- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Xirtam #41250 üzenetére
A Ferrari, de szerintem a McLaren is változtat rajta, mert igaz hogy a fékek és gumik előbb melegednek így fel, de túl is hevülnek ha folyamatosan oda megy a gáz, szerintem a Red Bull félére térnek majd át, ahol a lengőkarok irányítják a hátsó szárnyra a kipufogógázokat. Rugózatlan tömeg terelhet, és a lengőkarok még azok.
-
törölt tag
válasz
Xirtam #41144 üzenetére
Semmi extra, Kubica teljes értékű versenyzőként való visszatérését én is kétségesnek tartom, viszont a lassulás nem annyira kritikus a lábának, mivel kb. kötözött sonkák az övnek köszönhetően.
Az üléspozícióból és a 4 pontos öv miatt, a lába nincs jelentős lassulással terhelve, de taposnia nyilván kell, nem lesz egyszerű....Zanardi is egy csoda volt, de ő sokkal jobb eredményeket ért volna el ép végtagokkal, biztos vagyok benne.
...nem a Brno-i győzelme a csoda szint, hanem a pole-ja, és az egész teljesítmény amit néha nyújtani tudott....fantasztikus volt, de ő ennél jobbat tud, csak hát..
Kubica minden erdménye jó lehet, de már nem hiszem hogy verni képes a mezőnyt.. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Xirtam #41138 üzenetére
Ha Massa éve nem alakulna úgy ahogy azt sokan reméljük, hogy Perez / Kobayashi-t leszerződteti a csapat 1-2 évre.
Kubicával mi a hézet? Tudtommal az elsők között pályázta meg Massa helyét a 2009-es bukás után is. Nem tudod (mondhatod el) véletlenül van-e esély rá? Vágom persze, hogy sérült pilóta mint Massa, meg a
RenaultLotus is valszeg igényt tartana rá, ha jól menne neki, de akkor is.Gondolom nem véletlenül akart Ő anno a Ferrari-hoz kerülni. Biztos van valami belső/személyes indíttatása a csapat iránt.
-
-
Pá
addikt
válasz
Xirtam #40955 üzenetére
"Abból amit eddig láttunk, az autó erős pontja a gumik felmelegítése. Úgy tűnik sikerül a maximumot kihoznunk belőlük az első körökben, amit a tavalyi évben nem tudtunk megtenni. Amikben javulnunk kell az az aerodinamika és a megbízhatóság, mert tegnap és ma nagyon kevés kört tettünk meg" - nyilatkozta Alonso.
"Sajnos már csak két teszt áll a rendelkezésünkre, mert idén eggyel kevesebb tesztünk van, mint tavaly. Szóval Barcelonában maximalizálnunk kell a pályán töltött időt, és talán ez volt az egyetlen negatív dolog a mai nap, hiszen a pályán tölthető nyolc óra alatt csak 39 kört teljesítettünk. Így Barcelonában több, mint 100 kört kell teljesítenünk (naponta), mert az említett körökben szerzett információk értékesek lesznek."
"Azt hiszem, hogy még nagyon az elején vagyunk, és még nagyon sok dolgunk van. Sokkal jobban meg kell értenünk az autót, mert jelenleg körülbelül a 20 százalékát értjük annak, amire szükségünk van. A következő napokban megpróbáljuk jobban megérteni az autó viselkedését. Még sok munka vár ránk a beállításokat tekintve is, mert itt főleg az aerodinamikára koncentráltunk, állandó sebességgel, néhány különböző teszttel, de a beállításokból még sok minden kihozható."
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Xirtam
veterán
válasz
Xirtam #40923 üzenetére
Mind1 nem akarok jóslatokba merülni mert megleszek kövezve. De most vagy túl jó az autó! (tavalyhoz képest) vagy túl rossz.
zuchy Igen utána már én is rájöttem, és nagy vonalakban az autó karakterisztikája követi a tavalyit. Azért ha megnézzük, az autók nagy része csak ráncfelvarráson ment keresztül. Hiszen az RB8-asnál is fellelhetőek tavalyról áthozott idomok. PErsze ez így jó, de a Ferrari most nagy rizikót vállalt. Így akár mennyire is VB várományosnak tartanám őket. Lehet az év végéig sem ismerik ki az autót.
-
Male
nagyúr
válasz
Xirtam #40912 üzenetére
"Azaz amit elmondtam a hét elején, hogy mi a körök számára megyünk."
Ez nem igazán látszik...
Első nap: 69 kör (max 106).
Második nap: 95 kör (max 139).
Harmadik nap: 67 kör (max 125).Ha szándékosan előidéztek hibalehetőségeket, és így ellenőrizték a megbízhatóságot, akkor oké, hogy csak ennyi, mert kevesebb, de sokat érő kör, ha viszont az autót akarták megérteni, és a lehető legtöbb kört akarták megtenni, akkor az eddig nem igazán történt meg...
-
Xirtam
veterán
-
-
rocket
nagyúr
válasz
Xirtam #40786 üzenetére
Whitmars nyilatkozataban az igazsag:
"Elkerülhetetlen, hogy évről évre legyenek olyan csapatok, amelyek éppen új szponzori szerződés küszöbén állnak, ezért a teszteken nagyon gyorsnak tűnnek, az első versenyen viszont már nem. Ezt könnyű megoldani, hiszen az F1-es autók rendkívül érzékenyek a változó üzemanyagszinttel járó súlykülönbségre.
Így nem nehéz mesterségesen egy-két másodperccel gyorsabbnak láttatni az autót a valóságosnál."A Lotusnak mi a legjobb PR? elso teszten elol lenni egy 2 ev utan visszatero pilotaval, ezzel erositik a Kimi hypeot, es a szurkoloikat, akik kozott biztos akad jopar olyan naiv, hogy elhiszi 1 teszt nap eredmenyebol, hogy VB eselyesek
Plusz talan a Langnese es a Finlandia beszallhat meg szponzornak -
Pompi
nagyúr
válasz
Xirtam #40745 üzenetére
Bocs, de ez most, hogy jön ide. Ne süllyesszük erre a dedós, óvodás szintre a beszélgetést. Nem értem, hogy miért védéd ennyire a témát, de fogadd már el, hogy a jelek szerint a többségnek nem tetszik ez a fajta orr-törés, nem csak ezen a fórumon és nem csak a fórumozóknak, hanem F1 berkeken belül sem (lásd pl. Charlie Whiting nyilatkozata).
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest