Aktív témák
-
-
Xirtam
veterán
válasz
shteer #18055 üzenetére
Még JÓ!
Nah vettel remélem elcseszi, falnak megy.
Amúgy a múltheti dologhoz kapcsolatosan. Massa is nagyon jól tudja, hogy ha nincs a Ferrari akkor ő nem versenyez az F1-ben. Nagyon sokat köszönhet nekik, és azt se kell elfelejteni, hogy ezt egyfajta gesztusnak is felvehetné a média. De hát a média mindent felfúj. Amikor Massa elengedte 2007 ben Kimi-t. Aztán 2008 ban Kimi visszaadta ezt bahreinben Massa-nak.... na mind1 Média fúj
-
Pilács
senior tag
válasz
shteer #17111 üzenetére
Ha meglátják nálad az üdítőt vagy a vizet, akkor azt kipakoltatják. Természetesen ha kisebb hátizsákot viszel, azzal nem vacakolnak, akkor kell menni, amikor tömeg van, olyankor kevésbé nézik meg a cuccaid. De hűtőtáskával szerintem elkergetnek sajnos. A jegyen mint ha ezek a dolgok le lennének írva...
-
Nowhereman
őstag
válasz
shteer #16543 üzenetére
Nem is tudom, kotorásszak vissza a régebbi hozzászolások közt, amikor az ilyen korábbanfékezekhogyamásiknakannyilegyen szituk után megindult a qrv@anyád-zápor.
Az egész rohadt szituban az idegesitö, hogy ezek a kicsik kapják a hideget-meleget okkal és ok nélkül ha lekörözéskor valaki veszit miattuk egy tizedet. De ha valaki hátraesik valami oknál fogva, annak kötelezö a legszélsöségesebb modon megkeseriteni az életét - mi szidást is kapott szegény Trulli Monaco után, mert a többi sereghajtoval ellentétben nem pocsékolta és kockáztatta a gumit és a gépet, hogy Lonzival szivozzon. Most Kova már éppen csak nem hös, hogy a kocsi hátuljának feláldozása árán megreptette Webbert. Gasconye meg még meg is dicséri. Az át nem villan az agyukon az ilyeneknek, hogy az egész sokkal csunyábban is elsülhetett volna. Baromira nagy dicsöség lett volna mondjuk egy halálos baleset okozásával megkoronázni az 500. Lotus futamot. -
Motion_Blur
félisten
válasz
shteer #14480 üzenetére
Nem hiszem, hogy hoz nekik +10km/h-t. Az azt jelentené, hogy anélkül 300km/h körüli top speedre lennének képesek.
A versennyel kapcsolatban: azt nyilatkozta Button, hogy az edzés végére nagyon letették az autót (mármint a hasmagasságot), és csak remélni tudja, hogy ez nem fogja magát megbosszulni a futam első felében, amikor is ugye tele van a tank. A 8-as kanyarban ezzel megszívhatják, mert ott végig leér az autó és amúgy is 4 tizedet kapnak a Red Bulloktól. Ha itt sokat veszítenek, nem lesz meg a szélárnyék a hátsó egyenesre.
Nagyon kíváncsi vagyok, szerintem Hamilton versenytempója lesz olyan jó, mint a Red Bulloké.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
shteer #14156 üzenetére
vagy ez mögött is az amerikai kormány, a KGB, az ufók, a szabadkőművesek, az amerikaellenes liga, a partizánok, a mongol hódítók, egy emberfeletti erő, másik dimenzióból érkezett emberek, a navik, a nácik, napóleon, magnetó, egy időutazó terminátor vagy a mexikóiak állnak
Ne becsüld le a sötét erő hatalmát, Luke!
-
ronaldo
őstag
válasz
shteer #13605 üzenetére
Na de ezt nem így kell nézni azért, hogy +4 hely. 4mp-vel volt lassabb akkor, amikor az új csapatok mögött vonatozott. Ha 4-5 kört eltölt összesen a 4 autó előtt (ami valljuk be, simán elképzelhető lett volna, sőt), kb. kört kapna már Webbertől.
Persze félreértés ne essék, én örülök annak ahol van.
Na SC. Kár, hogy Alonso nem nagyon ugrálhat, 16-20 körrel több van a kerekeiben, mint a többiekében.
-
D@ni88
addikt
válasz
shteer #13495 üzenetére
Chandhok és Senna majdcsak hozza a formáját. De még benézhet a Virgin is, amilyen könnyű őket irányítani... Meg hát ott van Alonso is falhoz csapta. Hamilton és Vettel is megcuppantotta már a falat. Benne van a játékba. Meg hát alagút utáni féktávon is szeretnek megpördülni az autók
-
kisza25
félisten
válasz
shteer #13454 üzenetére
ja mondta, hogy volt amikor 30-an köröztek a pályán és azt is megoldották
amúgy régen is voltak ilyen lassú autók pl. sauber, minardi...
aztán akkoriban még a biztonsági öv volt a legnagyobb biztonsági technika az autókban
Tomics :rendezőre visszatérve inkább Webber gyors kőrét kaparta volna valahonnan elő -
wildrain
addikt
Na nehogymár az első évében, az első hétvégén eldöntsd, hogy hiba volt-e.
Egyébként is majdnem egyértelmű, hogy az egész év így fog eltelni. Törni-zúzni fog, talán az aszfaltos versenyeken nem, de ott sem fog nyerni, mindezek ellenére a juniorcsapatban jó helye van.
Idén max egy-egy szakaszon való villantást lehet tőle elvárni, komoly eredményeket, tartós jó helyeket meg esetleg jövő év végefelé. Akármilyen jó versenyző is volt az F1-ben, a raliban legfeljebb egy tehetséges újonc, akit érdemes megjáratni, hogy kiderüljön, képes-e fejlődni. De azért ezt nem hat szakasz után kell eldönteni.
-
törölt tag
Sztem nem...A Citroen zászlóshajója Loeb, cirkálója Sordo, feltörekvő versenyzője Ogier.
Egyszerűen megengedhetik Kimi-t, aki még majd lehet jó is persze..
Most ha belegondolok kiért hagynám ki Kimi Raikkonen-t...illetve P. Solberg-ért kihagynám, de végül is ő is C4-l megy, a következő jelöltem meg Sainz lenne, pusztán érzelmi okok miatt
Egyszerűen belefér. A Ford-nál már nehezebb lenne a dolog, ott sztem Fiesta-t kapott volna (jól mennek)szerk: a gond inkább az hogy sokat kap, 20km-n 30 mp az kicsit sok, de majd meglátjuk hova javul a verseny végére, ez volt az első napja a WRC-ben.
De szal kemény lesz az biztos. -
wildrain
addikt
Nem állt meg alatta a gép, és valószínűleg az autó nem is sérült, csak 25 percig tartott kiásni a hóból. (Ha hihetünk a wrc.com-nak.)
Raikkonen's problems occurred later in the stage, just a couple of kilometres before the finish, when he drove his Citroen Junior Team C4 WRC into a snow bank and got stuck. Like Gronholm he eventually managed to get going again, but the incident meant he completed the stage more than 26 minutes slower than Latvala. The Finn, who was 10th overall on SS5, dropped out of the top 30.
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest