
addikt
Megjelenés: 2026. február 6.
Platform: PS5 (PS5 pro enhanced lesz a játék), PC
Fejlesztő: Team Ninja
Trailer: link
A Nioh 3-ban a sógunná felemelkedő Tokugawa Takecsijót irányítjuk, aki a játék során nem csak banditákkal és szörnyekkel, hanem a testvérével is harcolnia kell. Két, szabadon váltogatható játékstílusa lesz, szamurájként frontálisan megyünk neki ellenségeinknek, nindzsaként pedig a gyors mozgáson és a speciális képességeken van a hangsúly. A játék február 6-án fog megjelenni, ezúttal PS5-re és PC-re egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
öreg vagyok én már ehhez
Mai Update!