- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
mielőtt még elköltenéd a pénzed előtte az alaplap topikjában érdeklődj lehet egy kis fesz emelés hiányzik neki vagy a procinak ha kicsit is húzzol valamit 99% hogy az lesz a megoldás, segítenék de AMD fronton útoljára K6 környékén voltam

ON
Tegnap multiztam és alap autoval vertem a fél bandát coll Off-ba rendesen beszélgetek rólam indul a köv verseny erre a mocsok banda nem vissza tette Coll On-ra persze hogy az első kanyarba felkentek a palánkara szegény alfa 4 nyomon ment az első kanyar után
Amúgy hogy kell szerezni autokat multiban mert offlina ba már 13 van de multiban mindig csak 1 kináll fel a kategoriában és persze a legsoványabbat
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest