Hirdetés
Aktív témák
-
( V )
veterán
-
ßrainiac
addikt
Megértem, hogy valakinek ez nem szempont, viszont ezeknek az embereknek ne legyen már "vergődés", hogyha valakit ez érdekel
Ha már 100+ ezret kiadok telóra és egyébként is ez a terület nagyon gyorsan fejlődik, ahogy a SW és a HW, úgy a kamera minősége, szerintem megnézhetem, melyik mit tud, hiszen a legkézenfekvőbb az lesz ha valamit le akarok kapni, hogy előveszem a telefonom. Gondolom, te sem mászkálsz tükörreflexes kamerával a nyakadban mindenhol
Ahogy előttem is elhangzott, ezek a telók már hozzák kb. az olcsóbb kompakt gépek minőségét, sztem nincs mit sokat taglalni a témát, hogy ez jelent-e valamit, vagy hogy kit érdekeljen a kamera és kit nem. Engem pl. nem érdekelnek az akksin való "vergődések", mert rég beletörődtem, hogy nem kerül olyan akksi ezekbe, amikkel igazán szét lehetne őket nyomkodni. Mára mindenkinek szépen beleépült a mindennapjaiba, hogy mikor és mennyit töltsön rá, hogy azért ki lehessen vele húzni, aztán ott az autós töltő, external töltő, ha minden kötél szakad, stb.
Lényeg a lényeg, kíváncsian várom, hogy amikor a kezeim közé kerül, milyen fotókat tudok majd csinálni vele
(#916) sonique: Ez bizony qrvára nem rossz. A n4-emmel csak álmodhatok ilyen kijelző időről
-
sonique
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- iOS alkalmazások
- Ford topik
- SSD kibeszélő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Revolut
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest