- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Davey7
senior tag
válasz
#01696768 #1107 üzenetére
Én is S3-ról váltok. Nagyon fog hiányozni a smart stay, és a direct call, de ennyi kompromisszumot kötök az időben érkező frissítések valamit a smooth működés miatt. Az S3 be-be tud akadni, és néha nagyon idegesítő, pedig szeretem. De a Samsung üzletpolitikája ezekkel a frissítésekkel nagyon mocskos.
-
w333
félisten
válasz
#01696768 #1122 üzenetére
Egyik fórumos kollégával hetek óta beszélgetünk privátban, ő most rendelte meg a Nexus 4-t Svájc -ból és utánaérdeklődött hogy az LG -nél hogyan is van ez a garancia dolog, tehát ha megvan a számla és a gyári garancia akkor itthon javítsák a készüléket, viszont cserélni már nem, így vissza kell küldeni
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
#01696768 #1107 üzenetére
nem nagykepusegbol de nekem tokmindegy mennyibe kerul, en csak szerettem volna egy kiraly telot, s4 a touchwizzel egy rakas szar volt, GE4.3al mar nem rossz viszont nem egy igazi google telefon hisz a frissiteseket bukom a custom miatt. egy haveromnak van nexus 4e es minden osszehasonlitasnal azt vettem eszre hogy hiaba gyengebb hardver megis smoothabb az egesz, egyes appok gyorsabban indulnak el, nem tetszett/tetszik az amoled kijelzo sem annyira, igy az s4 igaz jo telefon de megis van egy olyan ganyolos feelingje, nem egy nexus.
kivancsi voltam az ois-re (kepstabilizator) is, amire eddig mondhatom hogy ha nem is sok de azert van erezheto hatasa foleg mesterseges es gyenge fenyviszonyok kozott.
szoval engen konkretan nem az ar vonzott (valoszinuleg az s4et annyiert fogom tudni eladni mint amennyiert ezt vettem) hanem a google vilaga. igy mar nem hianyzik az iosbol megszokott osszkep.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest