- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
#40731136 #13907 üzenetére
nem kell sokat visszaolvasni ahhoz hogy megtaláld ami lement tavaly mert nem hami/lonzi/rai/maszat/vettel lett anno a vb.
egyből mindenki szarozta az idényt meg hasonlók....
ha idén mondjuk webber megnyerné úgy hogy páran ott vannak a nyakán akkor egyből jönne megint hogy csak mázlija volt meg stb... -
-
Tálydi
senior tag
válasz
#40731136 #11169 üzenetére
Hát, azért F1 is nagyon autó függő,hiáa vagy nagyon jó pilóta(pl rosberg) ha sz@rautóban ülsz... (tavaly williams-ben rosberg,nem nagyon jöttek az eredmények, most meg, látod!?)
(#11170) kozmi55:lehet te tudod jól, arra gondolok imolában amikor az időmérőn kicsúszott, rossz helyről indult, a végén megy ugy ment mint egy Schumi
Az S kanyarban hülyére vette Buttont és a verseny végéig Alonso 10 körig tartotta Schumit.
Úgy rémlik, hogy a rá következő évben volt a francia nagydíjon ugyanez fordítva.monzát imolát mindig keverem, pedig... -
Tálydi
senior tag
válasz
#40731136 #11146 üzenetére
Alap...
RTL klub txt-n olvastam, hogy nem mert nyomni a gumik miatt az előző versenyen...
Megint csak 2006.brazil jut eszembe: V8 Bridgestone vs. Michlen, akkor legalább autó verseny volt, nem pedig kitudja jobban beosztania gumit(#11155) gempula:de komolyan, meg tegnap olvastam, hogy gumi szállítóként beléphetaz AVON,Hankook, meg még egy, arra nem emlékszem
r1E3S3E7T:hopp, a kínos baki
-
Ricardo
titán
válasz
#40731136 #11110 üzenetére
Az lenne ha nem állítanák meg. Értem én a biztonság lényegét, de ha rendszeresen annyi eső esik hogy a futamot meg az időmérőt le kell állítani akkor nem sok értelme van.
A keveredés és az eső izgalmat hoz, de egy leintett futam/időmérő nem izgalmasabb mint a Bahreini futam.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest