- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #13943 üzenetére
Szerintem nem ugyanaz a kettő. Már többen idézték az ominózus 40.13-as szabályt. Nem tudom hogy ezt hogyan lehet másképpen értelmezni. Brawn-nal karöltve már többször próbálták kihasználni a szabályok adta kiskapukat. Ez sokszor sikerült de most nem jött össze. Egyszerűen erről van most szó.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #13931 üzenetére
Nem ennek fényében kellett most dönteni, de ettől még elképzelhető hogy befolyásolta valamennyire a döntést.
Ohhh...történt már hasonló eset Hamilton-nal is ami ráadásul sokkal vitathatóbb volt és akkor elég sokan azon a véleményen voltak, hogy helyesen döntöttek a bírák. Én most csak ezeknek adok igazat utólag.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #13912 üzenetére
Fellebbez a Mercedes, remélem visszavonják a büntetés. Ez a klasszikus sporttörténelmi előzés pontot érdemel, nem 12. helyet.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #13912 üzenetére
Nekem is örömet okozott, csak baszhatjuk mert a sok elmebeteg a verseny ellen van, ezért megbüntetik azt, aki versenyzik. Bezzeg mikor Hamilton cikázott ész nélkül a célegyenesben, csak egy enyje-benjnyét kapott.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #13726 üzenetére
Igen, a Vettel, Kubica, Massa trióval egyetemben.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #13438 üzenetére
Itt van egy másik stream is tartaléknak, kicsit jobb minőségűnek tűnik.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #13308 üzenetére
Ja, csak arra volt majdnem egy nap....
-
Fortissimus
őstag
válasz
Motion_Blur #13259 üzenetére
gondolom valahol finnorszagban
-
Oliverda
titán
válasz
Ez úgy néz ki mint Charlie.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Egy erdőben, Kimi mögött.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #13252 üzenetére
Isten éltesse az F1-t Nagyon sokáig!
Tényleg esőt mondanak hétvégére?
-
wildrain
addikt
válasz
Ideje nyugdíjba menni.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #13227 üzenetére
Na igen.
Habár egyesek szerint a Mesternek építik az autót a Mercinél. Persze ez csak egy újabb agyszülemény.
"autónk nagyon alulkormányzott - csakúgy, mint az egész idényben" -
proof88
addikt
válasz
mik nem történtek régen, 120 vagy 140 kilós versenyző, meg asszem első monacoi futamon történt, hogy mikor kijöttek az alagútból, jöttek nagy hullámok, egy csomó vizet borítottak az aszfaltra és kb 10-en törték össze magukat, személyi sérülés nem történt mondjuk, de ezt az egyik elöl menő pilóta nem látta, és a következő körben, amikor ismét odaért a helyszínre, szerencsére észrevette, hogy a közönség nem őt nézi, más irányba néztek, onnan tudta hogy baj van és ezért lassított és valóban, látta ő is aztán, hogy mi történt 1 körrel korábban
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #13242 üzenetére
Ah, az brutális lenne.
1,5s -et adna körönként a Merciknek?
Az viszont látszik, hogy Massa megint el lesz verve. RBR meg sumákol. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #13227 üzenetére
Nico 0.130-al ment jobbat mint Schumi, az nem gáz.
P00By: Hiába magyarázod, a tényeken nem változtat.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #13185 üzenetére
Áá, annak a gyereknek nem is Massa az apja, tök más.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #13199 üzenetére
Tavaly 1:14.902 volt a leggyorsabb időmérő Q2-ben, de az 1. edzésen nem is mentek 16 alá.
A 2. edzésen volt 1:15.2. Kíváncsi leszek.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #13197 üzenetére
Sejtettem hogy ilyesmi trükk lesz benne
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Csak nehogy megint leessen a gyémánt a sisakról, azt megint azt keresgetik pár napig mint múltkor
-
Pá
addikt
válasz
Valakinek nincs képe véletlenül az új Merci festésről?
DHL az új szponzor, elvileg az első szárnyon + a karosszérián is lesz logójuk. -
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #13172 üzenetére
Fincsi, csak vasárnapra is maradjon így!
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #13130 üzenetére
Hát gombos ezt a szitut kissé elbambulta. Nem Sumit kéne szidnia. Szidhatja a technikai kiírásokat, a pályát, vagy épp a bambaságát, de Sumit ezért szituért nem kéne. Mondjuk Vettel murisabb volt hasonló szituban - még a pályáról is lemenekült. Hiába, no -Lajoska már jól megterrorizálta a népet...
A linkedet meg törölték. Kezd egyesek agyára menni a jogtulajdonlás. Ki akarják adni DVD-n vagy mi az ivarmirigyem?
-
!Overdose!
őstag
válasz
A boxból való kijövetel valóban szégyenfalas volt. Csak arra tudok gondolni, hogy Button nem hitte, hogy Schumacher kívülről befordul, esetleg még a beszorult kuplungon idegeskedhetett. Ezek persze csak mentegetések, a lényegen nem változtat. A siránkozás meg főleg nem segít, jobb ilyenkor csöndben maradni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Azt meg kell jegyezni, hogy ott Schumi is brutális féktávot vett, rendesen kicentizte. De az biztos, ezt Hamilton nem hagyta volna ilyen könnyen.
És még Button panaszkodott, hogy Schumacher túl agresszív volt.
Otthagyta neki az egész belső ívet, nem szorította le Hamilton stílusban. Button mentette magát, azért sírt futam után.
-
bambano
titán
válasz
Motion_Blur #13104 üzenetére
Ettől még igaznak tűnik az a felvetés, hogy neked nem tetszik... Én is ezt firtattam pár nappal ezelőtt.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #13106 üzenetére
ok végül is igaz lehet
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #13104 üzenetére
Nem is értem miért olvassa ezt bárki is.
Azt meg végképp nem, hogy miért linkeli ide... -
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #12862 üzenetére
-
Tomics
addikt
válasz
muhahahahha. akkor most se lesz RB 1-2
schumi, végre mutasd meg az esőmenő tudásod! -
Viktor77
titán
válasz
Már csak light rain-t írnak.
-
AMD Power
titán
válasz
Nah az kemény lesz...
-
joshua7
veterán
válasz
Igeeen!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Helyes
Várom
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12781 üzenetére
Figyelj, eddig a versenyig pont fordítva volt. Most jött az új autó és hirtelen csodák-csodájára megfordult a különbség. Szerinted ez véletlen?
Amúgy látható volt hogy Rosberg rendesen küzd a túlkormányozott autóval. Egyszerűen szerintem neki a Barcelona-ig használt alulkormányzott konstrukció feküdt jobban és ezzel egyelőre küszködik. Az tény hogy a régi autó alulkormányzott volt. Az is tény hogy MS-nek elmondása alapján is baromira nem fekszik az alulkormányzott autó. Az is tény hogy eddig eléggé küszködött vele. Ezen mit kell még magyarázni meg szépíteni?
BMW001:
"Minardival is jó helyezést ért volna el, mert képes lett volna magára állíttatni az autót."
Ez megint egy olyan dolog ami vagy igen vagy nem és már sosem fogjuk megtudni viszont azt tudjuk hogy a "régi" Mercedes-t nem nagyon tudta vagy tudták ráállítani pedig az jobb volt mint egy régi Minardi.
"Ez a nem mind1, hogy ő fel tudja mérni a hiba okát. A Ferraris éveket meg ne hozd fel, mert ő nem volt olyan szerencsés mint Lewis, hogy egyből TOP autóban ült, segge alatt volt minden, csak mennie kellett."
Látom te csak nem tudsz úgy megírni egy hsz.-t hogy nem építsd bele valahogy Hamilton-t is.
A többire meg csak annyit tudok mondani hogy most 2010-van nem 1992 nem 1998 vagy 2000. Sok embert baromira nem érdekel hogy mit csinált a múltban itt és most kell, hogy mutasson valamit különben megint jönnek a gonosz újságírók és kikezdik aztán lehet nyavalyogni. Ezzel tisztában van ő maga is szerintem mert még egy olyan nyilatkozatot sem olvastam tőle, hogy csak sétakocsikázni jött vissza és lesz ami lesz alapon majd elautókázik valahol mert az x címét meg győzelmét már úgy sem veheti el senki.
"Gondolkozzál, hogy a mai mezőnyből hány ember kezdte ilyen hátráltatott helyzetben az F1-et, mint Schumi?!"
Webber és Barrichello hogy csak két nevet mondjak hirtelen. Amúgy nem kéne ennyire elesettnek és szerencsétlennek beállítani a szituációt. A 91'-es Jordan 5. lett abban az évben a konstruktőri versenyben a 18 csapatból. A 92'-es Benetton 3. lett mint csapat és Brundle a másik autóval 6. lett abban az évben. Nem értem hogy hirtelen miért kell előkapargatni a múltat és bizonygatni olyan dolgokat amik nem is olyanok voltak. Tudom csak nem értem.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12781 üzenetére
Aki olvasta a tegnapi sajtótájékoztatót, az Ross Brawntól tudhatja, hogy miért volt különbség a két versenyző legjobb körideje között.
Q. (Michael Schmidt - Auto, Motor und Sport) Ross, did the package meet your expectations? Did it meet what the wind tunnel predicted? And, secondly, Michael was significantly faster today than Nico Rosberg. Was it due to different programmes or was it a fair comparison?
RB: No, there were different programmes. Nico tried some different changes to Michael, so I think tonight we will put all the packages together and see how we run the cars tomorrow which is obviously how any sensible team runs.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #12764 üzenetére
Jah, hát biztos elég szokatlan. Mondjuk nehéz elképzelni, nekik lehet ez rutin munka. Végül is egyenesekben eddig is sokat variáltak a kormányon, bár ez határozottabban kényelmetlenebbnek néz ki.
-
Male
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12760 üzenetére
A legdurvább szerintem: 1:12, 2:01... erről írtam korábban: még át is nyúl közben jobb kézzel, hogy tekergessen (gondolom fékerőelosztást).
Massánál viszont egyszer sem láttam, ezt a félkezest sem... lehet az övében másik megoldással volt most?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Tyű, ez nem lehet valami kényelmes.
Csak éppen fogja azt a kormányt, elég furán van kialakítva, nem tom hogy ténylegesen mennyit hozhat nekik a konyhára.
-
qestion
aktív tag
válasz
1:37-1:39 mit mond?
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #12755 üzenetére
Tippem: nulla. Sima, száraz, káoszmentes verseny lesz, Alonso időmérőn és versenyen is megveri Massát.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #12755 üzenetére
Jah, kb.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12748 üzenetére
Kábé én is így láttam, javult az autó és szerintem javult MS is. Ő maga mondta, hogy meg kell tanulnia az új abroncsokat, úgyhogy fejlődőképes.
Az autó meg amellett, hogy gyorsulhatott, veszített az alulkormányozottsági hajlamából és ez is segít Schumachernek fejlődni.
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur #12738 üzenetére
Sztem akkor Alonso, Rosberg és Kubica is ugyanolyan hosszú etapon volt, sőt még Button is, csak őt későn kezdtem el figyelni, mert lent volt a listán.
Nah, köszi a linket, mindjárt megnézem az időket.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12738 üzenetére
18 1:25.347
19 1:25.041
20 1:24.910
21 1:25.017
22 1:25.008
23 1:24.899
24 1:25.115
25 1:25.220
26 1:25.478
27 1:25.345
28 1:25.686
29 1:31.269
30 1:25.650
31 1:25.544
32 1:26.039
33 1:26.132
34 1:26.024'Anyagerős gyakorlat', Webber.
Nem mondom, hogy befoghatóak lennének, de a McLaren a második edzésen kicsit elvesztette a fonalat a beállításokkal, meg Buttonra volt kiosztva egy long run, aki visszalassult Hamilton délelőtti long run-jához képest.
PIT: "WE'RE NOT GOING TO HAVE ENOUGH TIME TO MAKE THAT CHANGE GUYS."
HAM:"IT FEELS A LITTLE STIFF."
HAM:"THE CAR FEELS DIFFERENT FROM THIS MORNING." -
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12703 üzenetére
Hamilton már előzetesen örvendezett, hogy idén lesz először olyan McLarenje, amivel padlógázon lehet átmenni a 3-as kanyarban. Már a teszteken használt autó képes volt erre, azóta csak pakoltak rá leszorítóerőt. A 25-ösnek nagyon feküdhet a pálya, ha már az előzetesükben is arról beszéltek, hogy 5 év után újra olyan autójuk van, ami ideális erre a pályára. Persze itt önmagukhoz képest beszéltek, RBR, Ferrari, Mercedes tempóját nem is merhetik előre.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12695 üzenetére
Smedley beszélt Felipéhez, hogy egyes kanyarokban/helyeken még véletlenül se aktiválja a 'stall' állapotot, mert veszélyes lehet, (mert ugye csökken a szárny légellenállása, de a leszorítóerő is). Röviden. De előzetesen is ki lehetett találni, ha valaki már ismeri a kontrollált 'stalling' szárny működését és figyelmesen olvasta a sanghaji és a vairanói Ferrari közleményeket. Sanghajban még csak a paszív hátsó elrendezést tesztelték mérések céljából, Vairanoban már feltették az irányító/kapcsoló csatornát, amit a versenyző kapcsol a jobb könyökével. Komplett McLaren F-Duct, a McLarennél is könyökkel kapcsolnak.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12695 üzenetére
Felipe Massa versenymérnöke figyelmeztette pilótáját, hogy ne hagyja nyitva közvetlenül a féktávig a Ferrari továbbfejlesztett F-csatornáját, hanem egy-kétszáz méterrel korábban tegye lehetővé a leszorító erő termelését.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #12676 üzenetére
szabályos?
-
Oliverda
titán
válasz
Az előző airbox is ocsmány volt de ez még azt s felülmúlja esztétikailag. Bár ez nyilván nem fontos.
Nincs még link?
mod:
A Ferkáról lekerül a barcode:[link]
-
hunnylander
őstag
válasz
Wow! Na ezért szeretem Barcelonát, akármilyen unalmas is lesz a futam.
-
Pá
addikt
válasz
.
-
Pá
addikt
válasz
egészen meglepő újítás
remélem beválik -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12636 üzenetére
Az már rég megvan mivel szerencsére jól ismertem az előadót. Manic Street Preachers - Umbrella (Rihanna cover
). A gugli dob is rá linket ha rákeresel.
Esetleg ha lesz link a klipre akkor majd linkeld már be plz.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12633 üzenetére
Link van-e már?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12633 üzenetére
Bernie ott volt (valamikor a hétvégén). Szerinted megfordult e a fejében, hogy ide kéne hozni az F1-et?
(Elvégre 25 futamos naptár a célkitűzés, afrikai helyszínre is vadászik. Nekem Kyalami ugrik be, csak a hírek szerint le van pukkadva és csődben van.)
Az idei szezonra növelték az F2-es autók teljesítményét, de láthatóan van hátulütője is ilyen technikát sok rutintalan ifjonc kezébe adni. Az (angol) eurosportos szakkomentátor (aki szokta tesztelni az autókat és ő adja meg a hétvégére az alapbeállításokat) mondta, hogy ezek az autók is érzékenyek a másik autó követésre; romlik a fékstabilitás, irányíthatóság stb. Ezt egyesek csak sok lezúzott autó árán fogják kitapasztalni, vagy úgy se. Nem mindenki 'igazi tehetség'.
Ha ez a pálya 'megfelel' FIA szériáknak, mi akadálya F1-et idehozni? (Persze ironizálok.)
De tekintettel arra, hogy az F1-es pilóták mennyivel képzettebbek, lehet hogy végigmennének egy-két light-os SC fázissal vagy anélkül.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12621 üzenetére
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #12540 üzenetére
motion! Valaki megszerezte a jelszavadat, és a neved alatt linkelget!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12535 üzenetére
Pont olyan "szép" volt már akkor is mint most. Nem sokat változott.
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #12532 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a Red-Bull visszahozza.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12449 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #12449 üzenetére
Feltölteném csak nem tudom kivágni mert ez nem AVI hanem MPG. Pontosabban kivágni ki tudom csak aztán nem tudom lementeni, de mindjárt megpróbálom újra.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #12399 üzenetére
Megtaláltam.
40.7 ...
With the following exceptions, overtaking is forbidden until the cars reach the first safety car line after the safety car has returned to the pits.
Ami a .pdf-ben lila, aláhúztam, mert ez jelzi is, hogy változás volt az előző (tavalyi) szabálykönyvhöz képest.
Az első SC vonaltól lehet előzni.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #12375 üzenetére
...ezt azért kétlem mert nem hogy nem került támadó pozícióba, de megelőzte Sutil is,...a vizes oldalról szűken kanyarodva nem lesz jó a kigyorsa...ahogy nem is lett jó.
Vettel ennek a támadó mozdulatnak köszönhetően használta a rázókövet a hajtott kerékkel is, ami minden csak nem ideális ebben a kanyarban vizes körülmények között.
..azt már csak mellékzöngeként hogy mikor Sutil elment neki a célvégi féken, akkor Alonso is megfogta olyannyira jól sikerült magát pozícióba hoznia...és mivel a két autó között kb. 1 méter lehetett még csak erős fék sem kellett volna Hamilton-tól,...pedig még az is beleférne hiszen Webber-re is figyelnie kellett.
Vettel elrontotta a kigyorsot, és rizikós helyzetbe hozta magát..ahogy írtam Alonso vs MS HunRing. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #12362 üzenetére
Nem, valami nem stimmel itt...Vettel megmozdulását nem igen értem, mert elvileg ha Hamilton fékez (mint ahogy Alonso tette MS-l a HunRing-n) akkor Vettel-nek áthajtásos jár SC alatti előzésnél.
Webber elhagyta a pályát, ezért ő kiesik az SC szabály alól.
Amennyiben Hamilton nem ért hozzá Webber autójához csak szorította úgy ez Webber dolga..amennyiben hozzáért akkor viszont óvniuk kellene.
De Vettel nem értem miért támadott, ez a rész elvileg a célegyenesre fordító, azaz korai támadni. -
sh4d0w
félisten
válasz
Motion_Blur #12271 üzenetére
Tréfás. Mint ahogyan az is, hogy a boxutcába vezető csíkon is lehet előzni kanyarlevágással. Arról már nem is beszélek, hogy Palik jól összekevert egy zöld-fekete Lotust egy kék-vörös-sárga Red Bull-lal.
-
Oliverda
titán
válasz
jáájáájááj...pedig én Hamilton-nak adtam volna ezért minimum egy 20 futamos eltiltást...
Na de mindjárt jönnek az önjelölt nagy múltú sportfelügyelők és megmondják a tutit.
-
Tomics
addikt
válasz
sokra mennek vele
áááááh
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #12252 üzenetére
Vajon látta egyáltalán Vettel Hamiltont? Lehet, hogy amikor egymás mellett mentek, Vettel nem is tudta, hogy a másik is ott van.
Szerk: Visszanézve, már látom, hogy tudnia kellett róla, hiszen Hamilton mögül indították el, és látnia kellett, ahogy Hamiltont is elindítják. Utána biztos figyelt rá, hogy hova is érkezett.
-
puttputt
őstag
válasz
Motion_Blur #12252 üzenetére
Schumacher elől...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #12217 üzenetére
Na igen. A 11-es kanyar az még lehetett.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #12233 üzenetére
Hamilton nem előzött, az ő esetüknél Hamilton-Vettel volt a sorrend mikor kiálltak, azaz nem történt pozíciószerzés.
Vettel nem előzte meg Hamilton-t hogy annak vissza kelljen előznie a pit-be hajtva.. -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #12233 üzenetére
Szerintem nem volt szabálytalan, Hami is elhagyta a fehér vonalat, sőt kavicságyat használt a boxba menetre. Ez itt boxban belefér. Sok pályán van a box bejárat ugye közvetlen a pályáról befelé. Ott is mindig átlépik a fehér vonalat befelé, az nem szabálytalan.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #12225 üzenetére
Fogalmam sincs. De majd ha lesznek róla videók, szerintem te is ugyanezen a véleményen leszel, mert számomra teljesen világos a dolog.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12225 üzenetére
Ez jogos. Ott kicsit több és jobb minőségű visszajátszás lehet a bírák előtt.
Viktor77: Lehet, hogy én sem látom jól, de volt vagy 3 kamerállásból visszajátszás, és nekem sem tűnt teljesen korrekt indulásnak. Megnézném még párszor, mert nagyon kíváncsi vagyok. Most nézem, hogy belinkelték, meglesem én is....
BMW001: Most már ezt is tudom.
-
wildrain
addikt
válasz
Visszanéztem, és szerintem egyértelműen összeértek. Webber nem csúszott meg, hanem Hamilton támasztotta meg magát rajta.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #12219 üzenetére
Hamarosan kiderül.
Szerintem itt Webbo volt a béna...
-
Viktor77
titán
válasz
De akkor Vettel meg mindkettőjüket. Asszem ő volt ott harmadiknak.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #12194 üzenetére
Ha jól emlékszem, tavaly vagy tavalyelőtt valaki Spaban kapott egy figyelmeztetést azért, mert a boxba a vonalakat keresztezve ment ki, hasonlóan ahhoz, amit most Hamilton produkált. De az lehet, hogy nem versenyen volt, hanem edzésen, és nem kiélezett helyzetben talán nem kéne ilyet csinálni, mert balesetveszélyes.
A másik esetet, a SC kimenetelekori előzést én úgy láttam (de újra kellene nézni), hogy Webbert kiszorította Hamilton a pályáról, ami azért elég necces eset.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #12174 üzenetére
Ezt várom már én is egy ideje.
Sőt öszintén szólva én szívesebben látnám a csapatnál Kubicát, mint őt. És talán pontot is többet szerezne. -
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #11916 üzenetére
A következő versenyen jobb lesz!
Anno a Ferrarit is addig fejlesztette, amíg top nem lett. Csak idő kérdése.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #11916 üzenetére
Még belejöhet. Viszont a Merci remekül fejlődik, pedig (állítólag) jelenleg még nem ideális a súlyelosztásuk. Ha jön a nagyobb tengelytávú és karcsúbb autó, veszélyesek lehetnek.
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur #11862 üzenetére
Én valami olyanra tippelek, hogy a szárny élén nagyon kicsi lyukak vannak, szinte csak perforáció. Ezen csak nagy nyomás esetén megy át jelentős mennyiségű levegő, tehát nagy sebességnél. Az biztos nem lehetséges, hogy valami rugós, billenő szelep van beépítve, hiszen az mozgó aerodinamikai alkatrész lenne.
#11863 Oliverda: Természetesen nem tény, de ugye mindenhonnan az folyik, hogy térddel nyitják-csukják a bemeneti nyílást. Ezek szerint nem.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #11867 üzenetére
Belelátsz a tankba?
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11867 üzenetére
Szerintem ezen a hétvégén lesz először olyan jó a mester, hogy öröm lesz nézni őt.
Lonzi mindig esélyes, és Hami is ott lesz. Vettel is jó lesz.Őket tartom a legesélyesebbnek.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #11862 üzenetére
Pontosan. Elvégre nagy sebességnél van szükség rá.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #11851 üzenetére
de ezt nem értem.az összekötő lánc meghibásodása nem tépi le a 2 kereket. főleg nem egyszerre.
-
Miv
tag
válasz
Motion_Blur #11844 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
Motion_Blur #11788 üzenetére
On board nagyon durva.Ezt 50 körön keresztül
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #11786 üzenetére
Az ausztrálok nincsenek meg?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #11740 üzenetére
Csináltam egy agresszívebb textúrájú változatot is.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #11723 üzenetére
Lesz 'mindenkiről', csak mára ennyi.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #11705 üzenetére
én azt hittem, hogy kézzel csinálta, na mindegy
bocs hunny -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur #11591 üzenetére
Ez van csak.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #11564 üzenetére
Nem itt.
Ausztrália-ban.
Akinek írtam az talán érti.
mefistofeles: Maradjunk abban a bírók szerint szabálytalan volt. És hogy ha még egyszer megcsinálta volna, akkor nem ússza meg bünti nélkül. De szerintem kár ezen itt ennyit rágódni.
Ezt olvastátok? A5 Szubjektív - Melbourne-i Görbe Tükör
A cikk író sem Hami drukker. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #11561 üzenetére
Beavis és Butthead... Sokszor olyan mintha ők nem is látnák és hallanák a versenyt.
-
válasz
Motion_Blur #11252 üzenetére
Ecclestone 16:50-re rendelte meg az esőt.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #11229 üzenetére
Ezt írtam?!
Komolyan mint ha nem is olvasnád amit írok, ...én kíváncsi vagyok hogyan viselkedik ez az új szabály.
..és meg kell mondjam eddig nem olvastam olyat ami miatt ez változna, szal értem én hogy piszok nagy az oltási kedv, de ha érdemben akarsz a témával foglalkozni akkor érdemi dolgokkal hozakodj elő.
Írtam mit gondolok, sztem száraz verseny esetén száraz pályára alkalmas gumival rajtolnak el.
De a két időjárás változás egyáltalán nem ugyanaz. Az egyiket meg lehet indokolni a biztonsággal mivel a slick felfut a vízre.
De a vizes gumi alkalmas száraz pályára...semmiféle biztonsági oka nincs hogy a szabály ne kötelezze őket erre.Nem érdekel hogy Czollner mit mondott és miért mondta, meg hogy most le van hülyézve vagy sem, nem birka vagyok aki kolomp után megy...
Amit olvastam, mármint attól aki foglalkozott is a témával, nemcsak rohant hülyézni, hogy amennyiben szárazat tesz fel valaki a versenyre akkor azt kell feltegye tipusában, amivel a qual-n futott.
Na most itt senki nem futott slick-n az időmérőn ha jól tudom.
..
Azaz még mindig látom a szabályban a hézagot.
Azért írtam hogy a szabályok felől közelítve akár lényegtelen is lehet az a különbség hogy vizesen (gumival-beállal) lehet száraz versenyt futni, de szárazzal nem lehet esőset, ha valahogy úgy van megfogalmazva, hogy amennyiben a qual és a verseny között eltérő felületű abroncs ajánlott a gumiszállító szakembere Illetve a versenyigazgató által, akkor a szabály elveszti a kötelező jellegét.
..vagy esős qual esetén is hatályon kívűl kerül.. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #11229 üzenetére
Gyula hülyesége ragályos...
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #11178 üzenetére
Holnap szerintem az lesz, hogy ha esővel indul a rajt, akkor futam közben véget ér az eső és amikor már mindenki kijött másik gumiért, és már Alonso és Massa is körök óta panaszkodnak, hogy szétmennek az eső gumik a felszáradó pályán, akkor talán megengedi neki a csapat, hogy bejöjjenek gumiért. Aztán pont akkor ered majd el megint az eső.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest