- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Oliverda #43907 üzenetére
Az eltérő motorok miatt -gondolom- bizonyos vezérlési beállítások szabadon módosíthatók.
Maga az egységes ECU anno -tudtommal- nem jelentett mást, minthogy mindenki ugyanazt a HW-t/SW-t kapta, azzal kellett dolgozni. Gondolom a könnyebb ellenőrizhetőség/összevethetőség volt az érdek, hogy ha senki se tud SW-esen belenyúlni, csak a beállításokkal/profilokkal játszhat.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Oliverda #43866 üzenetére
Nem, kedves házigazda. Ez a mondás a világ top3 félreértésének egyike.
Az igazi mondás úgy szól: Halottról csak jól, vagy sehogy. Magyarán szólva bármit lehet mondani, ama igaz.
Olyan ez, mint a húsvéti nyúl, ami azt hiszem egy vers félrefordításából jött, aztán szépen elterjedt szájról szájra...
-
raczger
őstag
válasz
Oliverda #43862 üzenetére
Mint írtam erős túlzás lenne bárkiről is azt állítani, hogy a legjobb így én nem tudom eldönteni, hogy ki lehet a legjobb, de ha muszáj lenne választanom a jelenlegi mezőnyből (és persze a mai korra nézve), talán Vettelt vagy Buttont mondanám, annak ellenére, hogy 9 éve Kimi fan vagyok. Sokan biztos csodálkoznak, hogy Buttont írtam (visszaolvasva többen is középszerű pilótának tartják), de amire az elmúlt években képes volt, az szerintem nem semmi és különösen tavaly fejlődött sokat. Meg az, hogy gyors tud lenni és közben képes kímélni a gumikat, szerintem elképesztő.
Azért régen az a 100 lóerő különbség nem volt kevés. Na meg mint tudjuk esős időben egy roszabb autóval a tehetségesebb pilótáknak több esélyük van előreverekedniük magukat, mint szárazon.
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
hoffman_: Most kezdi a 6. évadját. Tavaly egyértelműen esélytelen voltak a McLarennel a vb-re, illetve helyesbítenék 3-ra, mert 2009-ben is elég gyenge kocsi volt alatta. Hiába van ott az a majdnem, mondhatni, ő is csak éppenhogy megtudta szerezni a vb címét.
-
DemonDani
addikt
válasz
Oliverda #43803 üzenetére
Teljesen jó gondolatok, közvetítés alatt is mondjon majd ilyen jókat és akkor okés lesz, persze nehéz az egész versenyt mint statisztikai halmazt élőben kibogozni...
A box nekem is feltűnt... csak lestem hogy mi művel a redbull
árnyéka volt önmagának Mercit nem figyeltem, ehet nem is mutatták de ők voltak a 2. legjobbak tavaly
-
Peat;)
veterán
válasz
Oliverda #43752 üzenetére
Pilóta ügyileg is hasonló a különbség, Maldonado javára. Első évében gyakorlatilag ugyanazt nyújtotta mint Barika, ráadásul egy benga állatnak néz ki és pár kilóval nehezebb gondolom. (bár lehet az arcszerkezete miatt van ez az érzés) Baromi jó fizetős pilóta, nagy "vásár" volt, én nem is emlékszem ilyenre.
Én Sennát nem tudom megemészteni. Az a kis gilisztagyerek egy dologra jó: túrni kifele a többi pilótát meg barátok közt sorozatos Ramónát szédíteni. (ezért még irigylem is mondjuk)
-
PazsitZ
addikt
válasz
Oliverda #43657 üzenetére
Egyébként nem tudom miért vagytok annyira meglepődve.
Mindig fikázzák és próbálják betiltatni a leggyorsabb autó fejlesztéseit.
A leggyorsabbnak ez meg nem tetszik.
Most csak a szerepek változtak úgy tűnik.
Egyébként én remélem nem tíltják be, úgy valamivel izgalmasabb lesz az idény, remélhetőleg. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Oliverda #43657 üzenetére
Szerintem is buziskodnak, nem szeretem az ilyet, de az igazat megvallva, én is buziskodtam velük tavaly. Mindenesetre én kardoskodnék a Merci ellen, még csak nem is a fő rivális csinált valami forradalmit. Arról nem is beszélve, hogy pik-pakk le lehet másolni ma már mindent. Csinálja meg Horner a jó kopit, ha akkora zseni.
-
-
-
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda #42828 üzenetére
Hát igen, néha egy egy kulcsember érkezése cserélése nagyon sokat képes dobni egy egy csapaton. Én kívánom, hogy év közben Domenicali elmenjen. Pat Fry és Tombozis is.
Gyerekek ez így nem megy ezt be kell látni. Luca is beböfögi, hogy senkinek nincs veszélyben a munkája. De igen is azt kellett volna, hogy gyerekek nincs mese, vagy eredmény vagy mentek aludni. Tavaly érdekes módon letudta őket hurrogni, hogy mi ez a szezon? Ez a nagy neves Ferrari? És félreteszem én is a nagy büszkeségemet ahogy az egész csapatnak kellene. Mert ősszinten egy vörös ördögnek a homlokán egy telivér csődörrel a 5. helyen kell autóznia?
Egy ezüst nyílnak küzdenie kell egy jött ment energiaital gyárral? Lehetek én a mostani hozzászólásommal káposztalé. De az F1 autógyárakról szóljon könyörgöm. Nálam ez az idill, és az hogy Mclaren Vs. Ferrari mindenek felett a két legrégebbi csapat. Legnagyobb ellentétek szürke és a vörös. Hát ezt akarom. És ami tavaly is volt, hogy egymást kérdezgették a csapatok, hogy kellene megfogni a RedBull-t erre én egyre kevésbé vagyok kíváncsi. De arra is, hogy egyes csapatok szenvednek. És itt az FIA is közrejátszik az idióta szabályokkal.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #42799 üzenetére
Rugó ellen véd, de nem vééjd...
-
horvathd
aktív tag
válasz
Oliverda #42799 üzenetére
From 2011, helmets will feature a new Zylon strip across the top of the visor to enhance protection significantly. The strip, which is 50mm tall across the full width of the visor, overlaps the top 25mm of the visor itself and extends 25mm above the helmet shell edge. The strip adds about 70 grammes to the helmet, but doubles the impact performance of the visor.
-
callmeakos
veterán
válasz
Oliverda #42673 üzenetére
1. mostantól körülbelül minden 5. boxban felvett percben az új orrokra fognak közelíteni.
2. messziről nem is olyan rondák ezek az "izék"
3. Amikor kijött a Raikönen és kiírták a nevét felfigyeltem valamire. Lotus Renault volt kiírva. Tudtommal a csapat hivatalos neve Lotus F1 team.... Vagy rosszul tudom?
4. mostantól masszív Raikönenről való karattyolásra kell számítani....Így visszatért úgy visszatért... -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Oliverda #42620 üzenetére
Mindamellett tényleg sok a kéretlen megmondóember.
giigz: Nyugi. Ezek a cikkek csak azért születnek, mert Schumi nevével együtt szerepelni reklám. Nincs értelme ezen kiakadni. Ha nyomon követed az eseményeket, pontosan tudni fogod, hogy hol állnak a csapatok technikailag és hogy állnak a pilóták.
Az öreg rafkós, és Brawn-ba is van még szufla. Erre jó bizonyíték volt a Monaco-i utolsó körös előzés, vagy az Indiai rajt, ahol az öreg megtartotta a KERS-t a hosszú egyenesre.
Én idén mindenképp dobogón szeretném látni őket, még akkor is, ha csak néha-néha csípik el az alsó fokot. És persze hatalmas rajtokat a vénembertől.
-
-
Qorthral
őstag
válasz
Oliverda #42089 üzenetére
Jóféle kell legyen, mert a hatása frenetikus néhány hsz-t látva...
Btw szerintem idén a Lotus és a Merci fog várakozáson felül szerepelni...
A McLarent a RB elé várom, ha nem is feltétlenül kapásból, de év végére. Valószínűnek tartom, hogy idén egy erősebb Webbert fogunk látni, aki még ha nem is lesz képes rendszeresen verni Vettelt, de eléggé meg fogja nehezíteni a dolgát, így a Meki párosa előtt adódik a lehetőség. Hamiltont erősebbnek várom, mint Buttont, szerintem most helyre áll a világ rendje és nem a gumimágus lesz a gyorsabb(Bár jónak tartom Buttont, Hamilton bőven jobb képességű, csak még mindig nincs egyben.)
Alonso éve hasonló lesz szvsz, mint a tavalyi volt, néhány dobogó egy arra sem alkalmas autóval. Jó lenne egy erős Ferrari és hármas versenyfutás a VB címekért, de ha már Fry is elismeri a gondokat, akkor ott tényleg baj van. Egyetértek Olival btw, mikorra a Ferrari megközelíti az élen álló kettőst annyira, hogy Alonso zsenialitása elég legyen a futamok behúzására, már késő lesz.
A FI és a Sauber is erősnek tűnik, sőt, a Torrot sem írnám le, bármelyikük okozhat meglepetést, de nagyon szorosan állnak szerintem.
Még egy tipp a végére: 2012-ben Raikkönen és Schumacher dobogót is láthatunk (60%-60%), valamint lesz Alonso futamgyőzelem és nem zárom ki az első Rosberg győzelmet sem, mondjuk 25%. -
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda #42050 üzenetére
Iszom szavaidat.
Ha jövőre folytatják a konstrukciót talán versenyképes lesz. De a VB autó már egy kiforrt példány . . . hiszen 3. éve ez a RB megy. Nem lett volna ezzel probléma 2008-ig amikor még voltak tesztek. Beleölnek több száz milliót és ott a VB mert halálra tesztelik magukat. De már külön teszt csapat sincs mint anno.
D.OrionPersze ez mind erős magánvélemény, nem értek sem az aero-hoz sem a telemetriához, csak ránéztem a kocsira és azt mondom amit abból látok.
-
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda #42044 üzenetére
Irónia
Beállítás tekintetében még jól jöhet ez a 2 hét. Albert Park-ra mindenki gyorsulni fog. Kivétel a HRT és a Marussia. Megközelítőleg ezen a héten kielemzik az adatokat, péntekre szimuláción tesztelik majd jövőhét kedden már útnak indulnak a csomagok Melburne-be.
DemonDaniNem lenne rossz, de akkor szándékosan lassan mennének.
Inkább vissza a 2004/2008 as formákat. Sose felejtem el Suzuka/Imola Alonso vs. MSC.
-
wildrain
addikt
válasz
Oliverda #42012 üzenetére
Elhiszem, hogy sokra tartja, de ahogy beszél.
Szinte levegővétel nélkül mondja el százszor, hogy Räikkönen milyen ász.
De azért van benne érdekes rész is, amikor azt mondja, hogy "He's supersmart".Valószínűleg sose derül ki véglegesen számomra, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy valójában okos, átlagos eszű, vagy segghülye.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #41997 üzenetére
Szerintem is, elég megnézni ezt a képet: [link]
Xirtam: én át szoktam futni őket, de annak hiszek amit látok, és az nem tűnik valami kifinomult megoldásnak... a 3 csonkos megoldást amihez ugye teljesen új hátsó borítóelemek kellenek meg mikor fogják majd kitesztelni? péntekenként?
-
Motion_Blur
félisten
-
-
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda #41897 üzenetére
Ebbe kár belemenni. Nem él senki örökké. Változnak az idők, egyszer lent egyszer fent. Nem VB autóból nehéz VB autót csinálni. Hanem versenyképtelen autóból, alakulatból, újra dicső csapatot és VB autót csinálni. Mindig megvan , hogy melyik csapat kapja el a legjobban a szabályokat. Kik a legügyesebbek ez a sport erről szól. Ettől kétlem, hogy a Ferrari elveszíteni a nevét. Vagy a legendát. Aki nem ért velem egyet, az hülye. Már bocsánat.
-
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda #41893 üzenetére
Érdekes Ferrari-s szerelő kezében nem látok fényképezőt. Szóval lehet ezt normális keretek között is végezni. Meg pofátlanul, ahogy a McLaren csinálta 3 szerelő + 1 fényképező. Vagy ott a régi kémbotrány.
Máté94Látom sikerült a lényeget elkapni.
OliverdaVagy-a Alonso nálunk nem volt ilyen gyors. Albumhoz új futókat készítettek.
-
Apika
addikt
válasz
Oliverda #41893 üzenetére
Nagyon tapadt rá a védőjátékos...
És a visszavágó...
-
-Mike-
addikt
válasz
Oliverda #41840 üzenetére
Új első légterelő. (ez már lőni is tud)
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #41700 üzenetére
Tesztidőszakban még elmegy, ha élesben hullik szét az autó minden második versenyen na az a csúnya... amennyiben idén is megbízhatatlan lesz a Lotus, az mekkora önigazolás lesz majd azoknak akik szerinte anno Kimi hajtotta szét az autókat, mert falábú, mint Mansell (by Dávid Sándor)
Pitterix: jól érezted Te azt..
-
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda #41667 üzenetére
De nem is a bal keze, hülyeséget beszélek. a jobb keze sérült. Plusz januárban megint műtötték a lábát mert elesett. Amúgy volt szó arról, hogy jön a Ferrari-hoz tesztelni a nyáron a régi F60-ast egy V6 turbó motorral. Ez kacsa, nem fog jönni. Sőt Massa helyére sem akarják. Ezt pedig Domenicali mondta a saját szavaival. Hogy nincs helye a Ferrai-nál.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Oliverda #41629 üzenetére
Szerintem azt a Farkas Péter vitte magával az origo-ra. [link] Legalább is azóta itt vannak az összesítések, meg azok hosszabb elemzések, stb.
A5 egyébként van hogy több nap késésben van, van hogy 1 angol hírt 3-ba hoznak el, folyamatos elgépelések, néha pont a lényeg hiányzik, szóval szépen csúsznak le.
-
Xirtam
veterán
válasz
Oliverda #41369 üzenetére
Annyira nem mert közel 100 ember dolgozik folyamatosan, hogy megértsük az F2012-őt. Alonso folyamatosan azt hangsúlyozza, hogy ez teszt és nem verseny. Majd Melbourne-ben meglátjuk a valódi erősorrendet.
Amúgy idén Sauberre érdemes lesz odafigyelni.
Közben amitől tartottam, a Paddock-ban egyre jobban az a hír járja, hogy a RBR megint nagyot dobbantott. Közben Horner elmondta , hogy vannak olyan részei az autónak amelyeket még nem fedeztek fel a többiek, és hogy idén már a teszteken is sokkal jobban vigyáznak az autóra, így pl a RBR box-a felett nem is lehet fényképezni stb. Érdekes . . .
Bár pár csapat jelezte az FIA felé, hogy hajlik a szárnya megint a RBR-nek. Ugye tavaly feljebb vitték a súlyt amivel a hajlását nézik. Majd jött a lézeres távolságmérő, amint a szárny 2 végére helyeztek el:
Kiváncsi vagyok mikor fogjuk ezeket újra látni, bár az F2012 első szárnya sokat változott Abu Dhabi óta.
Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest