Hirdetés

Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Motion_Blur #11229 üzenetére

    Ezt írtam?!
    Komolyan mint ha nem is olvasnád amit írok, ...én kíváncsi vagyok hogyan viselkedik ez az új szabály.
    ..és meg kell mondjam eddig nem olvastam olyat ami miatt ez változna, szal értem én hogy piszok nagy az oltási kedv, de ha érdemben akarsz a témával foglalkozni akkor érdemi dolgokkal hozakodj elő.
    Írtam mit gondolok, sztem száraz verseny esetén száraz pályára alkalmas gumival rajtolnak el.
    De a két időjárás változás egyáltalán nem ugyanaz. Az egyiket meg lehet indokolni a biztonsággal mivel a slick felfut a vízre.
    De a vizes gumi alkalmas száraz pályára...semmiféle biztonsági oka nincs hogy a szabály ne kötelezze őket erre.

    Nem érdekel hogy Czollner mit mondott és miért mondta, meg hogy most le van hülyézve vagy sem, nem birka vagyok aki kolomp után megy...
    Amit olvastam, mármint attól aki foglalkozott is a témával, nemcsak rohant hülyézni, hogy amennyiben szárazat tesz fel valaki a versenyre akkor azt kell feltegye tipusában, amivel a qual-n futott.
    Na most itt senki nem futott slick-n az időmérőn ha jól tudom.
    ..
    Azaz még mindig látom a szabályban a hézagot.
    Azért írtam hogy a szabályok felől közelítve akár lényegtelen is lehet az a különbség hogy vizesen (gumival-beállal) lehet száraz versenyt futni, de szárazzal nem lehet esőset, ha valahogy úgy van megfogalmazva, hogy amennyiben a qual és a verseny között eltérő felületű abroncs ajánlott a gumiszállító szakembere Illetve a versenyigazgató által, akkor a szabály elveszti a kötelező jellegét.
    ..vagy esős qual esetén is hatályon kívűl kerül..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák