- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Miért vagy benne olyan biztos? Hiszen bárki lehet tehetségesebb Schuminál is.
És nem, nem vagyok anti-Schumis, hanem Rosberg a kedvencem. És év elején féltem, hogy Schumacher (és nem sumáker... ki volt ez az idióta, aki kitalálta ezt a nevet...) elveri és derékbe töri karrierjét. Aztán jött Bahrain,
Ausztrália,Malajzia*, Kína. És lőn, valaki gyorsabb, mint Schumacher (azért nem valaki, mert akik jobb autóban ülnek, azokat nem tudom Rosberggel egy kalap alá venni ilyen szinten. Kivéve Kubicát). És aztán jött a magyarázkodás, ezt csak így tudom mondani.
Szóval ne vegyük alapfeltételnek azt, hogy Schumi volt, van és lesz a leggyorsabb pilóta, aki valaha is élt a Föld felszínén.*= itt Schuminak pechje volt, és ezért ez nem mérvadó. Na látjátok még ezt is elismerem
-
Vtwo
senior tag
-
Vtwo
senior tag
-
barnam_
nagyúr
Én azt figyeltem meg, hogy amikor nem történik semmi a versenyen, akkor megbolondulnak, minden hülyeséget összehordanak, míg pl. amikor a futam elején Button nagy hajrában volt, Palik szerintem felülmúlta önmagát, egész jó volt a közvetítés. Kár hogy ez csak 5 percig tartott
-
Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest