Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
IRON STORM #40818 üzenetére
Szerintem is, bár itt most a megtett körök száma a mérvadó, technikai nehézségek nélkül.
Közben a RB8 orrán lévő lyuk amely sokak szerint F csatorna, Newy elmondta, hogy a pilóta hűtésére szolgál.
Amúgy azt se értem, hogy csak a RedBull nem volt arra képes, hogy az RB8/STR7-ről normális High Ress képeket közöljenek a kocsiról. Mindegyik annyira MŰ hatású. És ezt minden évben eljátsszák kb.
-
D.Orion
veterán
válasz
IRON STORM #27285 üzenetére
Szerintem megint hatalmas nagy altatás megy a McLaren és a Red Bull részéről is. Időmérőn látni fogunk itt mi még 1:24-es időket is...
Szerk: Pl Vettel most egyik szektorról a másikra képes volt ledolgozni 0.4-es hátrányt. Harmadik szektorban meg feltartották és így is megverte MS-t. Merci megint nagyon csúnyán ki fog kapni az RB-től meg a McLaren-től.
-
Incubus
tag
válasz
IRON STORM #5535 üzenetére
Csatlakozom én is!
-
D@ni88
addikt
válasz
IRON STORM #2884 üzenetére
-
ronaldo
őstag
válasz
IRON STORM #1143 üzenetére
Meg max. 1 kör plusz Kiminek, sajnos... Jó, persze az elmúlt versenyek alapján más miatt is lehet, hogy az előre prognosztizált 1-2 kör nem jött ki (pl. már pont nem tudta megkezdeni a plusz kört, de nem volt teljesen kifogyva az üzemanyagtartály), de valóban lehet a Ferrari motor nagyobb étvágya miatt is. Holnap kiderül.
-
Al_Bundy_v2
csendes tag
válasz
IRON STORM #415 üzenetére
Lényegében teljesen mindegy ki nyert volna.De ha ezt szeretnéd akkor kimondom: igen.
JCoole: A kommentátor hozzáértését azért tükrözi, hogy az első Onboard felvétel Barichelloval készült, aki végig Hamilltont követte. Amikor Button Onboard felvételét mutatták akkor is azt mondta, hogy szerinte Hamilton az a McLarenben.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest