Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
ezek szerint ha 2 ember van akinek 22 eur felett lenne a rendelése, akkor nekik mindegy a dolog, a többieknek meg külön rendelve nem kéne vámolni. viszont nekeik meg a szállítási díj olyan irreális (1500-2500-2900 ft), hogy ezért mindegy számukra mert egyedül nem rendelnék be.
igen, 27%-ot kéne fizetnünk, úgy értettem a vámot hogy adminisztráció mindenképp van, ez személy szerint nekem kellemetlen/plusz meló. a vám alól én nem akarok kibújni (hiszen bűncselekmény), ezt nem is mondtam soha, csak nem számoltam vele mint költség.
alternatíva még akkor az eun belüli beszerzés (amazon.co.uk, de ott meg alapból majd 2x-es áron van minden ha jól láttam), ennek aki ráér segíthetne utánanézni gyorsan.
kettéosztva is free megnéztem, de tök mindegy mert a >22 euró miatt áfát úgyis kell fizetni így ugyanott vagyunk csak magunkat szivatnánk vele.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest