- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
JColee #39769 üzenetére
Én csak a szolgáltató oldalán olvastam a paksamétában, hogy m1HD 1440*1080i, ahogy az összes többi HD adásnál is ez van feltüntetve.
Nem tudom, hogy valójában hogy van...
Illetve egy meg nem nevezett oldalra felkerült egy ilyen felbontású m1HD-ről házilag felvett természetfilm.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JColee #39769 üzenetére
Szinte minden csatornán ugyan ez van: RTL Klub, TV2 is 720x576, és szét van húzva 1024x576-ra. Duna HD is 1440x1080, akárcsak M1,M2. Ettől függetlenül olyan a minőség (ha az anyag is olyan) hogy megszólal
Gábor Wéber (FB)
Bocs mindenkitől a titkolózásért, de eddig nem beszélhettem róla, mostantól publikus: 10 év RTL Klubot követően az M1-en folytatom, mint F1 szakkommentátor.
Ausztrália, Malájzia és az európai futamok biztos a helyszínről, a többit majd meglátjuk.
végre nem egy kib*szott liftből!!!!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
JColee #39379 üzenetére
Jó cikk, nekem legalábbis tetszett, köszi
Kérdés:
Nem tudtok tanácsot adni, hogy honnan tölthetnék le futamokat? Hogy bonyolítsam a dolgot:
- lehetőleg 720p, de inkább 1080p minőség
- lehetőleg BBC hang, ami még jöhet az a magyarIgazából BBC szinkron kéne majdnem mindenhez, kivéve a Palikos futamokat. Amit most mindenképp meg akarok találni, az a 2006os Brazil, magyarul - ebből gondolom nem lesz full HD, úgyhogy ebből kéne egy Palik és egy 1080p verzió is. A többi lehet angol is.
Előre is köszi, ha tudtok segíteni
-
törölt tag
válasz
JColee #39246 üzenetére
Nem kizáró ok, elolvasva a cikket:
"..A spanyol El Mundo Deportivo és az olasz Italiaracing is arról számolt be, hogy a 2007-es világbajnok nem kért teljesítményétől és más tényezőktől függő bónuszokat, ehelyett a Genii Capital tulajdonában álló csapatból kért egy szeletet."Ez amúgy is egy érdekes mondat, oké..szoktak kérni bónuszokat, de nem tudom a jövőre nézve milyen célkitűzéseket fogalmaztak meg....szal egész jó üzletnek tűnik azokról lemondva inkább részt szerezni a csapatban
-
quby
őstag
válasz
JColee #39186 üzenetére
Szerintem fizetős vendégek ültek az anyósülésen. Merthogy ha jól gondolom ez valami jótékonysági cucc. Azon elmélkedtem a verseny közben, hogy menyit lennék hajlandó fizetni azért, hogy mondjuk egy Sumi vs Gombos tétfutamon beleülhessek valamelyik KTM-be.... Aztán rájöttem hogy már attól is a falnak mennék örömömben ha csak ott a garázsban közel mehetnék hozzá.
Monnyuk itt a csajszi nem gyengén élvezi....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
JColee #39032 üzenetére
Se a számokat, se a statisztikákat nem nagyon bújtam, csak leültem hétvégente egy kiadós 2 órás alvásra...
Illetve azt tudom, hogy amerikában nagy rettegés van... Sehol sincs 13. utca, 13-as ház/ajtószám, de még a 13. emeletet is kihagyják...
Nem gondoltam, hogy itt is megy a para... Talán azért, mert a 13. házszám alatt lakok.
-
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
JColee #38385 üzenetére
hát ne haragudjál de én simán bementem volna oda ......
mindenki elcsöppent meg benedvesítette a bugyiját amikor látták hogy jajj fűre lépett és ott előzött, közben hót alap dolgot tett ... ez az én személyes magánvéleményemszerk.: meg egyébként is lehet h épp összeveszett a barátnőjével és ragequit-telni akart de így össze is jött neki a produkció
-
válasz
JColee #38160 üzenetére
Hát ha ő nem lenne,már jobbak lennének a futamok
Még a VB nyílt lenne.Nem lenne ennyi Vettel buzulás sem,ami szoc probléma,de már zavar,lásd D@ani88-t
D@ni88:
Motion_Blur: Nem nehéz elhinni,de valami oka van,hogy egyes években az egyik csapat átlagon felüli autót hoz össze és tönkreteszi az egész évet.Ezt nehéz elhinni.
"Érdekes hogy pl. BBC-n Brundle, DC, Eddie Jordan és többi szagértő nem fikázza folyamatosan Vettelt, hanem elismerik azt a teljesítményt amit nyújt... nekik talán egy kicsit több háttérinfójuk van véleményt alkotni, mint nekünk."
Azért a pénzért én is utánanéznék és szeretném az V1-et isPumPi: Azt se tetszett.Nem is mondtam,hogy olyan éveket szeretnék látni.
Én csak F1-et szerettem volna látni,nem elveszett ereklyék fosztogatóit(megtalálnak egy kincset,ellopják,bezárják őket,kiszabadulnak,visszaszerzik a kincset és odaadják a múzeumnak ala az összes részben)Már az F1 is ilyen.
-
válasz
JColee #38137 üzenetére
Ebben az évben 14x volt első az időmérőn.
Hányszor hibázott?Egyszer sem,mert első lett 14-szer->Na már most,aki a határon autózik az általában hibázik. Egyszer biztosan,Vettel nem hibázott eddig.Vagy robot,vagy a kocsiban annyi van,hogy nem kell határon autóznia.Én az utóbbira tippelek.Alonso-t többre tartom Vettel-nél,mert hiába nem nyer,szerintem jobb pilóta,mert többet autózik a saját képességei határán.
Q1-ben meg minek erőlködjön,kíméli a gumikat,amit olyan jól ismer.Lehet,hogy a RedBull cheatel és emiatt olyan gyors a Fettelke.Bár ezt nem tudja senki sem bebizonyítani.
De tény,az F1-et évről évre egyre jobban megölik.Hülye szabályok és unalmas versenyek.Sokan ennek még örülnek is,hogy Vettelke nyer,mert az olyan jó.Dönti a rekordokat ellenfél és erőlködés nélkül,ami hol ér fel akár MSC-Hak párhaccal.Sehol,így a rekord is annyit ér.Az egész haláli,őszintén.
Ezen már nem tudok mit nézni.Holnap sem nézem.Spoiler:
Alonso lerajtolja Webbert.
Vettel megőrzi a pole pozíciót és Hamilton,Button fogja követni.
5-8 kör alatt,Vettel 2-3 másodperc előnyre tesz szert,ami a 2. kerékcserére már 5 másodpercre nő majd.
Az első kerékcserét Webbber és Hamilton fogja kezdeni.Őt követi majd Vettel és rá 2 kör múlva Button.Aki így feljön a 2. helyre.
Webber az első kerékcsere után visszaelőzni Alonsot és a futam végére már Hamiltont is megelőzi.Végeredmény:
1, Vettel
2, Button
3, Webber
4, Hamilton
5, Alonso
6, Massa
7, Rosberg
8 SchumacherHa igazam lesz én leiszom magam
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
JColee #37489 üzenetére
Az ütközés előtt is lassabb volt mint Button majd 1s-el... És Massa -ról is leszakadt.
hoffman_: Ezt én értem... De mióta is tart az e mögé bújás? 2 éve már, hogy ez a kifogás. Előtte az volt, hogy megromlott az apjával a kapcsolata. Szvsz, a végtelenségig ez nem folytatható.
-
törölt tag
válasz
JColee #37029 üzenetére
Nézd, majd válaszol rá az aki írta, de sztem nem az volt a lényeg hogy haljanak meg az F1-ben....puhapé arcok...a biztonsággal az a baj, hogy ha túlzásba viszik azzal élményt vesznek el tőlünk, és sokszor lehetőséget a tehetséges de gyenge autóban ülő versenyzőktől.
Nem akarok vitát gerjeszteni, mert a biztonsággal szemben nem lehet nyerni...elég hozzá egy ilyen eset mint a mai, és nincs érv ami megállná a helyét...szal biztos bukó a veszélyesebb versenyek mellett kardoskodni.
De az tény hogy verte már le nálam a lécet egy két olyan futam, ahol vártak míg alábbhagy az eső, illetve SC mögül köröztek meg rajtoltak.....miközben régen ez nem volt divat, meg teljes pályás sárga zászlózás mert valaki a bukótérben landolt, a fizetős pályák amik lehetőséget vesznek el az izgalmas vonalvezetésű pályáktól, a fizetős versenyzők, az alibiző versenyzők....
..komolyan amióta 'olcsóbb' lett az F1 több a fizetős versenyző mint előtteszerk: a 'fizetős' versenyzőt az erősebb szponzorokkal értem...manapság az is egy 'kvalitás' a versenyzőnél, hogy mennyi pénzzel tud érkezni.
-
törölt tag
válasz
JColee #37021 üzenetére
A "plebsnyomorító" alatt sztem sem F1-s arcokat értett...egyébként meg csak a tökös arcok kiszorításáról volt szó (ha azt nézzük pl Bourdais mekkora jót ment a V8sc-ben akkor van is benne pont).
Szal a 'plebsznyomorító' az vagy világnézeti, vagy politikai neheztelésre utal...ami sztem majd mindenkinek van. Sic' valóban egy sportot és a világot szerető szerethető figurának tűnt így távolból, nagy veszteség a technikai motorsportnak, a motorozás világának -
MPowerPH
félisten
-
Pá
addikt
válasz
JColee #36833 üzenetére
Kicsit bővebben (angolul, képekkel)
Scarbs is fog róla blogolni, amint rájött, hogy mire jó egyáltalán.
-
kukinyo
addikt
válasz
JColee #35225 üzenetére
Ha valamit Vettel csinál akkor egyből "semmi nem volt".Sima szélárnyék,jobb kigyorsítás.Ez nem a pilóta érdeme?Vagy az az autó magától tudja mi a dolga? Végre megmutatta a kétkedőknek hogy ő is tud valamit.Bár eddig is tudott.Azt a polt meg kell szerezni,a versenyen az autót be kell vinni a célba.Ez "csak" ennyi.
Annak viszont nagyon örülök hogy hami nem lett még csak dobogós se.Nem érdemli meg.
Button ismét nagyot ment,Shumiról nem is beszélve.Leiskolázta a tanuló vezetőt. -
-
attisx
addikt
válasz
JColee #34787 üzenetére
Hát azért nekik sem sikerült teljesen. Legalábbis nálunk (műholdas Digi, a TV automata módban) 4:3-ra van széltében összenyomva a 16:9-es kép, a retek klubnál meg körbe fekete keret. Érdekes módon a Spectrum, m1, m2, duna, eurosport, stb képes megoldani ezt a rendkívül bonyolult feladatot...
-
kisJack
aktív tag
válasz
JColee #34571 üzenetére
Schuminak volt még egy nagyon durva átgázolása a mezőnyön, talán '06-ban volt az hogy Monacoban az időmérőn keresztbeállt, így Alonso nem tudott már gyors kört menni, Sumákot pedig megbüntették, csak a boxutcából rajtolhatott el. Ha jól emlékszem végül negyedik lett, ami Monte Carlo-ban már húba*meg kategória!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bittorrent topik
- Autós kamerák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest