- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
törölt tag
Jó kérdések.
Sztem az elsőre igen a válasz...én úgy gondolom hogy két keverék van, és ezt a tavalyi szabályt azért hozták hogy kicsit megkavarják vele a dolgokat...ez nem hinném hogy változott volna idénre.
és
a másodikra is igent mondanék...pusztán logikából, mert ellenkező esetben előfordulhatna több érdekes helyzet...utolsó pillanatban 0 méteres gumikat raknának fel a PF-be gurulva..stb.
Szvsz azzal kell befejezni amivel elkezdték..mármint nem pont azzal a gumival de azzal a tipussal (lágy /kemény) -
Nem tudom mi volt velük a baj.Kicsit veszélyes,de nem esett senkinek se baja,mert voltak óvintézkedések.A box utcát miért nem szüntetik meg,állandóan elüti valaki a nyalókás ember társát
Meg ilyen drámai fordulat se lesz többKanadai futamot is ezért szeretjük.Már a Livetiming se tudja ki hányadik
-
Oliverda
titán
"De elég rég óta nem Ferrariban ül, mé nem csinált karriert?"
Ahhoz jó autó is kell az meg nem terem minden fán. Button 9 évig vergődött, összesen egy versenyt nyert ennyi idő alatt (azt is némi mákkal) aztán ahogy jó autót kapott a segge alá zsinórban nyert meg VB lett. Egy fostaligával senki sem tud több versenyt nyerni és VB lenni még MS mester sem.
-
Oliverda
titán
Nem tudom hogy mikor meddig volt meghosszabítva a szerződése. Csak úgy meg nem léphet le sosem senki csak akkor ha lejár a szerződés különben csengetni kell milliókat. Elképzelhető hogy amikor szabadan leléphetett volna akkor pont nem volt olyan hely ahova szívesen ment volna, vagy ahol versenyképesebb autót tudtak volna rakni alá. Mellesleg a Ferrari sem nagyon akarta onnan elzavarni egyszer sem ha visszagondolsz...
hunnylander:
Ezen elég jól néz ki a gép.
Na ilyen kis beömlőt sem láttam még.
Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest